• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada sevdiği kızı görmek

• Konuyu başlatan dadaşadem
  • Başlangıç tarihi
D

dadaşadem

Kayıtsız
Misafir
Selamun Aleyküm ,
ben rüyamda sevdalı olduğum kızı gördüm , bu ilk gördüğüm kötü rüya değil ,

Yağmur yağmıştı rüyamda , ben eve mi gidiyodum ne , kaldırımdan inip yol kestirme olsun diye bi araya girmek istemiştim araya doğru yöneldim , baktım çamur hep balçık olmuş , bidaha geri döndüm , o sırada deniz(sevdiğim kız) göründü karşımdan geliyodu , benim olduğum kaldırıma doğru yöneldi , sonra o çamurlu araya girdi. Ben arkasından bağıracaktım deniz girme oraya orası kötü diye ama diyemedim , sonra arkasından koştum , denizi o bataklık gibi aradan çıkarmak istedim , tam girdim araya sonra tutamadım denizi , kayboldu işte sabaha kadar üst üste aynı rüyayı gördüm.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Aleykümselam
Lütfen kurallar bölümünü dikkatli okumadan mesaj göndermeyin!

Mesajınızı kuralına uygun göndermediğiniz için cevaplanmayacaktır!

Mesajınızı düzeltip bu konu altına cevap olarak gönderebilirsiniz!

Kuralları buradan okuyun!===> Rüyanızı paylaşmak için uymanız gereken kurallar

Ferhat_58

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiğin kızı görmek

Selamun Aleyküm, Bugün hastayım ve saat sabah 10 la 12 30 arasında uyuyordum ve o güzel rüyayı gördüm...
Rüyamda cami avlukapısı dışında 3 kişi muhabbet ediyoruz. Biri en iyi arkadaşım, diğerini hatırlamıyorum ama tanıyorum ben muhabbeti sadece dinliyorum, dahil olmadım ve yolun karşı tarafından sevdiğim ve konuşamadığım kız geliyor ve göz göze geliyoruz. Çok uzun süre bakışıyoruz sevdiğini hissediyorum çok heyecanlanıyorum ve bana bakarak fırına giriyor ve sonra arkadaşımla ordan ayrılıyoruz eve gidiyoruz, tabi kızın evinin tarafından. Arkadan geliyor kız ve sonra bir transit tarzı minibüs geçiyor yoldan ve kaza yapıyor, araç yan yatıyor o sırada kız da geliyor bu sefer bana hiç bakmıyor rüyada böyle bitiyor. Açıklaması var mı sıradan bir rüya mı?

Hmzslymn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm Arkadaşlar,Bir kızı çok seviyorum her gece onu düşünmeden edemiyorum,o kız beni reddetsede.O kızla ilgili kuşkularım vardı neredeyse en yakın arkadaşım ona çok baktığını söyledi (2 hafta önce) dikkat ettim ama öyle birşey yoktu.Neyse gelelim konumuza arkadaşımla bir dersteydik ama sınıf ortalıktaydı, kapalı okul değildi neyse sevdiğim kız arkadaşımı çağırdı o sessizce gitmek istedi ama ben hocaya söyledim şöyle dedim :' hocam (Arkadaşımın adı) sevgilisi çağırdığı için gitmek istiyor' arkadaşım bana sus dedi ve küfür etti daha sonra uyandım saate baktım alarm 6:38'de çalıcakken ben 6:37'de kalktım.
İnşallah hayırlı bir rüyadır.

YÖNETİM/UYARI: Lütfen kuralları okuyun!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr Sevginiz mubarek olsun...
Sevginin, olgunlaşması için; yumuşak ,nezaket,edep,haya adalet ister!!

"hocam (Arkadaşımın adı) sevgilisi çağırdığı için gitmek istiyor' arkadaşım bana sus dedi ve küfür etti "

gerçek sevgi olan yerde ; şek,şüphe saygısızlık,İspiyonculuk,bencilik olmaz!!varsa demek ki Ya sevdanizda, sevginiz de ya da Sizde bir problem var...
Her insan güzel ve sevilebilir amaaa onu sevimsiz ,çirkin yapan davranışlarıdır...
O insan tarafindan sevilmek istiyorsaniz haal ve davranışlarınızi düzeltin olarak yorumlanir yoksa Size küfür eder ve Sizi umursamaz!!kendi değeriniz ile bırakıp gider.Selametle..

