• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada sayılar görmek

[kadesign]

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
s.a. bu ara üniversite sınav sonuçlarım açıklanacak onu bekliyorum. bu gece rüyamda tüm derslerimin 8 veya 25 notu oldugunu gördüm. derslerimden 3 tanesi okulumun uzamasına sebep oluyor, eğer kalırsa tabi. o yüzden biraz kafaya taktım ama tüm notlarım ya 8 yada 25 ti. ayrıca internetten kontrol ediyoruz ama, internette bile el yazısı şeklinde gördüm notumu bazı derslerin. özellikle 8 rakamını el yazısı ile gördüm.

diğer bir rüyamda da lise tarzı bir yere gidiyorum, ama üniversite olarak gidiyorum. orada çok zamandır görmediğim bazı arkadaşlarımı görüyorum. onların o üniversitede oldugunu dahi bilmiyordum. sonra o arkadaşlarımla konustum, onlarda beni gördüğüne memnun oldu. daha sonra derse girdik ve hocanın verdiği ödevi yarım yapmıştım. bir soru vermişti ve çözememiştim. soruyu defterime sadece kırmızı tükenmez kalem ile yazmıştım. sonra soruyu çözdük derste.

rüyamı yorumlarsanız sevinirim... Allah Razı olsun, birde dediğim dersleri geçmek için sizden dua istiyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hakkinizda HAYIRLISI ins..
Tabiki Dua ederim.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..
Sonuc ne olursa olsun moralinizi yuksek tutun ve hic kimse ile ozellikle Sevdikleriniz ile bir tartismaya girmeyin..
Hayirdir insallah..
Rüyada sayı, sayılar görmek maddi kazanç ve eşyaları sembolize ederler. Rüyada sayılar çok kişisel önemli mesajlar verebilirler,

Rüyada sekiz sayısı, 8 rakamı görmek Otorite, başarı, işaretidir.
Aynı zamanda sekiz sayısı içgüdülerine ve sezgilerine güven göstergesidir..
Rüyada yirmi beş sayısı, 25 rakamı görmek değişim, yeni başlangıç, umutları simgeler..Allahu alem..
Herseyin Hayirlisi.. Iyi gunler..

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sayılar görmek

Selamunaleykum Sayın Hocam;
Dün gördüğüm rüyayı sizinle paylaşmak istedim.
Hayrolsun İNŞAALLAH.

Rüyamda bazı sayılar gördüm, yanılmıyorsam tahta üzerine yazılıydı. Hatırladığım sayılar 545,546,735
546 ve 735 benim öğrenciyken okul numaralarımdı.
Bir Hikmet'i varmıdır?
Yorumlayabilirseniz çok sevinirim.
Allah'a emanet olun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
kissadanHisse.jpg

Ve Aleykum selam Rüyanız hayrolsun inşallah
Rüyada sayısal şeyler, rakamlar görmek; genel anlamda iyiye tabir edilir. Rüyada görülen sayılar ve rakamlar bazı durumlarda kişisel mesajlar vermekle beraber,
maddi kazanç olarak da yorumlanır.
Sayılar, rakamlar bazen duymak bazen de görmek suretiyle rüyanızda yer alabilirler. Sayılarla ilgili olan bu tür rüyalar da görülen rakamları hatırlamak
ve rüyada görülen diğer unsurlar, objeler ve olaylarla birlikte yorumlamak gerekir.

"yanılmıyorsam tahta üzerine yazılıydı "
Hemen Kalbimden Aklıma şu Hikaye Düştü ;
Bir zamanlar iki arkadaş çölde yolculuk yapıyorlardı. Yolun bir yerinde aralarında tartışma çıktı ve arkadaşlardan birisi diğerinin yüzüne tokat attı.
Tokat yiyen arkadaşın canı yanmış. kalbi kırılmıştı; ama hiçbir şey demedi. sadece eğilip kuma şunları yazdı:

“Bugün en iyi arkadaşım yüzüme tokat attı.”

Yürümeye devam ettiler. Suları bitmek üzereydi. Neyse ki. sonunda bir vahaya ulaştılar. Doya doya su içtiler. mataralarını doldurdular.
Sonra. suda yıkanmaya karar verdiler. Tokat yemiş olan arkadaş. suyun balçıklı kısmına takıldı. Git gide batıyordu.
Ama arkadaşı hemen atılıp onu kurtardı. Suda boğulmanın eşiğinden kurtulan arkadaş. biraz ötedeki bir kayanın yanına gitti ve kayanın üzerine şu yazıyı kazıdı:

“Bugün en iyi arkadaşım hayatımı kurtardı.”

Diğeri sordu:
Senin canını yaktıktan sonra kumun üstüne yazmıştın. şimdi ise bir kayanın üstüne yazıyorsun. neden?”
Arkadaşı ona şöyle cevap verdi:

“Birisi bizi incittiğinde, bunu kumun üstüne yazmalıyız. Ta ki affedicilik rüzgarları onu kolayca silebilsin.
Fakat. birisi bize iyilik yaptığında onu kayanın üstüne nakşetmeliyiz ki. Ne öfke ne intikam rüzgarları onu oradan silemesin.
Kötülüğü kum'a, iyiliği taşa ve tahtaya yaz...

Rüyada okul,öğrenci numaralarini görmek ;Sevgili Peygamberimiz Efendimiz buyuruyor:
“Ya âlim (bilen ve öğreten), ya öğrenci, ya da dinleyici ol. Veya ilme sevgi besleyenlerin safında yer al. Sakın beşinci bir gruptan olma. Yoksa helak olursun.”

Hayat okulu hep devam eder..Hayat okulunda, dersleri öğrenmeniz için karşınıza her gün yeni firsatlar çıkacaktır.
Derslerden ya hoşlanacaksınız ya da Her şey beni buluyor diyerek şikâyet edeceksinizdir.ama yine de O dersi geçmek zorundasiniz!

Yanlış dediklerimiz yanlış değil, öğrenilmesi ,nasil davranmaniz gereken derslerdir.
Gelişme, deneme ve hatalar hattında yürümektir. Yenilgiler, yanlışlarımız değil, gelişme yolunda atılması gereken zorunlu adımlardır.
Bir ders öğrenilene kadar tekrar edecektir...yada bir Bir musibet bin nasihatten iyidir diyeceksiniz!!
Bir ders değişik versiyonlarda karşınıza çıkacaktır, ta ki siz onu öğrenene kadar da devam edecektir...

bazen öğreticin bir dert bazende etrafinda gördüğün bir hikmetli olay olabilir!! Uyarıldığında yanlışlığını farketmene vesile olana KIZMA! Teşekkür Et.
herşeyden bir pay çıkarmaya gayret edersen başarıya ulaşabileceğini öğrenirsin.
ne kadar acıyla yoğrulursan o kadar başarılı olursun. başarılı olup olmadığını mezuniyet törenine katılan insan sayısından ve Merhumu
nasıl bilirdiniz sorusuna verilen cevaptan anlarsın...
BEN EN BÜYÜK ZENGİNLİĞE HELAL VE HARAM İLMİNİ ÖĞRENMEKLE ERİŞTİM." (Ebu Hanife)

Hakikati yanlizca gördüklerinde ararsan YANILIRSIN..
'Kıssadan Hisse' Selametle..

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah(cc) Razı Olsun Hocam.
Rabbim Muhacir ablamın,kardeşimin gönlüne her zaman doğru ilhamları versin.
O nun gönül sızılarını, dünya ve ahiret sıkıntılarını gidersin.
Bu fakirede Hidayet nasip etsin.
Âmin...

Üst Alt