• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada semazen görmek

yaseminkoca

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleyküm, arkadaşlar rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim, baktım baktım ama bir türlü bulamadım.
Rüyamda bir alışveriş merkezindeydim ve ortalıkta dolu semazen vardı hepsi dönüyordu ama çok kalabalıktı. Ve alışveriş merkezinin ortasındaa büyük bir havuz vardı. Hatırladığım kadarıyla yorumlar mısınız? Özellikle semazen görmek ne demek bulamadım. Şimdiden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim..Hosgeldiniz hic bir yerde bulamadiginiz semazen ruya yorumu burda Sizin nasip ve kismetiniz olarak bekliyormus..

Hayirdir insallah...
rüyada Alışveriş merkezi görmek
Alış veriş merkezi gören kimse içe kapanmaktan vazgeçip dışa döner yeni şeyler öğrenerek bunlardan yararlanır...Allahu alem..
İnanan insanların vicdanî duyarlılıkları çok yüksektir.
Allahtan saygıyla korkan müminler hata yaptıklarında büyük rahatsızlık duyarlar; en ufak bir hata onları huzursuz etmeye yeter.
Yaşadıkları sıkıntı Allahın hoşnut olmayacağı bir davranış sergilemiş olma düşüncesinden kaynaklanır.
Ancak yaşadıkları rahatsızlığın çözümünün Allaha sığınmak olduğunun bilincindedirler.seklinde yorumlanir..

Rüyada semazen görmek ;
Semazenler gönülden istenen durumlara önayak olacak kişileri ya da olayları temsil ediyorlar..mutluluga ermeniz icin vesile, arac ,sebep gerektigine de delaletir..
peki sadece sebep ve arac yeter mi? Yetmez kardesim yetmez bunun basinda ve yaninda aşk da gerekli...
Bu yol aşk yolu ve aşk yolculuğudur. Yeter ki aşk gönle düşmeye bir görsün...kalbiniz Murad ve Rahman kapisina acilmasina isarettir..
Hayirli gunler...
beni de anliyana aşk olsun degil mi?:bilmemm:.dogru aşik ol da gel aşik ...

kgüll..,

esyu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba size bir rüyamdan bahsetmek istiyorum. Sabaha karşı rüyamda birkaç kişiyle türk kahvesi içtik ve fincana baktığımda büyük bir semazen resmi gördüm. Tabağında ise hz. mevlanayı. Sonra yanımdakine gösterdiğimde o da aynı şeyi gördü, bu ne demektir? Yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
merhaba Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada semazen görmek;
iki farklı yorumu vardır..Gerçek hayatınızda daima iyi insanlarla dost ve arkadaş olacağınızı, onların maddi manevi desteğini yanınızda bulacağınızı işaret eder.
-Sevgi de ,Kızgınlıkta,hiç bir şeyde aşırı gitmemek....

"rüyamda birkaç kişiyle türk kahvesi içtik ve fincana baktığımda büyük bir semazen resmi gördüm"

aklı başında ,imanli birisi için Allah yolunda hayırlı işler yapmaya,akılsız ve cahil biri için boş zevk ve eğlenceye işarettir.

Rüyada Türk Kahvesi içmek ;
Hayatınızın çok yüksek tempoda ve yorucu geçtiğini biraz molaya ihtiyacınız olduğunu ,biraz da meraklı ,kaygılı,endişeli kişiliğinizi anlatır ve gelip geçici iç sıkıntısına yorumlanir..

Kahve ,fincanında fal bakma, fal baktırdığını görmek;
O kimse dedikodulara, söylentilere neden olacak bir maceraya,atılabilir,kendini hayal dünyasına kaptırabilir Selametle...

Yıldızlara baktırdım fallara çıkmıyorsun
Seni görmem imkansız rüyalarım olmasa
Pencereden bakmıyor yollara çıkmıyorsun
Seni görmem imkansız rüyalarım olmasa ..

Yalvarırım Facebooka mesaj yaz beş dakika ayır da
Su serp yanan bağrıma sağlığını duyur da
ısırgan otu gibisin evde,twiter de,facebook da
Seni görmem imkânsız imkânsız imkânsız
Rüyalarım olmasa..."

Denizz28

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba rüyamda çölün ortasında yuvarlak oluşturmuş semazenlerin döndüğünü ve her biri her Allah deyişinde nurların yukarıya doğru yükseldiğini tüylerimin ürperdigini ve içimden allah diye ağlamak istediğimi gördüm. Yorumlarsaniz sevinirim.. Simdiden cok teşekkür ederim

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Merhaba rüyamda çölün ortasında yuvarlak oluşturmuş semazenlerin döndüğünü ve her biri her Allah deyişinde nurların yukarıya doğru yükseldiğini tüylerimin ürperdigini ve içimden allah diye ağlamak istediğimi gördüm. Yorumlarsaniz sevinirim.. Simdiden cok teşekkür ederim
semazen mutluluktur. Nur ise, sevaba, mutluluğa ve huzura işarettir.
Allah diye ağlamak istemeniz imanınızın kuvvetli olmasıdır.
hayırdır ve kuvvetli imana işarettir. selametle.

Üst Alt