blackoffire

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada sevdiğim kızı görmek

Arkadaşlar rüyamda sevdiğim kızı gordum, birinci ruyamda bir trendeydik yada onun gibi bir şey. Biz içerdeyiz bir arkadaşla, kim oldugunu hatırlamıyorum, sevdiğim kız dışardaydı trende ama trenin dış korkuluklarında tutunuyor, fırtına var sanki dışarda. Bende onu içeri alıyorum, yanımdaki arkadaşım ölmeden önce sevdiğini soyle diyor, sanki hepmiz olecez gibi bir ortam vardı. Sevdiğim kızı içeri alıp kurtardım bitti ruya.
İkinciye gelirsek, yanıma oturdu sevdiğim kız, bişey söyledi ama başka bi cocuk onları soylerken bi susmadı, bende ona pardon duyamadım bidaha soylermisin dediğini dedim. olmaz dedi dinleseydin tavırındaydı sanki. bide ikinci ruyamda sevdiğim kızın gözleri aşırı guzeldi rengi daha belirgin ve parlaktı bayağı (gözleri kahverengi).yardımcı olun lutfeen. agla..:,

mucahitt

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiğin kızı görmek

Rüyada sevdiğin kızı görmek, rüyada sevdiğim kızı görmek rüya tabiri.
S.a hayırlı günleriniz olsun. Ben 26 yasında askerliğini yapmış biriyim. Rüyamda bir sınıfayız, yaklasık 20 kişi asker kıyafetleri var üzerimizde. Pencereleri bir birine bakan yan sınıf var. Basımızda ki öğretmen yada komutan hatırlayamıyorum yan sınıftaki arka sıraada oturan biri ile alakalı birşey diyor ve bir bakıyorum ki o benim yaklasık 3 yıldır sevdiğim ama tekliflerimi kabul etmeyen kız. Komutana benim tanıdığım olduğunu soyluyorum ve yerimden kalkarak pencereye doğru gidiyorum. Sonra gittim ve baktım bir tane cocuk geldi bunlar tam el ele tutusacak iken ben yürü git lan burdan kaybol gibi şeyler söyleyerek bağırdım, bu çocukta hemen kaçtı sonra kız bana ters ters baktı bende çok özür dilerim tamam yapmamam gerekirdi gibi şeyler söyledim, o da tamam dedi. En son mart ayında ben askerdeyken telefon ile görüştüm ve o gün birdaha aramayacağıma söz verdim ve ilk defa ne hikmetse rüyama girdi. Şimdiden sizden allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyanizi tabir etmeden once biraz muhabet edelim isterseniz
Bildiginiz gibi rüyalar üç türlüdür.
Biri, şeytanîdir. Bu tür rüyalarda şeytanın telkiniyle korkutucu, ürkütücü, utandırıcı sahneler yaşanır...
Kâbuslar, karabasanlar..gibi..insana vesvese..SIKINTI verirler sanki...

İkincisi, boş hayâllerden ibâret. Kurânımızın
tâbiriyle “edgasü ahlâm,” yani “hayâl demetleri.” Ciddi bir anlamları yok bunların .. İnsanın hayâl gücü türlü tasvirler yapar..
Bazen de, ruh dünyandaki dalgalanmalar rüyalarına yansır. Meselâ, öfkeyle yatarsan uykun boyunca kavgalar edersin.
Düşmanlık duygularıyla doluysan rüyanda köpekler, yılanlar, kovalamacalar görürsün...
Kimi ruhbilimcilerin “bilinçaltının dışavurumu” diye tanımladıkları bu tur rüyalar bu türden olsa gerek.

üçüncü kısım rüyalara. Bunlara “sâdık rüya” denir...

Mesela bir rüya sadık rüya mı yoksa benim kendi kafamda oluşan bir şey midir "ben Rüya Çeşitlerini yazayim yorumu kendiniz karar verin;
Yaşanılan Rüyalar :
Gün içerisinde yaşadıklarımız etkisiyle gördüğümüz rüyalardır. Bizi çok etkileyen , üzerinde çok düşündüğümüz, o konu ile gündüz haşır-neşir olduğumuz,
çok merak ettiğimiz konular hakkında gece gördüğümüz rüyalar. Bunların bir kısmı yorumlanmaya değer olsada bir kısmı sadece ehvam ve kuruntudan ibarettir.

