• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sel görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Düşman hücumuna, hastalık ve eziyete, zahmetli yolculuğa, batıl ve yalan söze, Sel bazen bir habercinin gelmesine, Taşan her çeşit su üzüntü, keder ve musibete, Kan ve pislik akan sel ilahi gazaba delalet eder.

Rüyada düşmanın hücum etmesi, selin gelmesine işaret ettiği gibi, selin gelmesi de düşmanın hücumuna işarettir.

Rüyada yağmurdan meydana gelen seli gören kimseye, eziyet yahut hastalık isabet eder. Veya zahmetli ve meşakkatli bir yolculuğa çıkar. (Sure-i Zariyat, ayet: 18}

Rüyada sellerin her tarafı basıp sular altında bıraktığının görülmesi; o bölgede yaşayan halkın başına bir belânın geleceğine veya üzerlerine bir düşman saldıracağına ya da salgın bir hastalığa yakalanacaklarına işaret eder.

Bir kimsenin rüyasında kendisini sele kaptırdığını ve sonra da kurtulduğunu görmesi; o kimsenin devlet tarafından bir zorluğa uğrayacağına ve sonra da feraha çıkacağına delalet eder.

Rüyasında sel ile uğraştığını gören kimsenin düşmanı ile uğraşacağına, eğer selin önüne set çekerek yönünü değiştirebilirse o takdirde düşmanına üstün geleceğine yorumlanır.

Bir kimsenin rüyasında sel nedeni ile gitmek istediği yere gidemediğini görmesi; o kimsenin başına bir aksilik gelerek keder ve üzüntüye maruz kalacağına ve de isteklerine kavuşamayacağına işaretle tabir olunur.

Bir kişinin rüyasında selden kurtulup karaya çıktığını görmesi; o kimsenin keder ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

goknur

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada sel görmek

Selamünaleyküm kardeşim.
Daha önceki rüya yorumların için de çok teşekkür ederim. Hayır olsun inşallah, bugün rüyamda sel gördüm ama kirli sulardan oluşmuştu. Sanki yağmur sonrası yada bir dere taşmış gibiydi, çamurlu sular vardı. Annem bır yol kenarında oturmustu arkasından kocaman bır dalga geldı. Sonra insanlar var ve birleşip bana eziyet ediyorlar. Bu tarz gördüğüm her rüyadan sonrada mutlaka bır sıkıntı yaşıyorum dua ediyorum ama yinede korkuyorum.
Hayır olur inşallah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam goknur kardesim Rüyana hayırdır inşallah diyelim.
Rüyada kirli sulardan oluşmuş sel görmek hayırlı bir rüya değildir. Yaklaşan bir tehlikeyi ,dedikodu, tartisma, kavga ve öfkeye işaret eder...
o yuzden Tedbir ve Temkin ile Allah a siginin..elinize, dillinize, belinize ,öfkenize sahip cikin!!
bazen ayette de belirtildiği gibi bazen
hayır sandıklarımızın şer, şer sandıklarımızın hayır olduğunu zamanla öğreniriz.
sıkıntı dan sonra bir ferahlik yaşıyacaginiza yorumlanir..

Rüyada yağmurdan meydana gelen seli gören kimseye, eziyet yahut hastalık isabet eder. Veya zahmetli ve meşakkatli bir yolculuğa çıkar.. Allahu alem..

Rüyasında kendisine eziyet edildiğini gören büyük bir iyilikle karşılaşır.
bunlar da gecer Ya Hu..her imtihan ,imtihan!! hayirli gunler..

boran.45

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada sel görmek

Selamun aleykum kardesim, ruyada sel görmek ne anlamda yorumlanır? ruyamda koydeydik bi an sel geldi. Ruyamda amcamin oglu kanazilisyon gibi bi yerdeydi yerin dibindeydi, babasi sel gelince gidin ona bakin dedi, yerin dibi sonuna kadar su dolmustu yuzme bilmeyen birinin kurtulmasi cok zordu. Biz suya girdik cok bunalikti aradik aradik bulamadik, yukari ciktim kendimi kuruttum. Sonra digerlerinin cikmasini bekledim onlar gelince gormediklerini soyledi dedem bana suyun bi agzini hemen yanimzda oldugunu soyledi ama kucuk bi agzi oldugu icin orda olmasi imkansizdi. Gittim baktim elimle acmaya calisitim biraz ugrasnca su birden acildi amcam oglunun ayagi disari cikti. Ayaklarindan cektim disari cikti boynumu kipirtamiyorum dedi cok uzuldum gozumden yas geldi aglamamak icin kendimi zor tutuyordum ve ruyamin bir yerinde ezan seside geldi anlmani ogrenebilirmiyim ?

ruyayorumcusu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm selam boran_45
Üzücü bir durumla karşılaşmaya aile içerisinde yaşanacak tatsızlığa sıkıntılı ve zor geçecek bir döneme girmeye sıkıntıdan sonra feraha çıkmaya, müjdeli bir habere, Allahtan gelecek yardıma duaların kabülüne arzu ve isteklere kavuşmaya delalet eder.

Üst Alt