• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sevdiğinle seyahat etmek

yorgun03

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm kardeşim rüyamda sevdiğim kişi ben abisi arabaya bindik onlara gitmek için yola çıktık.Arabayı abisi kullanıyordu bir yerde durduk sonra sevdiğim oturdu arabaya benimde ön koltuğa oturamamı istedi abisi yok abi desemde beni oturttu sonra eczanenin önünde durduk eldiven aldık bana eldivenler çok büyük vs dalga geçtik güldük öyle sonra onların eve gittik uyandım ailesini görmeden.Çok karışık değilmi yorumlarmısınız rica etsem

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam kardeşim..
Hayirdir insallah..
Rüyada görülen sevgili güler yüzlü ise ondan güzel bir haber alacağınıza, sinirli ve asık suratlı ise bir dedikodu yüzünden aranızda bir tartışma yaşayacağınıza işarettir.
Sevgili ile gezmek isteklerinize kavuşacağınıza,işarettir.

Rüyada bir eczanenin önünde durmak;hayatınızda ciddi değişikliklere gebe olduguna delalettir..

Rüyada eldiven görmek; sıcaklık, dostluk, güzel aile bağlarını simgeler

sevdiğinle seyahat etmek ;yolculugun nasıl gectigini anlayayıp, tek basına bitmek bilmeyen yolların sevgilinin yanında cok cabuk gecmesidir.
yol bitmese diye dua etmek..yaslanacak güvenli bir omuz bulabilmek..
sevgilinin verdiği huzurla, güvenle o rahatsız koltukta saatlerce oturmayı istersin hatta zaman geçmesin diye dua edersin.
Yolculuk gece yapılıyorsa birlikte yıldızları izlemek ayrı bir güzeldir.

Allah hakkınızda hayırlı olanı gönlünüzde Muhabbet,, gönlünüzde olanları da hakkınızda hayırlı kılsın...amin..

acilangul1

yorgun03

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Gönül sızım selamün aleyküm, eksik yazmışım rüyayı hüseyin ilk başlarda sanki benim varlığımdan rahatsız gibi konuşmuyordu, abisi çok iyi davranıyordu bana. Hüseyin sonradan güldü bana ama abisi ondan daha çok ilgilendi benimle.

ezogelin

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiğin adamla arabayla seyahat etmek, rüyada sevdiğinle yolculuk yapmak rüya yorumu.
Selamunaleyküm gönül sızım, rüyamda büyük bir alanda hatta tam hatırlamasamsamda cami motifleri gibi, hatta ayasofyayada benziyor neresi oldugunu anlayamadıgım degısık biryer ama güzel geniş ve ferah bir alanda profesyonel fofograf cektırıyordum. Rüyamda bir diğer hatırladıgım sey ise sevdiğim adamla arabayla seyehat edıyorduk, arabayı o kullanıyordu bende yanındaydım ama cok mutluyduk bana sevgı ve aşkla bakıyordu, sürekli öpüp sevgiyle bakıyordu. Etrafımızdaki yol agaçlık, temiz, yeşillik, güzel bir yoldu. Sevdıgım ınsanlada 2 aydır ayrıyız, 4 senelik bir gecmişimiz var simdiden yorumlarınız için tesekkür ederim, iyiki varsınız allah razı olsun selametle kalın.

YÖNETİM/UYARI:
Ve Aleykümselam, değerli üyelerimiz, rüya yorumu isteyenlerin forumda paylaşım yapması zorunludur.
Biz yeni üyelerimizin bir veya bir kaç rüyasını yorumluyoruz. Fakat foruma sadece rüya yorumlatmak için giren,
forumu sadece bu amaçla kullanan, faydalı olacak hiç bir paylaşım yapmayan, foruma katılmayan üyelere daha fazla
yorum yapmıyoruz. Yani yorumlar, forumda aktif olan, katılım ,yapan en önemlisi de Teşekkür etmeyi bilen üyelere yapılıyor.
Lütfen bu konuyla ilgili kural sayfamızı okuyun!

Üst Alt