Şeytani Rüyalar :
Net olmayan, karma karışık ve seçilmesi zor olan, bir konudan diğer konuya geçen, sadece korku yüklü olan, sarhoşken ve kendini bilmeden görülen rüyalar gibi.
Şeytan tarafından insanı korkutmak için görülen rüyadır. Şeytani rüyalar yalan rüyalardır.

Bilinçaltı Rüyalar :
Kişi gündüzleri kendi kafasında kurduğu olayları, yaşadığı olayları gece rüyasında görebilir, buda şahısın kendisi tarafından farkında olmadan gördüğü rüyalardır.

Doğru Rüyalar sadık rüya :
İnsanlara bir mesaj vermek için doğruca gösterilmiş, yorumu yapılması gereken, ibret ve ders alınması, iyi algılanması gereken rüyalar.

Rüyada sevdiğim kızı görmek; ile Rüyada karşılıksız sevdiği kişiyi görmek farklıdır..

Gerçek hayatınızda bir durum, sorun, veya ilişkinin sizi üzdüğünü ifade ederken bu durumun peşinizi bırakmadığınızı ifade etmektedir..
yaşamınızda gerçek sevgi ve aşka muhtaç olduğunuzu, sevmeye ve sevilmeye ihtiyaç duyduğunuzu gösterirken çevrenizle daha iyi iletişim kurmak,
sosyal aktivitelerde gelişmeniz gerektiği işaretidir.

Gönül,dünyada zora gelmeyen en nazik ve tuhaf hevesli bir yaradılış sırrıdır.
Ne zorla kimseye sevgi önerilebilir ne de sevene: «Sevmeyeceksin!» denebilir. " Bir insana zorla sevdiremezsin kendini...
Bana nasılsınız diye sor-ANA verecek tek cevab Nasibimizceyiz demek düşer...hayatta her şey nasip,kısmet... selametle..

yakupnwo

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiği kızı görmek

Selamun Aleykum, sevdiğim bir kız var daha dün tartıştık bitirdik. Bugün rüyamda koluma girdi daha doğrusu giremedi. Sevdiğim kızın boyu benden 7 santim falan uzundu, ben girdim koluna, topuklu giymişti boyu baya uzamıştı.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun...
ben sevdiğim ile her tartışmada sevdayi bitirseyim ohhh!!dfgtn

Rüyada sevdiği kızı görmek;
Bilinç altı Rüyası olabilir yada
"ben girdim koluna, topuklu giymişti boyu baya uzamıştı. "
sevdiğin kızı ya olduğu haliyle kabul edersiniz,yada bu insani terk edip hayat yolunuza yanliz devam edersiniz..Ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin.....baybyy

Her şeyi olduğu gibi kabul etmek ,yada etmemek; her ne oluyor ise o gerçeği kabul etmek demektir. Bu gerçek her ne kadar sizin fikirlerinize ,ailenize veya toplumun doğru bildikleri ile uyuşmuyor ise de olanı yani artık orada olamayacağınızı kabul edip farklı bir yol izlemeyi seçmektir...

Siz de kolay bir insan ,değilsiniz ! küçüğüm.........dayi;.:xxzzl..
selametle..

acilangul1

yakupnwo

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Sağol abla.. çok seviyorum o kızı ama o beni arkadaş olarak görüyor. :D Geçen tartışmıştık bitirmiştik, bugünde onu gördüm rüyamda, ama rüyayı hatırlamıyom. :D Kız karakter olarak iyi ama biraz dengesiz. Aileside bir sıkıntı yok kız biraz değişik, yani çok iyi bir insan ama bazen bağırıyor, bende anlamadım. Çok seviyorum abla çok.. ne yapmam lazım bana bir yol göster.

Gönül sızım...
sevdiğin kızı ya olduğu haliyle kabul edersiniz,yada bu insani terk edip hayat yolunuza yanliz devam edersiniz..Ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin...

