• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sevdiğini öpmek

ebalaban

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm

Sevdiğim kızla evimde annem, ben ve o oturuyorduk. Sonra o geç oldu bizimkiler merak eder deyip kalktı. Ben de bu yağmurda seni göndermem deyip ben de geliyorum dedim. Sevdiğimle beraber dışarı çıktığımızda öyle bir yağmur yağıyordu ki ortalığı sel götürüyordu adeta. Sonra ben sevdiğimi evine götürdüm ve kapının önünde bana teşekkür etti ve sevdiğim beni dudağımdan öptü.

Acaba bu neye işarettir?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada yağmur görmek helal kazanca bolluk ve berekete keder ve sıkıntılardan kurtulmaya borcunu ödemeye işaret eder.
Rüyada yağmur altında kalıp ıslandığım görmek günahlardan tövbe etmeye üzerinizdeki sıkıntılardan kederlerden kurtulmaya umudunuzu kaybettiginiz
bir muradin olmasi ile yorumlanir..rabbim herseyin en iyisini bilendir..Allahu alem.
Yağmurda ıslanmak; bahtınızın açılacağına ve hiç ummadığınız bir mutluluk elde edeceğinize…

"Onların) ümit kesmelerinden sonra yağmuru indiren ve rahmetini
yayan O'dur. Ve O Velî'dir (dost) Hamîd'dir (hamdedilen). "
ŞÛRÂ Suresi 28.Ayeti kerime.

Rüyada öpmek, öpüldüğünü görmek; en sık görülen rüyalardan biridir. Genel olarak aşk, sevgi, huzur, uyum ve memnuniyet ifade eder.
Rüyada dudaktan öpülmek;aşkla, flörtle ve izdivaçla ilgili mesajlar verir. Sevdiği kimseyi ağzından öptüğünü görmek eline geçecek paraya,
yanağından öpmek kazanacağı paraya işarettir.

Rüyada Onun Sizi öpmesi ; yaşamınızda Sevdiğiniz kız,ilişkiniz içine biraz daha romantik davranışlar enjekte etmeniz gerektiğini size anlatır.
Hakkınızda hayırlısı Selametle..

çapraz bağlar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Sevdiğini öptüğünü görmek

Selamun aleyküm şimdi anlatınca bile utanıyorum aslında ama manasını merak ettim :) rüyamda sevdiğim çocuk beni dudağımdan öpüyordu.. Çok kısa bir an gördüm.. Uyandım sonra.. Gerisini çok iyi hatırlamıyorum.. Rabbim yâr olsun. Allah razı olsun..

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Aleykümselam İremberfin, rüyan ya bilinçaltı, sevdiğini fazlaca düiünüyorsun. Ya da eline küçükte olsa bir miktar para geçebilir şeklinde yorumlanır.

Semh

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiği kişiyi öpmek

Selamun aleykum rüyamda sevdiğim kişiyi okulda gördüm onunla konusurken birden dudağından öptüm sonra sevdiğimi filan söyledim ama normal hayatta herhangi bir yakınlasmamız olmadı sadece bakışdığımız var.
Okuduğunuz için teşekkür ederim:)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam, Rüyanız hayr Olsun.
rüyan ya bilinçaltı, sevdiğini fazlaca düşünüyor olabilirsin..
Rüyada Sevdiği kişiyi öpmek;
Sizi anlayan, size değer birini sevdiğin için bundan büyük bir memnuniyet duyduğunuzu simgeler...ayrıca sevginizi bir Sır olarak kendinize saklayın okuldaki arkadaşlar ile paylaşmayin sevgi kişiye mahsus özeldir...

Demedim mi ?
Ey Can Dost gel sırrını aşikar etme çakallar ulur durur
Sonra sesini duyduğun çakal aşikar görünür durur
demedin mi?
Sen sen ol ki ; sırrını gizli yaşa hesaplamadığın gelirse başa
Sonra huzurun elden gider su katarlar pişmiş aşa
demedin mi?
Nefsin gösteriş peşinde sonra sarsılır kibirle temelin de
Gizlediğin kalsın gönül evinde dilin kilittir mühürle
demedin mi?

mutluluğunuzu,ulu orta yerde ifşa etme!! nazar değer..kurda kuşa, tilkiye yem olur demedim mi..
Sevgi,mutluluk ,aşk dediğin mahremdir, dile getirmek mahremine halel getirmektir ..
sırrını aşikar etme çakallar ulur durur,Sonra sesini duyduğun çakal aşikar görünür durur
demedin mi?

Üst Alt