• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sevdiğini okulda görmek

erendeniz123

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamın aleyküm, rüyada gerçekte aşık olduğum kızı gördüm okuldaydık o kapıya yaslanmıştı bende kapıyı birden açınca yere düştü yardım ettim ama bana küstü.
Bence bu rüyanın ayrı bir anlamı var içimden öyle geliyor lütfen rüyamı yorumlarmısınız teşekkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz Kardesim..
Hayirdir insallah..
Rüyada okul görmek, iyiliğe, nizam ve intizama işarettir..
Rüyada sevgiliyi görmek; güler yüzlü ise ondan güzel bir haber alacağınıza, sinirli ise bir dedikodu yüzünden ufak bir tartışma yaşayacağınıza yorumlanır.
"o kapıya yaslanmıştı bende kapıyı birden açınca yere düştü yardım ettim ama bana küstü. "
kardesim madem ki o kiza karsi derin, samimi Saf temiz duygular hissediyorsunuz.. Onun guvendigi, onem verdigi seyleri ogrenerek bir pot kirmaktan kurtulabilirsiniz..
Her KIZ her insan farklidir oncelikleri , degerleri, sevdigi, guvendigi farkli seyler vardir..
bir Kiz icin ise ilk basta Guven ve durustluk gelir..
onun guvenini sarsacak.. erkeklere gore normal, onu kiskandirmak, hava atmak gibi anlamsiz hareket ve davranislardan kacinin..
Yok onu sevdiginizi, yok onun ile cikmak istediginizi vs. vs. adini cikartacak soz ve davranislardan kacinin...
seklinde yorumlanir..
"yere düştü "Yere düşmesine sebep olmayin sevecekseniz adam gibi, durustce, mertce simdilik uzaktan bakarak.. sevin..
her seyin bir zamani var!! ve bu zamanda Sevgi filizlenir ve olgunlasir.. Ham sevgi. ve sabirsizlik karinda kalp da agritir..
Hayirli gunler...

nicesee

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum hocam
Gecen bir ruya gördüm sinifta ingilizce dersinde oturup ders dinlerken hoslandigim cocuk sinifima geliyor ve sira olmadigi icin onume yere oturuyor, yaslansın niyetiyle sirt tarafina bacagimi dayiyorum farketmiyor gibi sonra bi bakiyorum annemle yanyana oturuyormusum derste. Sonra teneffus zili caliyor asagiya kantine iniyorum yanimda biriyle duvarlarin yesil olduguna cok dikkat ediyorum. Daha sonra o cocuk arkadaslariyla oturmus yemek yiyor, iki arkadasinin arasinda bende oturduğum yerden ona bakiyorum ama sadece sirtini goruyorum suratini degil, benimde o sirada onumde kebap var. Sonra merdivenden cikarken ruyamda benden hoslanan cocuk varmis onu goruyor ve elimi sacinin arasinda birkez gezdirip trasin yakismis diyorum, bunu yaparken hoslandigim cocuk aklimdan geçiyor daha sonra sinifa giriyorum camin kenarında 3 arkadasimla konuşuyorum, camin disarisinda deniz manzarasi var. Daha sonra hoslandigim cocuk ogretmen masasinda ters oturuyor bende o an disari bakiyorum okul toreni yapiliyor ve eski sevgilimin bana baktigini goruyorum ama umrumda pek olmuyor, hoslandigim cocuk konustugumiz icin masadan kalkarak hiddetle bana bagiriyor bir ders calistirtmadiniz diye ders de fizik. Sonra arkadaslarimdan biri o an birbirimize bakarken rahatsiz edici birsey yapiyor ve ruyam bitiyor yorumlarmisiniz hocam Allah simdiden razi olsun.

YÖNTİM/UYARI: Rüya yorumu isteyenler için çok önemli duyuru

Berat61

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm hocam, benim sevdiğim bir kız var yüz yüze görüşmedik hiç telefonda konuşuyoruz, yakın oturuyoruz dün akşam aradı beni bayağı konuştuk. Eski sevdiğini unutamadığını ondan vazgeçemediğini söyledi onu bırakmayacağımı ve bunları bildiğini, beni sevmeyi denediğini bana ondan daha çok güvendiğini söyledi. Belki de senin kadar kimsenin sevmeyeceğini söyledi ve en son daha fazla konuşmayalım, seni üzmek istemiyorum dedi kapattı. Uyudum o gün rüya gördüm sınıftaki arkadaşlarını, sonra eve gidip onların evinin üst katına çıktığımı gördüm benimle konuşmaya çalışıyordu babasını net gördüm, hatırlıyorum. Söyleyeceklerim bu kadar hocam, bana iyi birşeyler olacakmış gibi geldi çünkü ben onu görmeden onun haklında ne söylediysem biliyorum kalbimden geçenleri söyleyince o da o çocuğu unutmayı çok istiyorum inşallah diyor. Cevap bekliyorum hocam çok sağolun.

Üst Alt