https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/32925-ben-soyledim-soyleyecegimi.html

ahmetnevzat

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiği kızı görmek

Selamü aleyküm, Sayın yönticiler ve değerli üyelere selam. Ben bir kızı seviyorum ve sevdiğim kız başka ülkede yaşıyor. Onu 2 yıl önce tanıdım ve halen ikimizde birbirimizi seviyoruz. Ama kızın ailesi beni sevmiyor ve Benim sevgime inanmıyorlar. Sevdiğim kızda benim ülkesine gelmemi bekliyor. Bu gece rüyamda sevdiğim kızın ülkesine gittim. Onların evine gittim Sevdiğim kız çok sevindi. Bağırarak işte Ahmet geldi, kanıtladı kendini beni çok Seviyor dedi. Bende ona sarıldım ve sonunda gözü yaşlı bir şekilde uykudan uyandım. Bunun ne anlama gelir ve sevgimizin geleceği nasıl olabilir?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..biraz muhabet edelim isterseniz
Bildiginiz gibi rüyalar üç türlüdür.
Biri, şeytanîdir. Bu tür rüyalarda şeytanın telkiniyle korkutucu, ürkütücü, utandırıcı sahneler yaşanır...
Kâbuslar, karabasanlar..gibi..insana vesvese..SIKINTI verirler sanki...

İkincisi, boş hayâllerden ibâret. Kurânımızın
tâbiriyle “edgasü ahlâm,” yani “hayâl demetleri.” Ciddi bir anlamları yok bunların .. İnsanın hayâl gücü türlü tasvirler yapar..
Bazen de, ruh dünyandaki dalgalanmalar rüyalarına yansır. Meselâ, öfkeyle yatarsan uykun boyunca kavgalar edersin.
Düşmanlık duygularıyla doluysan rüyanda köpekler, yılanlar, kovalamacalar görürsün...
Kimi ruhbilimcilerin “bilinçaltının dışavurumu” diye tanımladıkları bu tur rüyalar bu türden olsa gerek.

üçüncü kısım rüyalara. Bunlara “sâdık rüya” denir...

Mesela bir rüya sadık rüya mı yoksa benim kendi kafamda oluşan bir şey midir "ben Rüya Çeşitlerini yazayim yorumu kendiniz karar verin;
Yaşanılan Rüyalar :
Gün içerisinde yaşadıklarımız etkisiyle gördüğümüz rüyalardır. Bizi çok etkileyen , üzerinde çok düşündüğümüz, o konu ile gündüz haşır-neşir olduğumuz, çok merak ettiğimiz konular hakkında gece gördüğümüz rüyalar.
Bunların bir kısmı yorumlanmaya değer olsada bir kısmı sadece ehvam ve kuruntudan ibarettir.

Şeytani Rüyalar :

Net olmayan, karma karışık ve seçilmesi zor olan, bir konudan diğer konuya geçen, sadece korku yüklü olan, sarhoşken ve kendini bilmeden görülen rüyalar gibi.
Şeytan tarafından insanı korkutmak için görülen rüyadır. Şeytani rüyalar yalan rüyalardır.

Bilinçaltı Rüyalar :

Kişi gündüzleri kendi kafasında kurduğu olayları, yaşadığı olayları gece rüyasında görebilir, buda şahısın kendisi tarafından farkında olmadan gördüğü rüyalardır.

Doğru Rüyalar sadık rüya :

İnsanlara bir mesaj vermek için doğruca gösterilmiş, yorumu yapılması gereken, ibret ve ders alınması, iyi algılanması gereken rüyalar.

bu bir Bilinçaltı Rüyasi..Her şeyin bir zamanı,her işin bir vakti var...selametle.

muratmurat38

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum, sevdigim kızı sürekli rüyamda görüyorum, onun evine gidiyorum fakat benimle ne konuşuyor ne yüzüme bakıyor. Evet hep böyle oluyor, yüzüme hiç bakmıyor sanki beni görmüyor gibi. Onu ve ailesini çok üzdüm zaten 1.5 senedir konuşmuyoruz ne yapmam gerekir.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
"sevdigim kızı sürekli rüyamda görüyorum, onun evine gidiyorum fakat benimle ne konuşuyor ne yüzüme bakıyor"
Bilinçaltı Rüyasi; Kişi gündüzleri kendi kafasında kurduğu olayları, yaşadığı olayları gece rüyasında görebilir, buda şahısın kendisi tarafından farkında olmadan gördüğü rüyalardır.

Ya da sevdiğini ve ailesini kırdığınıza üzdüğünüze yorumlanır..
konuşup ,konuşmamak O, onların bileceği iş,burada mesele Kul hakkı ve bunun olumsuz neticesi..
helalik istiyebilirseniz bunu muhakak bir şekilde helalik almak zorundasınız....

'Every Action Has Consequences'...'
her davranışınızın doğal olarak bir sonucu vardır ve buna katlanmak zorunda ve hayat yolunuza devam edin..

Üst Alt