• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sevdiğim kızı gördüm

• Konuyu başlatan kahvecioglu
  • Başlangıç tarihi
K

kahvecioglu

Kayıtsız
Misafir
merabalar rüyamda sevdigım kişiyle bize geliyoruz kahvaltı yapıyoruz sonra babamı görüyorum babam kendine cezvede kahve yapıyor daha sonra onu çekyatta yatarken gördüm babamı o sırada annem geliyor sevdigım kızı soruyor lovaboya giti diyorum sen nerden biliyosun geldığinı diyorum komşumuzun söylediğini söyluyor ve kız arkadaşımla annem yan yana oturuyor ben onların arasına girmeye çalışıyorum zorla annemi ileri dogru itiyorum ve o sırada ev yüksekte olmasına ragmen camda cocuklar görüyorum 5-6 yaşlarında

sezgin kahvecioglu, bekar, esnaf, 27 yaşında, şimdiden teşekürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar ve Hayirli Cumalar kardesim..
Hayirdir insallah.
Allahu Alem ama Babaniz Sevdiginiz kizin bazi huy ve davranislarini veya aile ve nerden geldigini pek memnun degil gibi..Kahve kahir Gam ve kederdir..
Anneniz ise Sizin hattiriniz icin Onu Sevdiginizi kendisine tutmak istiyor...
Kardesim her Aile ferdin yeri bellidir.. herkesi kendi koltugunda tutun..anne, baba kendi sevgi ve saygisinda Sevdiginiz Kiz da kendi makaminda olsun..
Sevgide bile adil olun...yoksa o Sevgi bas agiritir..Unutmayin bunu..
Adil ve ölçülü olmak; duygu, düşünce, davranışlarda "hak ve hakkaniyet ölçüsüne" uygun bir şekilde dengeli ve kontrollü olarak
yaşamayi becerebilirseniz ins. mutlu ve huzurlu olursunuz..
Hayirli gunler...

ahmet_452

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ben rüyada sevdiğim ama beni reddeden kızı gördüm..

rüyamda aynı yerde çalıştım ve sevdiğim bir kızı gördüm beni reddetmişti ama ben onu seviyorum, rüyama gelince ben annem bide o kız bir yere gderken sevdiğim kız kestirmeden gitmek istiyo kestirmeden gidiyo ama kayboluyo arıyoz ama bulamıyoz derken gece oluyo sonra sabah kızın bulunma haberi geliyo dışarı çıktımda ona nerdeydin diye sordum oda bana dikenlerin filan üstüne düştüğünü söledi ama sanki kaybolduğu sürede değişmişti ve yaşlanmıştı biraz saçları beyazlamıştı bana olayı anlattı sanki anlattıkça dahada yaşlanıyodu sonra bana yaralarını göstermek istedi yanımızdaki kadın ayıp dedi ama o gösterdi sırtında flan diken yaraları flan vardı ben içimden dedimki zaten ben seni güzelliğin için değil huyun ve içinin güzelliği için sevmiştim ama oda beni seviyodu rüyamda ...Kadir gecesinde gördüm bu rüyayı....LÜTFEN YORUMLAYABİLİRMİSİNİZ Uzgunnn

YÖNETİM/EDİT:
https://www.islamiforumlar.net/forum-kurallari/31103-mesajim-neden-cevaplanmadi.html

numan58

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiğin kızı görmek

Öncelikle selamün aleyküm. Şimdi sevdiğim kızla ben aynı sınıfta değilim ama rüyada aynı sınıftayız fakat kolları kelepçeli bi şekilde oturuyor daha sonra 2 arkadaşım ona kur gibi biseyler yapıyolar ben uzaktan sinirli sinirli izliyorum o arada göz göze geliyoruz. Kız sinirlenip ayakkabısını çıkarıp çocuğu tekmeliyor sonra çocukta sinirlenip tuvalete gidiyor bende arkasından koşarak gidiyorum dövecekmiş gibi tuvalette sıkıştırıyorum bunu tam vuracakken kız geliyor (erkekler tuvaletine) ben vurmaktan vazgeciyorum o tuvalete giriyor bekliyordum çıkmasını ama o anda rüya bitti... çok karısıktı acaba ne anlama geliyor tabiri nedir?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam..Hayirdir insallah..
ruyaniz beni tebessum ettirdi...
:maasallah:
bu Kiz erkek fatma Mert mizaçlı iffetli biri..olduguna isarettir..
ancak bu Kişinin çaresiz ve üzüntü, icinde kalacağına işaret eder.

Rüyada sevgili görmek ; güler yüzlü ise o kişiden güzel bir haber alacağınıza sinirli ve asık suratlı ise bir dedikodu yüzünden ufak bir tartışma yaşayacağınıza yorumlanır.

