• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada savaş aletleri görmek

gacar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada savaş aletleri görmek.
Selamünaleyküm,
Yatmadan önce eşim ve kendi ailemden ölmüşler için çok dua edip yatmış ve kendim içinde dua etmiştim. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim. Saygılar
Rüyamda babamı, annemi ve ağabeyimi gördüm. Borçlarımı ödemek için tutarını soruyorlardı. Eski ama sağlam,güçlü bir evin önündeyiz. Bu ev bizimmiş. Ev betondan ve dışı boyalı değil. Üniversiteye borcumdan da bahsediliyor. Sonra kendimi çok geniş bir mahzen gibi bir yerde görüyorum. Burada filmlerdeki gibi yeni ( elektronik) ve eski ne varsa tüm savaş aletleri belki 20-30 adet, sıralı bir halde sanki sergileniyormuş gibi dizili halde duruyorlar. Bu aletlerle birilerine işkence ediyorlarmış. İçimi korku sarıyor. O sırada bir kadın beni fark ediyor. Kaçmaya çalışıyorum ama yakalıyor. Kaçarken havaya uçuyor, zıplıyor ve çok fazla yükselebiliyorum. Kadınla boğuşuyoruz.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam,Rüyanız hayr olsun.
Rüyada savaş aletleri görmek ;

Rüyanızdaki tüm unsurlar hep negatif olayları işaret etmektedir ve buradan rüyanız negatif enerji yüklü,sıkıntılı bir zaman dilimi geçirmekte olduğunuzu simgelemektedir.

Ancak bu dönemi atlatmak üzeresiniz, ani gelişecek bir durum ile bu kötü dönemin bitmesi hızlanacak kısa sürede rahat ve huzura kavuşacaksınız.
Kendinizi bir savaşa, çok yoğun bir işe hazırlamalısınız.

Bütün mesele ,maddi manevi hazır olmakta..
Herşey zamanında ve yerinde olur.Her şeyin bir planı,zamanı ve mükemmel bir düzeni var..
Herşeyi doğru yapmaya çabalamak...
Bütün mesele hazır olmakta... Kaderimiz bize hazır olduğumuz şeyleri yaşatsın. Hazır olduğumuz herşeyi güzel yaşamak kaderimiz olsun.

Maddi yönden sıkıntılı bir dönem geçiriyor olabilirsiniz ama bu Ruh haliniz Size yardımcı olmuyor bilakis psikolojisini bozmakla kalmıyor, aynı zamanda bedensel,fiziksel sağlığınızı da bozabilir...
Önce Sağlık !! Önce Sağlık !!
sağlığınıza ve Ruh halinize dikkat etmezseniz strese bağlı ciddi bir hastalığa yakalanabilirsiniz ..
bu da bir şekilde,geçer ya Hu biraz tevekkül ...
Allah yar ve yardımcınız olsun Ayağını yorganına göre uzat...Selamet
selametle..

gacar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun. Doğru diyorsunuz ... Selametle kalın ... Teşekkürler

Üst Alt