• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sevdiğin kızın bebeği olduğunu görmek

Genesis

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
s.a arkadaşlar;
Ben 2 yıldır hoşlandığım ama adab ve bazı özel sebeplerden dolayı bir türlü konuşamadığım bir kızı rüyamda şu şekilde gördüm inşallah hayırlara vesile olur..

Rüya Sevdiğim kız bizim evdeydi ve kucağında bir bebek vardı . Ben artık ona sevdiğimi söylemeye kara vermiştim ki bebeğin kendisinin olduğunu ve evli olduğunu söyledi ve ben hayal kırıklığına uğradım..
Teşekkürler şimdiden..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada sevdiğin kızın bebeği olduğunu görmek;
sevdiğin kızın yeni başlangıçları olduğuna delalettir..sevdiğinize sevginizi söyleyin yoksa çok geç olabilir! ...

Rüyada hayal kırıklığına uğramak,görmek;
Gerçek hayat tecrübelerini gösterir.sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yer misali..
Bu tür rüyalar, genelde bir süre boyunca biriken bastırılmış hayal kırıklıklarını yansıtmaktadır.

Yaşadığın her hayal kırıklığın seni gafletten uyandırıp hakikatına ulaştıran bir basamaktır...Her insan Nefis ile Aşk Arasındadir!!bunu unutmayin...
unutursaniz bir gün güvendiğiniz dağlara kar yağarda ruhunuz üşür, hem de donarcasına deprasyona girebilirsiniz..
Hayal kırıklığı, öfke, acı, üzüntü, hastalık, ölüm gibi bizleri etkileyen pek çok olumsuz olaydan biri başımıza gelebilir.
Elbette burada önemli olan bu tür durumları en az hasarla atlatarak yola devam edebilmek...Atlatamadığımız taktirde
travmalar veya çeşitli rahatsızlıklarla boğuşmak gibi sevimsiz seçenekler de var çünkü..

Ayrıca böyle olumsuz olayların bizlere bir şeyler öğretmek için başımıza gelmiş olduğunu artık neredeyse hepimiz biliyoruz.
Aynı olumsuzlukları tekrar tekrar yaşamamak için, bu kez dersimizi almış ve iyice öğrenmiş olarak yola devam ederiz..

Unutmayin!!Burası bir imtihan dünyası hep birbirimiz ile imtihan ediliriz....her birimizin insan oldugumuzu hic unutmayin!!!
İnsan beşer, kuldur şaşar...şaşbilir o yuzden hic Hayal kırıklığı yaşamayin...
Insan beser, durmaz sasar, eyler hatâ, üçer beser. Düz ovada yürür iken, ayagını sürter, düser.selametle..

Üst Alt