Yüreğim kelepçeli sevmelere karşı cezalı hüküm gitmiş idamını bekleyen bir aşık
kolaysa kır kelepçelerimi Beni azad ederken yar!!
benim adıma düşünüp karar verme..Benim ile karar ver..
Hayirli gunler..

numan58

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Öncelikle bu kadar çabuk cevapladığın için çok teşekkür ederim kardeşim.Demekki iffetli birisi o. Gerçi teklifimi kabul etmedi ama vazgecmek unutmak zor. :D

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ahh be kardesim 21. Asrin gencligi..
iffetli oldugu icin kabul etmemis...Helal olsun ona..

ne O Nefsin kursağında mı,kaldi ..?sırıtık.:,

kendim koruyucu anneyim onun gibi ,manken gibi güzel kizlarim var Hamd olsun.. her biri lise ve universittede okuyor ve
Tip da okuyan kendi KIZIMIN da sevgilisi yoktur!! niye biliyormusunuz..
cunku su an evlenmeyi dusunmuyorlar.. zaman evlilik zamanlari degil!! okul, egittim ,Talebelik yillari..
simdi bununla cik, 6 ay sonra sunun ile derken ADI cikacak!!reputation yani itibarlari 21 yasina gelene kadar rezil olacak..
ve bir gun karsilarina gercekten durust, mert, bir erkek ciktiklarinda onlari zaten istemiyecektir...
Manava gidersiniz ve her kes şeftali secerken eline alir, sıkar.. bir zaman sonra O şeftali tazeligini, rengini, sertligini kaybeder..
ve bir sure sonra yari fiattina giden curumus meyve sandigina atilir...

bir de kuyumcuya gidin.. altin ve yakutta size dokundurmazlar.. ancak gercekten almak isteyenler dokunabilir ve sahip olabilir..
simdi neden bu kiz teklifinizi kabul etmedigini anladiniz mi?
İkinci El Kullanılmış Eşya olmamak için...

Temizler temizler icin..Allah temizleri kirlilere layik gormez..
Kizim iffetli oldugu icin illa iffetli, temiz hayali bir erkek de arar ilerde..
Yani bugünden geleceğini inşa ediyor Anliyana..

BATI da yasiyorum Burada Dünyada Nesli Tükenen ve cok kiymetli en zoor bulunan nedir biliyormusunuz..?
Iffetli, namuslu ,sadik, loyal yani vefali bir KIZ!!degeri bicilmez bir sekilde yuzlerce talipleri oluyor..
digerleri ise bir cogu kendine yazik etmis.. yasi gecmis kardeslerimizdir...Gençlik gelip gidiyor geriye sadece adi ve itibari kaliyor!!
Cocuklarina bile ileride yansiyabiliyor...

numan58

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Zaten bende namuslu sadik biri oldugu icin onu sectim, onun dogru kisi oldugunu anlamak icin 2 yil bekledim. Ben sunla cikiyim bunla cikiyim hastasi degilim, kimseylede cikmadim, onu kaybetmemek icin. Duygularimi soyledim ama gel gorki kimsenin teklifini kabul etmemis. Onceki ciktigi cocuklar gibi saniyor galiba benide. Ama bilmiyorki ben hepsinden farkliyim. O bunu insallah anlar hic aklimdan gitmiyor. Hergun Allaha dua ediyorum hayirlisi neyse o olsun diye daha yasim 18 beklerim bekliyecegimde. Kusura bakmayin ruyadan konu buraya kadar geldi :) ilgilendiginiz icin tesekkur ederim...

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
daha yasim 18 beklerim bekliyecegimde. Kusura bakmayin ruyadan konu buraya kadar geldi :) ilgilendiginiz icin tesekkur ederim...
Ne kusuru yeğenim karşındaki kişiye kırıcı bir laf sarfetmedikten sonra konu dahada uzayabilir,
yorma kafanı sen daha çok gençsin Allah'ın izniyle önünde daha çooook uzun yıllar var o olmazsa başkası olur beyafislikcalan

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Değerli şeyler hep zor elde edilir, böylece de kolayca terk edilmez ve kıymetti bilinir..
Değerli olan şeyler hep zor elde edilmeli ve emek harcanıldığında ,ne kadar zor elde edilirse o kadar değerlidir..

16 yasinda iken KIZIM araba istemisti.. tabi kizim Hayhay!!Eyvallah hemen parani kazanip alabilirsin...:bilmemm:.
iki sene engelli bir cocuga yaz tatillerinde ve hafta sonlari bakti ve iki sene sonunda arabasini aldi ve TIP fakultesine gitmeye karar vermis
ve sağlık ve âfiyet içinde olduğu her gün Rabbine eklemleri sayısınca şükür sadakası vermeye baslamisti..vvcc..

evet kendi parasi ile aldigi arabayi gözü gibi bakar..cunku o araba icin cook emek ve tam iki sene hayali ile yaşamıştı...:tamam:.

