Selamun aleykum gönül sızım, nasılsınız? İnternette gezinirken sizin yorumlarınıza denk geldim, Allah denk getirdi demek çok daha uygun olur. Yorumlarınızı çok beğendim. Rüya yorumlarken, kullandığınız merhametli ve aynı zamanda yol gösterici üslubunuzu çok takdir ettim. Size karşı gayri ihtiyari bir sevgi hissettim. Allah tarafından sanırım müslümanların arasında olan bir bağ gibi, daha doğrusu sebebini de bilmiyorum, sizi çok sevdim. Bu çok seven gönlüm başıma bela oldu zaten. 4 yıl kadar oldu birine aşık oldum, o da bana boş değildi ama daha sonra aramızda bazı problemler oldu. Başka bir kadın yüzünden beni bıraktı. Bense onu çok seviyorum hala çok seviyorum. Bazen mesaj atıyorum. Ulaşmaya çalışıyorum ama hiç cevap vermiyor. Bu durum beni çok üzüyor. Yine face den bir mesaj göndermiştim. Yine cevap vermedi. Üstelik beni de engellemiş. Bu sabah rüyamda onu gördüm, rica etsem yorumlar mısınız?
Rüyamda onun evinde oluyorum. onun evinin bir odasındayım. Masasında ona bir şeyler yazmaya çalışıyorum ellerimde beyaz sayfalar bilgisayarda bir şeyler yazmışım. Sonra onun kütüphanesindeki rafında bazı ona ait notlar kağıtlar görüyorum. Bakıyorum eski kartpostallar, bazılarını okuyorum annesine yazılmış veya ondan bahsediyor, sanki okumaya veya böyle bir eğitime gitmiş de tanıdıklarına kartpostal atmış gibi. Sonra evinin başka odalarına birileri gelmeye başlıyor ben de beni kimse görmesin diye uğraşıyorum. Uyanmışım. Bu şekilde gördüm. Rica etsem yorumlar mısınız? Sizi takip ettiğim kadarıyla gerek evde, gerek iş yerinde, gerek koruyucu anne olarak ilgilendiğiniz yavrunuzla olan işlerinizde kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Allah'a emanet olun teşekkürler.
Rüyamda onun evinde oluyorum. onun evinin bir odasındayım. Masasında ona bir şeyler yazmaya çalışıyorum ellerimde beyaz sayfalar bilgisayarda bir şeyler yazmışım. Sonra onun kütüphanesindeki rafında bazı ona ait notlar kağıtlar görüyorum. Bakıyorum eski kartpostallar, bazılarını okuyorum annesine yazılmış veya ondan bahsediyor, sanki okumaya veya böyle bir eğitime gitmiş de tanıdıklarına kartpostal atmış gibi. Sonra evinin başka odalarına birileri gelmeye başlıyor ben de beni kimse görmesin diye uğraşıyorum. Uyanmışım. Bu şekilde gördüm. Rica etsem yorumlar mısınız? Sizi takip ettiğim kadarıyla gerek evde, gerek iş yerinde, gerek koruyucu anne olarak ilgilendiğiniz yavrunuzla olan işlerinizde kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Allah'a emanet olun teşekkürler.