• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada sevdiğinizi ve ailesini görmek ne demek?

poly

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamdan o kadar etkilendim ki buraya yazmak, sormak durumunda kaldım. Yorumlayacak kişiye şimdiden teşekkürler...
Rüyamda sevdiğim adamın memleketine gitmişim(aynı şehirde yaşamıyoruz). Beni görünce dudağımdan 2 kere öptü ve "demek geldin", "sonunda geldin" gibi bir ifade kullandıutngc... Sonra bi bakıyorum onların evindeyiz. Ailecek sofrada yemek yiyoruz ama bayağı kalabalık bi ailesi vardı. Sanırım sadece anne baba ve kardeşlerden ibaret değildi sofradakiler. Masa bayağı büyüktü. Bi ara kendimi bi acayip hissettim sofrada hatırlayamıyorum ama sanırım endişeliydim ve annesinden ve ailenin diğer kadın üyelerinden çekiniyordum.
Bu kadarını hatırlıyorum. Yine net hatırlamıyorum ama ailesinden 2-3 kızla iyi geçindiğimi ve gezmeye gittiğimi hatırlar gibiyim. En son da sevdiğim adamın yatak odasına gittim. O yatağına uzanmış durumdaydı. Ben de etrafa bakıyordum. Etrafa baktığımda yatak odasından çok ders çalışma odasını andırıyordu. Masada 3 tane bilgisayar gördüğümü hatırlıyorum. Ve eşyalar da eski modeldi, 90'lı yılların. Gördüğüm her şey gözüme çok eski geldi. Ve böyle uyandım.
Not: Sevgili değiliz. Sadece ben seviyorum. Onun beni sevdiğini sanmıyorum. Ama o, benim onu sevdiğimi biliyor.

poly

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm Gönül Sızım. Yeni üye olup, rüyayı alel acele yazdığım için, kuralları da adam akıllı okumadığım için bazı kuralları ihlal ettim sanırım. Bir yanlışım varsa bunun için özür dilerim. Allah rızası için yorumlarını bekliyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam poly ,rüyaniz hayr Olsun.
Hayallere kendini inandırmış olduğun bir bilinçaltı Rüyası olmasın...
rüyada sevdiğinizi ve ailesini görmek;
erkek arkadaşınızla ilişkinizin yeni bir safhaya gireceğini, yada birbirinizi daha iyi tanımaya başlayacağınızı, birbirinizin bilmediğiniz yeni yönlerini öğreneceğinizi temsil eder...
sevdiğiniz insanla aranızda yaşanacak gelişmelere, içinde bulunduğunuz sıkıntıların bir süre daha devam edeceğine, delalet eder.

Hakkında her şeyin hayırlısı...

Rüyanızda erkek arkadaşıyla öpüşmek;
Erkek arkadaşla öpüşmek, arkadaşıyla öpüştüğünü görmek, onun varlığını her zaman yanınızda hissetmek istediğinizi işaret eder.bazen de bir kere öpmek Merhaba başlangıc iki kere öpmek Merhaba ve elveda ayrılık olarak yorumlanır ..

Rüyada bilgisayar görmek;
modern hayatı ve teknolojiyi ifade eder. Önünüzde yeni fırsatlar açılacağını işaret eder. Bunun yanısıra bilgisayar duygu ve düşüncelerin yoksunluğunu ifade eder.

Bazen hayatı akışına bırakmak gerekir,Yaprakları, Suyu, Mevsimleri, Olayları, İnsanları ve kendini...Ve bekleyip görmek gerekir sonuçları. .
ve sadece Görelim Mevla neyler. Neylerse güzel eyler deyip razı olmak gerekir!! çaresi de yok beklemekten başka elinden gelen tek şey dua..
yoksa deprasyona girip hem kendine hem de sevdiklerine uzun vaadede zarar verebilirsin...

bazen öyle çok yorulursun ki bir süre dinlenmen gerekir.. o sürede hayatı akışına bırakırsın.. işte bazen o sürede hayatında olumlu değişiklikler olur bu moladan sonra işlerin daha da kolaylaşır..
Bazen, her şeyi akışına bırakmak gerekir ki Su akıp yolunu bulsun diye..selametle..

poly

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Bazen hayatı akışına bırakmak gerekir,Yaprakları, Suyu, Mevsimleri, Olayları, İnsanları ve kendini...Ve bekleyip görmek gerekir sonuçları. .
ve sadece Görelim Mevla neyler. Neylerse güzel eyler deyip razı olmak gerekir!! çaresi de yok beklemekten başka elinden gelen tek şey dua..
yoksa deprasyona girip hem kendine hem de sevdiklerine uzun vaadede zarar verebilirsin...

bazen öyle çok yorulursun ki bir süre dinlenmen gerekir.. o sürede hayatı akışına bırakırsın.. işte bazen o sürede hayatında olumlu değişiklikler olur bu moladan sonra işlerin daha da kolaylaşır..
Bazen, her şeyi akışına bırakmak gerekir ki Su akıp yolunu bulsun diye..selametle..