Admin Ya Huu Siz de Sevdadan hic anlamiyorsunuz..O başkasıne degil!! Onu istiyor beyaf..
O zaman gercekten seviyorsaniz zaman ile ona bunu gostermeye calisin ve Beden arzinizi sadece onun icin tertemiz tutun...

dayi;.:

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz

Admin Ya Huu Siz de Sevdadan hic anlamiyorsunuz..O başkasıne degil!! Onu istiyor beyaf..

dayi;.:
Ben, benmi sevdadan anlamıyorum
hih.png

siz biliyormusunuz istanbula suyu kim getirdi hey gidi heeeyhmmnn

Adminim, benim bir huyum var (huyum kurusun) ''beni istemeyeni ben hiç istemem'' eh bu kardeşimizde karşılık bulamayınca zorla dağa kaldıracak değilyaxxzzl..
bende o olmazsa başkası olur diye ondan dediydim ::komik.. ama sevdadan heç anlamıyorsunuz u geç, çünkü, bana bir adım yaklaşana ben beş adım yaklaşırım,
benden bir adım uzaklaşana, ben ondan on adım uzaklaşırımdayi;.:

numan58

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
tesekkurler kimseye karsi argo kullanma taraftari degilim zaten. ama gonulsizim adminimizin dedigi gibi ben onu istiyorum. :) bu arada videoyu izledim cok guzel bi video o videoda anlatilanlari yapiyordum zaten. soledikten konusmamaya baslamisti benle.bnde eskisi gibi konusalim filan diyince cevap bile vermiyordu. bende cektim alanyaya gittim 3ay durdum ve slm yazdim cevap gelince geri dondum memlekete. suan konusuyoruz ama soguk davraniyor ama konusuyoruz. :) simdi konusmayi birakip kendi haline mi birakiyim.not:( onun gibi kizi hayatimda ilk defa gordum zamane kizlarindan cok farkli. ama ne yapalim kaderimde insallah vardir hergun uyurken onun hayaliyle uyanirkende onun hayaliyle yasiyorum. unutmak cok her diyor unut diye ama unutmak zor unutulmuyor...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli Bayramlar..onu istiyorsaniz biraz kendinizi gelistirin..
Bu tip agir KIZLAR olgun ve kamil insanlardan hoslanirlar..sig dar kapli erkeklerden daralirlar...
Sohbettinizde basit ve yüzeysel olmayin!!

tassavufu cok seviyorum.. nedeni mi?hani..Dervişin biri, yine bir dervişler topluluğu içerisine gelip, selam vererek oturduktan sonra,
topluluk gelen dervişe “Merhaba!!” yerine “Aşk olsun!!” dermiş… Derviş de “Aşkınız cemal olsun efendim!!” diye mukabele edermiş…
Bu sefer topluluk “Cemaliniz nur olsun!!” dediğinde, derviş “Nurunuz ayn olsun!!” dermiş ve böylece selamlaşma bitermiş….
Tasavvufta aşk o derece içselleştirilmiş, o derece özümsenmiş ki…. Selamlaşma bile aşk üzerine kurulmuş…
Tasavvufta bütün diyalogların böyle kalbi incelikler içerisinde cereyan etmesi ne kadar hoş değil mi?….

gunumuzde her sey basitlestirilmis.. basit sevgiler, asklar, kavgalar, davalar.. duygular..
Biz sevdikmi butun kainati icimizde yasayarak..yasatarak severiz.... Vesselam..
bunu kendinizde hissedip ona da hissetirebilirseniz aradaki soğukluk,Allah-n izni ile muhabbete dönüşür...

numan58

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
tesekkür ederim sizinde hayırlı bayramlarınız olsun. tasavvuftan verdiğiniz örnek fevkalade çok hosuma gitti. ama malesef dediğiniz gibi hersey basitleşti hayatta zaten kız bana eğer kabul edersem eminimki 1-2 hafta içinde ayrılacağız dedi daha çok erken demisti.dediklerinizi uygulayacağım :) tekrardan hayırlı bayramlarınız olsun...

sagokral06

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada sevdiğim kız ile konuştum

Selamun aleyküm arkadaşlar. Rüyada sevdiğim kız bana öğretmen nerde dedi, bende öğretmenler odasına bak dedim. Ondan sonra baktı sınıfa geldi 2-3 kere. Bende her defasında saklandım kız geldiğinde. Kız her beni sorduğunda saklandım. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirli Bayramlar ve Hayirdir insallah..
Ruyanizi tabir etmeden once biraz muhabet edelim isterseniz
Bildiginiz gibi rüyalar üç türlüdür.
Biri şeytanîdir. Bu tür rüyalarda şeytanın telkiniyle korkutucu ürkütücü utandırıcı sahneler yaşanır...
Kâbuslar karabasanlar..gibi..insana vesvese..
SIKINTI verirler sanki...

