• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sevdiğini görmenin tabiri

Y

YaĞMuR<3

Kayıtsız
Misafir
Ben rüyamda sevdiğim kişiyi gördüm, bana soğuk davranıyordu yüzüme bakmıyordu, konuşmuyodu. Bu ne anlama geliyor acaba?şimdiden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun Aleykum Hosgeldiniz kardesim..
Hayırdır inşallah deyip ruyanizi Allah-in izni ile yorumlamaya calisacagim
Insanlara kendimizi zorla sevdirip kabul ettiremeyiz...
Eğer insanlara olmaları gerektiği gibi davranırsak onlara yapabileceklerini görmeleri için yardimci oluruz..
Sizin kalbinizdeki murad, istek oldugu gibi Rabbimin de sizin icin en guzeli olan bir plani ,kaderi, Takdiri var..
Hakkinizda Hayirlisi olani icin dua edin..kardesim..
RABBİM HAKKINIZDA HAYIRLI OLANI NASİP ETSİN

Allah herkese hayırlı kısmetler nasip etsin.
haklarında hayırlı olan kimseleri gönüllerine razı etsin.

Rüyamda bile vedalaşamadım seninle biliyormusun .
Korktum… Korkularıma yenildim…
Seni kaybetmekten korktugum icin gercekleri soyliyemedim SUSTUM!!
Uzaktan gizli gizli izledim seni.. gidişini… Sen gidiyordun oysaki; ben bitiyordum Bu kadar basitti mi idi herşey…saniyorsun?
keske beni biraz anliyabilseydin.. Sabr edip bir dinliyebilseydin...
Keşke herşey…daha farklı olabilme imkani verebilseydin..
Sen yine de gitme Dur bir dinle.. herşey… goruldugu gibi degil..
Seni sevmek belkide senle olmaktan daha güzeldi….
Selamet ile Hayra kalin.. Sabir ve anlayis dunyanin en guzel nimettidir unutmayin...

"Yıldızlar gece çıkıyor. Yıldızları görmek isteyen geceye razı olmalı...
Hayatın yıldızlarına ulaşmak istiyorsan, içindeki geceye razı olmalısın."

O

osman

Kayıtsız
Misafir
Rüyada sevdiği kişiyi görmek

s.a kardesim,ruyamda su anda halen sevmekte oldugum sevgilimi gordum, ama bir kac ay once baskasiyla evlendi. bana oyle bir geldiki,cok perisandi,sanki alkol icmis,yada ne bileyim bir tur uyusturucu almis. cok sasirdim,nitekim kendisi din islam ogretmeni ve bu beni cok sasirti. hic oyle gormemistim. hayirdir InsAllah diyelim.
tam olarak bir aciklik getiremedim. simdiden Allah razi olsun selamun Aleykum ok

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Cumlemizden kardesim..Rüyaniza Hayirdir ins. deyip Hayra yoralim...
Rüyada sevdiği kişiyi görmek o kişiden güzel bir haber alacağınızın işaretidir eğer kavga ediyor görürseniz aranızda iyi bir şey olacağı anlamına gelir
Rüyada görülen sevgili, gerek kız gerek erkek olsun, bekarlar için mutlu bir karşılaşma demektir, güzel bir evliliğe yorumlanır.
vs vs diye yorumlanir ama malesef..sizin Rüyaniz bunlardan hic biri degil kardesim...
Sevdiginiz artik Size ait degil ilk once bunda bir anlasalim.. O bir baskasinin nikahli esi dir!
O yuzden Ondan uzak durun.. O bildigi en guzel secimi yapmis ve evlenmistir.. belki de evlendigi kisi ibadet Ehli guzel bir insandir.. ama O simdi su an evliligin daha cook basinda oldugu icin O kisideki sevgi, ilgi eksikligi hissediyor, yanlizliga icine kapanmis acaba yanlis mi yaptim diye bir celiski icinde oldugu seklinde yorumlanir..
nerden mi anladim...din hocasi o sekilde kendi kisiligine Zit bir haram icinde gormenizden...
onun icin dua edin kardesim ins. zaman ile Mutlu olacaktir Allah-in izni ile O Rabbi icin
ibadet ehlini secmis...her nimet kulfetti ile gelir unutmayin bunu...
ve olayi Kisisel degil imani yonden bakin! O dogru olani Kaderde Takdir edilene teslim olmus...