Hayırlı gecelerin olsun. Şu cümlelerinle sanki içimi okudun. Sanki yaşadıklarımı, kederimi gördün. Sanki ta oralardan kişilik ve ruh analizi yaptın. Çok da doğru yaptın. Tam üstüne bastın. Allah senden razı olsun. Zaten olmayacak bir şey. Sevseydi gelirdi, derdi, bir şey yapardı. Dediğin gibi bilinçaltı rüyası. Görmek istediklerimi gördüm. Allah yeteneğine yetenek katsın. Sen benim aklımdaki soruya çare oldun Allah'ta sana çare olsun. Tekrar teşekkür ederim. Selametle, duayla ve sağlıcakla...

ruyayorumcusu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selam poly, Sevdiğiniz insanla aranızda yaşanacak güzel gelişmeye, sıkıntıların bitmesine ve feraha çıkmaya, geçmişte çekilmiş sıkıntıların karşılığını almaya, bozuk olan işlerin düzelmesine,sevdiğiniz insanla aranızda Kaza-i Muallaka bağlı olarak askıda bir evlilik hükmü olduğuna, niyet ve davranışlarınıza göre bu hüküm'ün Kaza-i Mübreme geçebileceğine, yani kesinleşeceğine delalet eder.

Sabırlı olun ve Dua edin. Allah isterse olmazlar olur.
Yüce Allah hadisi kudsi de şöyle buyurur: Ey Adem oğlu, ben öyle bir Allah'ım ki bir şeye ol desem hemen olu verir. Bana itaat et ki senide benim gibi kılayım.

Böyle bir Padişahın mülkünde yaşadığınızı unutmayın. Kalpler Allah'ın iki Rahmet parmağı arasındadır. Kimin kalbini nereye çevirirse oraya döner. Selametle.

poly

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selam poly, Sevdiğiniz insanla aranızda yaşanacak güzel gelişmeye, sıkıntıların bitmesine ve feraha çıkmaya, geçmişte çekilmiş sıkıntıların karşılığını almaya, bozuk olan işlerin düzelmesine,sevdiğiniz insanla aranızda Kaza-i Muallaka bağlı olarak askıda bir evlilik hükmü olduğuna, niyet ve davranışlarınıza göre bu hüküm'ün Kaza-i Mübreme geçebileceğine, yani kesinleşeceğine delalet eder.

Sabırlı olun ve Dua edin. Allah isterse olmazlar olur.
Yüce Allah hadisi kudsi de şöyle buyurur: Ey Adem oğlu, ben öyle bir Allah'ım ki bir şeye ol desem hemen olu verir. Bana itaat et ki senide benim gibi kılayım.

Böyle bir Padişahın mülkünde yaşadığınızı unutmayın. Kalpler Allah'ın iki Rahmet parmağı arasındadır. Kimin kalbini nereye çevirirse oraya döner. Selametle.

Hayırlı akşamlar Rüya Yorumcusu. yorumladığın için teşekkür ederim. Kaza-i Muallak ve Kaza-i Mübrem kelimelerinin anlamını bilmiyordum netten araştırdım. genel olarak rüyam olumlu ve sevdiğim insanın beni sevme ihtimali mi var? utngc..yani eğer dua edersem Rabbim olmayanı oldurur, sevdiğim beni sever mi? doğru mu anladım? içim bir hoş oldu Allah razı olsun. fakat bu insanla aynı şehirde yaşamıyoruz ve beni de sevmiyor.yani çok zor gibi.evliliği geçtim sevmesi bile benim için mucize olur.hy..

ruyayorumcusu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selam, Sizin Allah'a inancınız var ama güveniniz eksik. Yüce Allah herşeye mutlak kadirdir. Rüyanıza göre bu insanla aranızda güzel gelişmeler olacak.

Efendimiz sav. Şöyle buyurur: ''Dua müminin silahıdır.''
Kabul olacağına inanarak dua edin ve Allah'ın her şeye kadir olduğunu unutmayın.

Yüce Allah, ya duanıza icabet eder. Size istediğinizi verir. Veya bu insanı kalbinizden siler daha iyisini verir.

Rabbım gönlünüze göre versin.

Üst Alt