• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada şehit olacağını görmek

Allah'ın kulu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada şehit olmak, rüyada şehit olacağını görmek, rüyada şehit olmata hazırlanmak.
Selamün Aleyküm değerli Gönülsızım hocam ve İslamiforumlar.net ailesi.Geçmiş bayramınızı tebrik ediyorum. Günler önce gördğüm bir rüyamı size açmak istiyorum.
Rüyamda beyaz kıyafetler giyiyor ve bayan olduğum halde başıma beyaz sarığa benzer bir şeyler doluyordum.Ve bunları yaparken de az sonra bir yolculuğa çıkacağımı, bu yolculuktayken şehit olacağımı biliyor adeta şehit olmaya hazırlanıyorum. Ama o arada bir şeyler oluyor ve ben arabaya binip şehit olmayı istediğim halde bir türlü binemiyordum. Sonunda bindim mi hatırlamıyorum ama şehit olmadan uyanmıştım.. İnşaalllah hayırlara çıkar. Gönülsızım Hocam, dualarınızı ve değerli yorumunuzu bekliyorum.. Rabbim inşaalllah bize gerçekten kendi yolunda şehadeti nasip eder. Allah'a emanet olun.

Şunu belirtmeliyim :Allah azze ve celle'ye hamd olsun ki hiç layık olmadığımı bildiğim halde bana bir kapı açtı. Allah yolunda ilim alıp İslami şuura ulaşma ve bu yolda mücahide olabilme kapısı. Ben de Rabbimin bu şerefli kapısını açıp ,İslam davasını omuzlayanlarla beraber bu yükün altına gücüm az da olsa elimi koymak istiyor ve bunun için asi nefsimle kıyasıya mücadele edip duruyorum. Ki mücadeleye güzel bir şekilde sebat ettiğim sürece bu mücadelemin sadece nefsimle kalmayacağını da biliyorum..
İşte böyle günlerde bilmem bilinç altımın etkisi mi? rüyayı sadıka mıdır?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam değerli Gönül Dostum..Kalbi Huzur, Allaha KUL OL YETER!! ALLAHA KUL OLMAK HER İNSANA HAKTIR.KUL OLMASINI BAŞARANA NE MUTLU...
şehit olmak;Dünyayı isteyene ver Rabbim, Ben Senin rızana talibim!...diyebilmektir..
Rüyada şehit olacağını görmek ;
Manevi yükselme,Saygınlık, manevi mükemmelliğe yolculuk, işaret eder.
Rüyada şehit olacağını gören kişinin dürüst karakterini ve yakınlarının ihtiyaçlarını karşılamak için kendi ihtiyaçlarından fedakarlık ettiğini ifade eder.
Cenab-ı Hakkın rahmet ve mağfiretine ,yeni bir hayrina nail olmaya işarettir.Selametle..

duaa..

Omur

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada şehit olacağının söylenmesi

Merhaba, rüyada şehit olacağının söylenmesi nasıl yorumlanır? Bayadır aklımda olan bir rüyam var, babam emekli subay 4-5 defa aynı rüyayı gördüm. Rüyamda ak sakallı bir adam bana baban şehit olamadı sen olacaksın diyor ve uyanıyorum. Bu sene de askeriyenin sınavlarına giricem biri yorumlayabilirse çok sevinirim iyi günler.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Bu açtığınız konudan sonra duygulandım ve ben de çok benzer bir şekilde şehid olmaya gidiyordum. Allah bana bi his verdi rüyamda bu his demiştim şehit olacağımın hissi, şehadet şerbetini içme sevinciyle sefere çıkarken bir şey oldu ve ben de gidemedim sonra uyandım. Dediğiniz gibi bende yakın zamanda hedeflediğim ve çok istediğim bir şeyden Allah rızası için vazgeçtim ağlaya ağlaya da olsa haram olmasa da sadece Allaha daha iyi bir kul olma isteğiyle vazgeçtim ve yeni hedefim için en çok gayret ettiğim günün gecesinde bu rüyayı gördüm (dün gece). Sağolun Allah sizi de hedeflernize ulaştırsın inşALLAH rüyadaki gibi bize şehitliği nasip eder.

Üst Alt