Dört bir yanım çevrilmiş. Çevirenin ne olduğunu en iyi sen bilirsin...
Yıllardır direndiklerimi. Direnmelerim nefsim yüzünden kaybettiklerimi anca SEN bilirsin...Rabbim..
Sahipsiz, kimliksiz kalmış gibiyim. Hiç bir şey yapmamak da kötü...en iyisi Rabbime yöneliyim..
Leyladan Mevlaya gecenlerden Eyle Beni Rabbim!!
Bizleri bu ramazandan en güzel şekilde istifade edip merhamet edenlerden ve merhamete nail olanlardan eylesin...amin.

“Gönül ferman dinlemez” ama Bürhanı dinler. Gönül tencere gibi kaynarken ona elle müdahale edemezsiniz.
Ferman yazıp içine atsanız kaynamayı dindiremezsiniz. Ama onu kaynatan aşk ateşinin yönünü başka yere çevirirseniz kaynama durur...Rahmet kapisinda hidayetti dilenin...
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun.

mehmetinan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiği kişiyi görmek

Selamın Aleyküm. Rüyamda eski orta okuldan beri sevdiğim kızı gördüm ve mezun olduğum lisede gördüm.Onu gördüm çok mutluydum ve dışarıya çağırdım konuşmak için dışarısı soğuk ve karlıydı sonra dışarıya çıkmayalım hava soğuk hasta olursun dedim ve ben çıktım sonra uyandım.Bunun ne anlama geldiğini gerçekten çok merak ediyorum çünkü onu gerçekten çok seviyorum şimdiden çok teşekkürler.

İstanbul'dan Mehmet İnan yaş 18 Öğrenci bekar

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam hosgeldiniz uyeliginiz Hayirli olsun..
Ruyanizi tabir etmeden once biraz muhabet edelim isterseniz
Bildiginiz gibi rüyalar üç türlüdür.
Biri şeytanîdir. Bu tür rüyalarda şeytanın telkiniyle korkutucu ürkütücü utandırıcı sahneler yaşanır...
Kâbuslar karabasanlar..gibi..insana vesvese..
SIKINTI verirler sanki...

İkincisi boş hayâllerden ibâret. Kurânımızın tâbiriyle “edgasü ahlâm” yani “hayâl demetleri.” Ciddi bir anlamları yok bunların .. İnsanın hayâl gücü türlü tasvirler yapar...
mesela Tv de gordugumuz ucak kazalari soygun gibi olaylardan etkilenip Günlük olayları ve görüntüleri çeşitli biçimlerde bir araya getirir kurgular.
Bazen yıllar önce aynı vakitlerde yaşanmış hâdiseleri hatıra getirir sonraki olaylardan derlenmiş ayrıntılarla süsler...

Bazen de ruh dünyandaki dalgalanmalar rüyalarına yansır. Meselâ öfkeyle yatarsan uykun boyunca kavgalar edersin. Düşmanlık duygularıyla doluysan rüyanda köpekler yılanlar kovalamacalar görürsün...
veya sevdigini Kirip kirildigimizda ruyamizda Onun ile baristigimizi ..vicdanimizin derinliklerinde soylemek isteyip soyliyemediklerimizi haykirir o sekilde davraniriz..
Mide hararetiyle yatmışsan rüyana dereler çaylar pınarlar akar.misali...

Kimi ruhbilimcilerin “bilinçaltının dışavurumu” diye tanımladıkları bu tur rüyalar bu türden olsa gerek.

Geldik üçüncü kısım rüyalara. Bunlara “sâdık rüya” denir...
yani hic dusunmedenakla hayale getirmedigimiz farkli guzel salih olan ruyalardir...
belkide Onu dusundugunuz icin boyle ruya gormus olabilirmisiniz ?Allahu Alem...

Hayırdır inşallah deyip ruyanizi Allah-in izni ile yorumlamaya calisacagim
Insanlara kendimizi zorla sevdirip kabul ettiremeyiz...
Eğer insanlara olmaları gerektiği gibi davranırsak onlara yapabileceklerini görmeleri için yardimci oluruz..
Sizin kalbinizdeki murad istek oldugu gibi Rabbimin de sizin icin en guzeli olan bir plani kaderi Takdiri var..
Hakkinizda Hayirlisi olani icin dua edin..kardesim..
RABBİM HAKKINIZDA HAYIRLI OLANI NASİP ETSİN

Rüyada sevdiği kişiyi görmek o kişiden güzel bir haber alacağınızın işaretidir .Allahu Alem..
ruyada kar gormek :mevsiminde olumlu mevsiminde degil ise simdiki gibi...olursa bazi guzel seylerin olmasi
icin daha zamana ihtiyac oldugunu...
Sabir edip olgunlasirsaniz inşallah. Kar kazanc ve kalp kapilarinin acilmasi seklinde yorumlanir...
Herşey gönlünüzce olsun RABBİM güzellikler ihsan eylesin ..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
0899fcc1c0dbd0d5412bb82579c872ec_1264547609.gif