İkincisi boş hayâllerden ibâret. Kurânımızın tâbiriyle “edgasü ahlâm” yani “hayâl demetleri.” Ciddi bir anlamları yok bunların ..
İnsanın hayâl gücü türlü tasvirler yapar...
mesela Tv de gordugumuz ucak kazalari soygun gibi olaylardan etkilenip Günlük olayları ve görüntüleri çeşitli biçimlerde bir araya getirir kurgular.
Bazen yıllar önce aynı vakitlerde yaşanmış hâdiseleri hatıra getirir sonraki olaylardan derlenmiş ayrıntılarla süsler...

Bazen de ruh dünyandaki dalgalanmalar rüyalarına yansır. Meselâ öfkeyle yatarsan uykun boyunca kavgalar edersin.
Düşmanlık duygularıyla doluysan rüyanda köpekler yılanlar kovalamacalar görürsün...
veya sevdigini Kirip kirildigimizda ruyamizda Onun ile baristigimizi ..vicdanimizin derinliklerinde soylemek isteyip soyliyemediklerimizi haykirir o sekilde davraniriz..

Kimi ruhbilimcilerin “bilinçaltının dışavurumu” diye tanımladıkları bu tur rüyalar bu türden olsa gerek.

Geldik üçüncü kısım rüyalara. Bunlara “sâdık rüya” denir...
yani hic dusunmedenakla hayale getirmedigimiz farkli guzel salih olan ruyalardir...

rüya da sevdiğin kızın Sizi sevdiğini soylemesini görmek;
Ona duygularinizi acmak gerekliligini ve muhabbette isaret eder...
Duygularinizda Samimi ve Hayirli bir semalde ise neden ondan kendinizi ve duygularinizi sakliyorsunuz..?

bazen sana susmak düşer... çünkü hayat konuşur
Bazen ne kadar fazla düşünürseniz o kadar büyür meseleler… o yuzden en iyisi Sizkonuşun saklanmayin artik!!
Hayirli gunler..

exalted

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda sevdigim kisiyi deve üstünde gördüm

Selamun aleykum. Hocam ben üniversite öğrencisiyim.Üniversitede bir kizi cok sevdim sevgili olmak için cok ugrastim düşünmek istediğini söyledi ve sonra reddetti. Biz bununla kavga ettikten sonra konusmadik hic. Bir gun gece ruyamda bir saray, konak gibi bi yerde bu kizi deve üstünde gördüm yaninda babam, bir kisi daha vardi sanıyorum onun babasi bir kapidan gectiler gittiler, ben onlari izledim. Sonra beyaz sakalli bir dede mutfaktan kendisine kuru pirinc getirmemi söyledi, gittim mutfaga asciya söyledim, asci yas pirinc vermis tam o sirada dede ben senden kuru pirinc istemiştim dedi ve uyandim. Svdiğim kiz su anda baska biriyle sevgili ama ben unutamiyorum bu kizi. Rüyanin anlami ne hocam cok merak icerisindeyim ?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz hayr Olsun..
olay ya da davranışları ,yada onun kararını kişisel ALMAYIN.
Gerçek yaşamında olmuş bitmiş ( daha doğrusu hiç olmamış)bir şeye bu kadar kafa takmak anlamsız.

Rüyaniz;sırtınızda çok fazla ,gereksiz yük taşıdığınızı,işaret eder. Duygularını açıklamak ve serbest bırakmak yerine içinde tuttuğuna ve sakladığına işaret eder. Affetmeyi ve unutmayı öğrenmeniz gerektiğini gösterir.

Rüyada deveye binmek, deveye bindiğini görmek hayatta bir takım zorluklarla karşılaşacağınıza fakat sabırlı olursanız bu zorlukların üstesinden gelebileceğinize işaret eder...

Birini Seviyorsanız O’nu Allah’tan İsteyin…ondan, bundan ,pirincten, hacidan, hocadan ,medyumcudan değil! Kalpler ancak Allah’ın Elindedir..selametle...

exalted

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Bu kadar cabuk cevapladiginiz icin tesekkur ederim acikcasi. Hocam olmamis bisey degil aslinda 1.5-2 senelik bi olay tek tarafli degildi acikcasi ama olaylar bu yonde gelisti sagolun hocam tekrar.

Üst Alt