• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sevdigin adami gormek

Landy

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm, ruyamda sevdigim adamin calistigi yere gitmisim, arkadasimla (kendisinin kucuk lokantasi var) yemek yiyoruz bana bakiyor gulumsuyor o sirada benim telefonum caliyor ben disariya cikiyorum. Disarda telefon gorusmemi yaparken iki tane cocuk benden para istiyor ben bu cocuklara o parayi veriyorum ve onlara o lokantaya gitmelerini soyluyorum, bu iki cocuk lokantaya gidiyorlar ve sevdigim adam onlara yemek veriyor, paralarini almiyor. Hayirli geceler simdiden Allah razi olsun..
YÖNETİM/UYARI: Bir başlık altında farklı iki ruya olmaz! Diğerini daha sonra ayrı başlıkla gönderin...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada sevdiğim adamı görmek;
Bekar genç kızlar rüyalarında sık sık bu tür rüyalar görürler ve bu tür rüyalar herhangi bir mesaj vermezler.
Bu rüyalar gençlik rüyaları olarak anılır ve kişinin gelişimini göstergesidir. Zamanla kişisel gelişim ilerledikçe rüyalarda anlam kazanmaya başlar..

Aşk muhteşem bir deryadır "dalmasını bilen"e Maddi,Manevi hazır olmakta mesele...

acilangul1

Landy

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ruyada sevdigim adami görmek

Selamun aleykum, hayirli sabahlar. Ruyamı anlatmaya baslamadan once sunu belirteyim, bundan nerdeyse bir hafta once sevdigim adam hakkinda birseyler duydum.
Ruyamda sinav yaziyordum ve cok zorlandim, bildigim konulardi. Sinavdan cikdim yuruyordum önumden siyah bir jeep gecdi. Sonra sola bakdim, park gibi yerde sevdiğim adam diz cokmus bir yeri tamir ediyordu, beni fark etti, bana dogru bakti ben ise onun yanina degil arkadaslarimin oldugu yere dogru gittim.
Allaha emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Sevginiz yada sevdiğiniz erkek arkadaşıniz ile imtihan edileceğinize delalettir.
"İnsan en çok sevdiği ya da en çok istediği şeyle imtihan olur." selametle..

Üst Alt