Bazen dil söyler yürek dinler, bazen yürek haykırır dil susar..! Bazen de ne dilin yüreği vardır söylemeye ne de yüreğin dili vardır
"senin yerin başka" demeye
Hayat ayrıntılarda gizliy'miş'..Görünen şeylerle baş edebildikte..Ayrıntılar kaldı...
Her susuşun bir cevap olsun.Her susuşun,sabrın olsun.Her susuşun,duan olsun.İçten yakarışının adı olsun...
Bekleyişinin.umut edişinin,inancının,sevdiğinin vurgusu olsun,susuşun…
Kaybetmeler aciz Gidenler aciz kalanlar aciz bütün susmaların kapısı aralanmış konuşan yürekler aciz...
en iyisi SUSMAK tir..bazen..
Ellerini uzatma bana Ey Aşk! ola ki tutamam ellerinden...
tutamayışım iner yüreğinede kırılırsın en ince yerinden...
Ben yuregim ile sevdigimi okurken bunun altına ne yazayım derken , diyecek bir şeyde bulamadan ney niyazda yine,en iyisi
sen resmet ben Seni ruyalarimda seyre dalayım.

mehmetinan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
gerçekten çok teşekkür ederim yardımlarınız için Allah sizden razı olsun. :)

Nazlı Yürek

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiğini görmek

Selamun aleykum. Hayırlı günler dilerim. Rüyamda sevdigimi gördüm. Ben ve annem bir durağın önünde bekliyorduk. Etraf karanlıktı. Sevdıgim bana ve anneme düşünceli bir şekilde bakıp yanımızdan geçti. Nereye gittigini merak edip onu aramaya başladım. Küçük bir odanın önüne geldim. Kapıyı çaldım ve tanımadigım bır bayan kapıyı açtı. Odada etrafıma bakmaya başladım. Sevdıgım ınsanın arkadaşları ve tanımadıgm birçok kişi vardı, herkes çok mutluydu, gülüyorlardı. Sevdıgim insan yorgun bitkin bir şekilde kanepede uyuyordu. Onun bu haline üzülüp odadan çıktım. Ruyamın yorumunu çok merak edıyorum. Rabbim şimdıden razı olsun sizden.selam ve dua ile.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayırlı Günler kardesim Hos geldiniz..
Hayirdir insallah.
Ruyanizin Ana yorumu;şüphe ve vesveselerden UZAK durun..
Biz Mü'minler sadece hüsn-ü zanda bulunmakla emrolunduk. Şüphesiz!! “Suizan edip isabet etmektense hüsnüzan edip yanılmak daha iyidir..
Seytanin elinde oyuncak olmayin kardesim..Siz ne guzel bir Gonul Ehlisiniz..
Ey dil! Sen nelere kâdir değilsin ki?
hem kalp yaparsin hem de kalp KIRARSIN...

Sevdiginizin bu gunlerde bazi SIKINTILARI yasadigina da delaletir...ama o bunlari HAZIR oldugunda zaten ins. size acacaktir..
sevdiginizin ozeline saygi gosterin..ve Ona guvenin seklinde yorumlanir..

ruyada otobüs durağı görmek ,beklemek;gerçek yaşamınızda, geleceğinizle ilgi bir karar konusunda için bir düşünme, karar verme zamanı
gerçirmekte olduğunuzu ve bu kararınızı daha fazla gecikmeden vermeniz gerektini temsil eder.

Sevdiklerinizi dengeli olculu Sevin..Size ihtiyaclari oldugunda orda yanlarinda olun ama Onlari çok sıkmayın...
her tür ilişki avuç içinde duran kum taneleri gibidir.
avucumuzu sıkmadan gevşekçe tutarsak kum taneleri kaymaz durur...avucumuzu kapatıp sıkmaya başladığımız an kum taneleri parmaklarımızın arasından akmaya başlar.
bir kısmını tutmayı başarsanız da çoğu akıp gider.
ilişkiler de böyledir.

