• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sayı ve tarih görmek

serkan029

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sayı ve tarih görmek tabiri.
Selamünaleyküm, inşaallah iyisinizdir. Ben rüyamda 1 den 54 e kadar olan sayıların içinde altı tane sayı gördüm. Ondan sonraki rüyamda da tarih gördüm. Ama nasıl gördüm. Yeni bir ev almışım, evimi görmeye ve hayırlı olsuna gelen arkadaşlarıma evin balkonuyla mutfağı arasında, balkonda da olabiliriz, balkondan mutfağa içeri girerken de olabilir; apartman ismini söylüyorum. Apartmanın ismi ve bulunduğu adresde de bu tarih geçiyor. Rüyamda gördüğüm apartman gerçekte var. Sıfır bina daire de hala boş. Hayırdır inşallah, yapacağınız yorum için şimdiden teşekkürler. Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada belli tarih görmek ;
Rüyada görülen tarihlere çok dikkat etmek gerekir. Bu belirli bir zamanı işaret eder.Neyi işaret ettiğini ancak Zamanın Sahibi Allah cc. bilir..
Zaman,üzerimizdeki Allah’ın büyük nimetlerinden biridir.Zaman bizde emanettir.Tüm emanetler gibi zamanı yerince kullanmakla yükümlüyüz.
olarak da Rüyaniz yorumlanabilir..

Allahım bana; Değiştirebileceklerim için güç Değiştiremeyeceğim şeyler için sabır İkisinin arasındaki farkı anlamak için de akıl ver...
Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâh

Rüyada balkon görmek;
Arzu, Yüksek statü, Prestij, Sosyal çevreyi simgeler. Sizin prestij ve yüksek statü aradıgınız anlamına gelir. Ayrıca, sosyal çevrenizi genişleteceği,
yeni insanlarla kuracağınız diyalog ve bağlantıları işaret eder.
Hayattaki olaylara daha geniş ve daha yüksekten bakılması gereğini gösterir

Size bir SIR Birinin gerçek yüzünü görmek istiyorsanız "Bakış açısına " bakın...insanların kişiliğini ele veren en önemli ayrıntılardan biridir.
Allah’tan her şeyin hayırlısını isteyin..

Rüyada Yeni Bir Eve Taşındığını yada aldığını Görmek;
hayatınızda güzel bir başlangıç yapacağınıza işarettir..
kendinizi maddi manevi geliştirmeye bakın.
ALLAH emanet olun.

serkan029

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünleyküm rüyama yorum yapmışsınız teşekkür ediyorum. Kolay gelsin iyi çalışmalar.

Üst Alt