• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sevdiğim kızı görmek

solmaz1515

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiğim kızla konuşmak, rüyada sevdiğim kızı görmek rüya tabiri.
SELAMÜNALEYKÜM, hayırlı cumalar, hayırlı günler olsun inşallah. Rüyamda odada kanepede oturmuştm, sevdiğim kız geliyor, hasan hadi kalk gidiyoruz diyor. Nereye diyorum, sevdiğim kız gülümsüyor. Sen kalk görürsn diyor. Tamam gidelim de nere gidiyoruz diyorum, sevdiğim kız sadece kalk gel diyordu. Ve parmağında yüzük vardı. Rüyam bu kadar, sevdiğim kızın başka bir sevdiği var ama ben onu seviyorum. Nedir bu rüya? Yorumlarsanız çok sevinirim..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz hayr olsun
profilinizde kız resmi var Rüyanizda "sevdiğim kız geliyor, hasan "diyor aklım karıştı ..

"Ve parmağında yüzük vardı. "
Sadece zamanı geldiğinde vazgeçmeyi bilin ve hayat yolunuza devam etmeniz gerektiğinize yorumlanir..
Move on!!let it go"
Bazen, her şeyi akışına bırakmak gerekir. Su akıp yolunu bulsun diye..'

"hasan hadi kalk gidiyoruz diyor "
sizin ve onun ayrı ayrı,hayatınıza devam etmenizi istiyor..
selametle..
deep not;Rüyanizi zaten erkek olarak yorumladım..herşeyi zamana bırakmak bazen saçmalık, bazı şeyleri zamana bırakmak akıllılık olur...
Sizinkisi de zamana bırakmak en iyisi..görelim Mevlam neyler.Neylerse .Güzel Eyler…

https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/34527-let-go.html

solmaz1515

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN . üye sahibi bayan ama rüyayı yazan yani ben erkeğim. buna göre yorumlarsanız daha doğru olur sanırım öncesinde belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın..

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN . üye sahibi bayan ama rüyayı yazan yani ben erkeğim. buna göre yorumlarsanız daha doğru olur sanırım öncesinde belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın..
Üye olmak çok mu zor güzel kardeşim... Neden başkasının profili altından mesaj gönderiyorsunuz???

solmaz1515

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
arkadaşım sitenizi çok beğendiğini söyledi ama işleri yüzünden fazla vaki geçiremediği için bende merak ettim ve sitenizi tanımak istedim hemen üye oluyorum..

ygtak30

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada sevdiği kızla mesajlaşmak

Merhabalar.
Benim sevdiğim bir kız var ve ben ona söyledim sevdiğimi kararsız kaldı. Bir evet diyordu bir hayır. Sonra bi tartışma çıktı ve aramız bozuldu.
Rüyamda telefonda oyun oynarken bir anda bana mesaj attı ne oldu da tekrar beni sevmeye başladın diye. Bende çabaladım ama seni unutamadım yazdım. O sırada içeri ögretmenimiz girdi ve elimden telefonu aldı. Rüyamda uyandığımda ertesi gün oldumuştu, sevdiğim kız, en yakın arkadaşımız ve ben yolda yürüyorduk ve aynı rüyayı gördüğümüzü söylüyorduk. İkimiz de aynı rüyayı kendimiz yasamısız. Sanki sıradan bir gün ve normal bir mesajlasma gibi.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz hayr Olsun
Gördüğünüz rüya gerçek yaşamınızdaki iletişim sorunlarına, kendini ifade edememek konusuna işaret etmektedir.

birbirlerinden ayrılma vakitleri gelip çattığı anda ortamda oluşan sebepsiz gerginlikler ..
Kadın hüzünlü bir Gecedir Ondaki gizlerin keşfini ancak,Gönüllü,aşk ehli olana açar...
yeter ki kadın emin olup sevmeye görsün..sevip karar veremiyorsa bahaneler hazirdir misali..

artık demir almak günü gelmişse zamandan Meçhûle giden bir gemi kalkar bu limandan.
hakkınızda her şeyin hayırlısı olsun. selametle..

Üst Alt