Kilavuzunuz Karga degil Hak olsun kardesim...
Karga seni copluge Hak Dostu ise selamette erdirir..
Evlilikte başarı yalnız aranan kişiyi bulmakta

Allahım Gönlümde Olanı Hakkımda Hayırlı ET Hakkımda Hayırlı Olana Gönlümü Razı Et..
Allah kulu hakkında hayırlısını Nasib Eder..İhmal Etmez İmtihan eder.. bu da sizin imtihaniniz ama unutmayinki başımıza
sebepsiz gibi gelen belalar aslinda bizim kendi ellerimiz ile ettiklerimizdir...
Selamet ile Hayra Kalin.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

suskun prens

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevmediğin birinin aşık olduğun kıza zarar verdiğini görmek

Cümleten Selamun aleyküm...

Bu sabah, sabah namazını kıldıktan sonra tren garı ve yanında sevdiğim kızın kaldığı bir yer gördüm. Ama kaldığı yeri tam olarak hatırlamıyorum yurt ta olabilir. Her neyse benim çocukluğumdan bir arkadaşım var, ve ben arkadaşımı pek sevmiyorum. Bir kuzenim de onlarla çok geziyordu ve kuzenim ile sevmediğim arkadaşımın kardeşi arabayı kullanırken kaza yaptılar ve kuzenimi kaybettim. Ondan dolayı çok tedirgin ve daha fazla sevmemeye başladığım bu arkadaşı da. Rüyamda gördüm, benim şuan sevdiğim kızı tanımayan bu arkadaş sevdiğim kıza bir kağıt veriyordu ve sevdiğim kız da onunla konuşmaya gidiyordu, sinirlenmiş gibiydi. Ben de böyle olduğunu görünce sinir küpüne dönüp o erkek arkadaşı öldüresiye dövüyordum. Ama o uslanmıyordu onu dövmem 4 yada 5 sefer tekrar ediyordu. En sonunda ölecek gibi olup bayılıyordu sonrada uyandım...

Şimdiden çok teşekkür ederim, emeği geçen herkese. Çok güzel bi site kurmuşsunuz, Allah (c.c.) sizden ve islam'a yardım eden herkesten bin kere razı olsun.
Hayırlı günler dilerim...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam hos geldiniz kardesim..
Rüyaniza Hayirdir ins. deyip Hayra yoralim.

Rüyada tren garı görmek ; yapmış olduğunuz planları bir süre ertelemek zorunda kalacaksınız anlamı taşır, ortamın uygun olmadığına işaret eder.
bir konuda biraz beklemeniz gerektiğini işaret ettiği söylenebilir...Allahu alem..

rüya da sevmediğin arkadaşı gormek;
başımıza gelen iyi veya kötü şeylerin sebepleri vardır.
Bu sebeplerin sonucunu yaşarken, iyi bir şey kötüye de dönüşebilir, kötü de iyiye.
İyi şeyler yaşarken, şükretmek yani o fırsatı en doğru şekilde kullanmak, kötü şeyler yaşarken de insana düşen
SABIR ve Teffekur ile işin sebeplerini araştırmak ve hatalarımızdan dönmek ,nerde neyi yanlis yaptim yapiyorum..diye kendinizi sorgulamak..
ve bunlari fark etmemiz gerekli...olduguna yorumlanir...

Rüyada sevgiliyi görmek; güler yüzlü ise ondan güzel bir haber alacağınıza,
sinirli ise bir dedikodu yüzünden ufak bir tartışma yaşayacağınıza, sevgili ile gezmek; muradınıza ereceğinize, kavga etmek; evleneceğinize işarettir. .. Allahu Alem...

"benim şuan sevdiğim kızı tanımayan bu arkadaş sevdiğim kıza bir kağıt veriyordu "
sevdiğiniz kizin en cok kizdigi kendi aranizda olan sorunlarin çözümünu başkalarına danışmanız ..

Rüyada sevmediğin birinin aşık olduğun kıza zarar verdiğini görmek ;O sevmediğin biri Sevdiginizin Sizdeki sevmediğiniz bir huyunuz ve davranisinizdir!!
düşmanların sözleri, davranışları insana dokunmaz onlar zaten düşmandır onlardan başkası beklenmez ama dost bilinen,Sevgili,
kabul edilen birinin en ufak iması, jesti bile üzer yaralar insanı.

Rüyada adam dövmek, gevezelik ve boş boğazlık olarak tabir edilir...
yani cok kaba ve cahilce ,cocukca sorunlarinizi çözmeye çalistiginizi simgeler..
Sevdiginize karsi acik sozlu, samimi ve dürüst olmazsaniz onu kaybedeceginize isarettir!!

