• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sevdiğim bayanı görmek

aved1604

Kurallara Uymadı
Üyemiz
SELEMUN ALEYKÜM
Öncelikle böyle düzgün bir site için kurucularına teşekkür ederim ismim serkan yaş 32 samsun bekarım çalıştığım yerde sevdiğim bir bayan var ama bir türlü söyleyemedim bazı nedenlerden dolayı onunda bana karşı birşeyler hissettiğini düşünüyorum rüyamda 3 defa benzer bir rüya gördüm rüyamda her seferinde bayan benim elimi tutuyordu ve ben seni seviyorum anlamında bana his veriyordu birde aynı rüyayı 3 defa görürseniz olur derleşmiş bu rüyaları allah rızası için yorumlarsanız sevinirim şimdiden
teşekkür ederim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hosgeldiniz Kardesim
est. bir nebze yardimci olabilirsek ne mutlu bize...

HAYIRDIR ins.
Ruyanizi tabir etmeden once biraz muhabet edelim isterseniz
Bildiginiz gibi rüyalar üç türlüdür.
Biri, şeytanîdir. Bu tür rüyalarda şeytanın telkiniyle korkutucu, ürkütücü, utandırıcı sahneler yaşanır...
Kâbuslar, karabasanlar..gibi..insana vesvese..
SIKINTI verirler sanki...

İkincisi, boş hayâllerden ibâret. Kurânımızın tâbiriyle “edgasü ahlâm,” yani “hayâl demetleri.” Ciddi bir anlamları yok bunların .. İnsanın hayâl gücü türlü tasvirler yapar...
mesela Tv de gordugumuz ucak kazalari soygun gibi olaylardan etkilenip Günlük olayları ve görüntüleri çeşitli biçimlerde bir araya getirir, kurgular. Bazen, yıllar önce aynı vakitlerde yaşanmış hâdiseleri hatıra getirir, sonraki olaylardan derlenmiş ayrıntılarla süsler...

Bazen de, ruh dünyandaki dalgalanmalar rüyalarına yansır. Meselâ, öfkeyle yatarsan uykun boyunca kavgalar edersin. Düşmanlık duygularıyla doluysan rüyanda köpekler, yılanlar, kovalamacalar görürsün...
veya sevdigini Kirip kirildigimizda ruyamizda Onun ile baristigimizi ..vicdanimizin derinliklerinde soylemek isteyip soyliyemediklerimizi haykirir o sekilde davraniriz..
Mide hararetiyle yatmışsan, rüyana dereler, çaylar, pınarlar akar.misali...

Kimi ruhbilimcilerin “bilinçaltının dışavurumu” diye tanımladıkları bu tur rüyalar bu türden olsa gerek.
Geldik üçüncü kısım rüyalara. Bunlara “sâdık rüya” denir...
yani hic dusunmeden,akla hayale getirmedigimiz farkli guzel salih olan ruyalardir...

serkan kardesim bazi sebeplerden dolayi soyliyemediginizi biliyorum ama Ruyada Sizin elinizi tutuyormus..
Musait bir zamanda musait bir dil ile aciksozluluk, samimiyet ve durustluk ile ona acilmanizi tavsiye ederim..
Hakkinizda Hayirlisi...
Hayirli gunler...

aved1604

Kurallara Uymadı
Üyemiz
SELAMUN ALEYKÜM

Rüyamda sevdiğim bayanın sevgilisinden ayrıldığını ve sevgilisinin onu rahatsız ettiğini gördüm bu rüyayı yorumlarsanız sevinirim hayırlı geceler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam.. Hayirdir insallah..
Affedersiniz kardesim Rüyada sevdiğiniz bayanı devamli görmek yerine acaba ona duygularinizi acsaniz..ve niyettinizin HAYIRLI oldugunu soyleseniz O da Size karsi kalbinde mukabil bir his var ise birbirinizi tanimaya baslasaniz.. eger hayattinda baska birisi varsa Siz de bosuna umit edip vaktinizi harcamasaniz.. Sevgi ile Saplantiyi birbirine karistirmasaniz nasil olur du acaba?aassd..sırıtık.:,
Ruyaniz duygu, ve dusunceleriniz arasinda Gel-gitler icinde celiskilerden ruhen daraldiginiza isarettir.. Allahu alem..
Hayirli geceler ve HAyirli Cumalar efendim..

Üst Alt