Aleykum selam hos geldiniz kardesim..
Rüyaniza Hayirdir ins. deyip Hayra yoralim.
Rüyada tren garı görmek ; yapmış olduğunuz planları bir süre ertelemek zorunda kalacaksınız anlamı taşır, ortamın uygun olmadığına işaret eder.
bir konuda biraz beklemeniz gerektiğini işaret ettiği söylenebilir...Allahu alem..
rüya da sevmediğin arkadaşı gormek;
başımıza gelen iyi veya kötü şeylerin sebepleri vardır.
Bu sebeplerin sonucunu yaşarken, iyi bir şey kötüye de dönüşebilir, kötü de iyiye.
İyi şeyler yaşarken, şükretmek yani o fırsatı en doğru şekilde kullanmak, kötü şeyler yaşarken de insana düşen
SABIR ve Teffekur ile işin sebeplerini araştırmak ve hatalarımızdan dönmek ,nerde neyi yanlis yaptim yapiyorum..diye kendinizi sorgulamak..
ve bunlari fark etmemiz gerekli...olduguna yorumlanir...
Rüyada sevgiliyi görmek; güler yüzlü ise ondan güzel bir haber alacağınıza,
sinirli ise bir dedikodu yüzünden ufak bir tartışma yaşayacağınıza, sevgili ile gezmek; muradınıza ereceğinize, kavga etmek; evleneceğinize işarettir. .. Allahu Alem...
"benim şuan sevdiğim kızı tanımayan bu arkadaş sevdiğim kıza bir kağıt veriyordu "
sevdiğiniz kizin en cok kizdigi kendi aranizda olan sorunlarin çözümünu başkalarına danışmanız ..
Rüyada sevmediğin birinin aşık olduğun kıza zarar verdiğini görmek ;O sevmediğin biri Sevdiginizin Sizdeki sevmediğiniz bir huyunuz ve davranisinizdir!!
düşmanların sözleri, davranışları insana dokunmaz onlar zaten düşmandır onlardan başkası beklenmez ama dost bilinen,Sevgili,
kabul edilen birinin en ufak iması, jesti bile üzer yaralar insanı.
Rüyada adam dövmek, gevezelik ve boş boğazlık olarak tabir edilir...
yani cok kaba ve cahilce ,cocukca sorunlarinizi çözmeye çalistiginizi simgeler..
Sevdiginize karsi acik sozlu, samimi ve dürüst olmazsaniz onu kaybedeceginize isarettir!!
Allah herkese hayırlı kısmetler nasip etsin.
haklarında hayırlı olan kimseleri gönüllerine razı etsin.
Rüyamda bile vedalaşamadım seninle biliyormusun .
Korktum… Korkularıma yenildim…
Seni kaybetmekten korktugum icin gercekleri soyliyemedim SUSTUM!!
Uzaktan gizli gizli izledim seni.. gidişini… Sen gidiyordun oysaki; ben bitiyordum Bu kadar basitti mi idi herşey…saniyorsun?
keske beni biraz anliyabilseydin.. Sabr edip bir dinliyebilseydin...
Keşke herşey…daha farklı olabilme imkani verebilseydin..
Sen yine de gitme Dur bir dinle.. herşey… goruldugu gibi degil..
Seni sevmek belkide senle olmaktan daha güzeldi….
Sabir ve anlayis dunyanin en guzel nimettidir unutmayin...
"Yıldızlar gece çıkıyor. Yıldızları görmek isteyen geceye razı olmalı...
Hayatın yıldızlarına ulaşmak istiyorsan, içindeki geceye razı olmalısın."
Cümlemizden Allah razı olsun.
Hayırlı günler dilerim...