Allah herkese hayırlı kısmetler nasip etsin.
haklarında hayırlı olan kimseleri gönüllerine razı etsin.
Rüyamda bile vedalaşamadım seninle biliyormusun .
Korktum… Korkularıma yenildim…
Seni kaybetmekten korktugum icin gercekleri soyliyemedim SUSTUM!!
Uzaktan gizli gizli izledim seni.. gidişini… Sen gidiyordun oysaki; ben bitiyordum Bu kadar basitti mi idi herşey…saniyorsun?
keske beni biraz anliyabilseydin.. Sabr edip bir dinliyebilseydin...
Keşke herşey…daha farklı olabilme imkani verebilseydin..
Sen yine de gitme Dur bir dinle.. herşey… goruldugu gibi degil..
Seni sevmek belkide senle olmaktan daha güzeldi….
Sabir ve anlayis dunyanin en guzel nimettidir unutmayin...

"Yıldızlar gece çıkıyor. Yıldızları görmek isteyen geceye razı olmalı...
Hayatın yıldızlarına ulaşmak istiyorsan, içindeki geceye razı olmalısın."

Cümlemizden Allah razı olsun.
Hayırlı günler dilerim...

suskun prens

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Cok teşekkür ederim. Allah razı olsun hocam..

gülen yüz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada sevdiğini görmenin tabiri

Selamun aleykum. hocam, ben bir rüya gördüm yorumlarsınız inşallah. Rüyada sevdiğim kişiyi gördüm, benimle konuşuyor aramız öyle iyi ki ama normalde yüzüme bile bakmaz konusmuyoruz yani. Neyse sevdiğim bizim bütün aile sırlarımızı biliyor bana söylemeye başlıyor. Şaşıyorum tabi nerden öğrendi falan diye. Sonra denizin ortasında bir eve gidiyoruz, evin önünde basamaklar var tam ordayız. O denizdeki dalga öyle bir havaya kalkıyor ve bize geliyor ki felaket korkunç. Kız ve erkek 4,5 yaşlarında iki çocuk var onlara yüzünüzü bana dönün nefes alın tutun dalga geçene kadar diyorum. Sevdiğimde bize dönüyor sarılıyor, dalgaya arkasını dönüyor. Dalga böyle gidip geliyor, bize birşey olmuyor. Bir ara kız cocuk içeri gidiyor kapı kapanıyor kendi kendine, kız sıkışacak hemen çekip kurtarıyorum, kimseye birşey olmuyor ama gök böyle kıpkırmızı oldu bir an patlıyor sanki. Öyle korkunç ki ama bize birşey olmadı, bu kadar. inşallah yorumlarsınız. hayırlı günler hocam. selam ve dua ile.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz hayr olsun..
Gördüğün rüya şu anda gerçek hayatta çalkantılı, sorunlu günler geçirmekte olduğunu ancak huzura ermek için çabalarınızı kesmemeniz gerektiğini,
sonunda güzel günlerin geleceğini temsil etmektedir.

"gök böyle kıpkırmızı oldu bir an patlıyor sanki."
sıkıntı ve belaya,tartişmaya işarettir..

rüyada deniz dalgası görmek;

bir uyari bir ikaz bir irsad gorevini de yapmakta..
rüyada dalgalarin dehşetini görmek rüya sahibi için çirkin şeylerden korkutulmaya ve onu günahlardan sakındırmaya “İşte bak önünde böyle bir gün var”
diyerek uyandırmaya delâlet eder.ölmeden ölenlerden olalim ins.

duaa..

elifce626

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiğini görmek

SelamunAleyküm, ben rüyamda evdeydim kuzenlerimle. Bağırış çağırış olunca camdan baktık adamlar kavga ediyordu herkes camlardan bakıyordu bende kuzenime iyi ki bizim sevdiklerimiz böyle insanlar değil dedim. O sırada da sevdiğim çocuk ve 2 arkadaşı evin önünden geçtiler.Sevdiğim bizim eve bakıp gülümsüyordu bizde camdaydık ama bizi göremez içeriki camdaydık çünkü. Sonra arkadaşı bir şey dedi o da ona gülümseyerek kızıyordu öylece uyandım..

Yalnız şöyle bir şey var ben bu çocuğu sadece seviyorum uzun zamandır da konuşmuyoruz. Sadece uyumadan önce Allah´a dua ettim o benim hakkımda hayırlıysa bana göster diye ve bu rüyayı gördüm

Yardımcı olursanız çok sevinirim Allah´a emanet olun..

YÖNETİM/UYARI:
https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/36000-ruya-yorumu-isteyenler-lutfen-okuyun.html

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz hayr olsun..
Bu bir bilinçaltı rüyası, yoğun hisler beslediğinizi gösterir.selametle..

Üst Alt