• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sevgili görmek

AliM

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamu Aleyküm;
Ben, rüyamda sevgilim olduğunu görüyorum.Geceleyin karanlıkta bir sokakta el ele tutuşmuş yürüyoruz.Ben, onun psikolog olduğunu öğreniyorum.Yeşil bir kıyafet giymiş ve biz el ele tutuşup yürüyoruz.
Rüyam kısa ama yorumlarsanız memnun kalırım...Teşekkürler...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirdir insallah..
Karanlık bir sokakta Sevdigin ile yürümek: üzüntü ve kedere,SIR ,mechul ve nereye kimin ile gittiginizi bilmediginize yorumlanir...
bu gunlerde biraz stressli oldugunuza da isarettir..
psikolojinizi, bozan tüm sağlıksız ortam ve kişilerden uzak durmaniz icin bir uyari, ikaz ruyasidir..

Kalp, akıl ve nefis birlikte hareket edip, aralarında bir kaynaşma olunca; insanın davranışlarında bir bütünlük, bir denge ve bir tutarlılık meydana gelmektedir..
Kalp, akıl ve nefsinisi ayni istikamette tutarsaniz ruhsal bir hastalik yasamazsiniz!aksi takdirde buhran ve huzursuzluk icinde stress den kurtulamazsiniz..
Hayirli gunler...

beril alkan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada sevgili görmek-rüya tabiri

Selamünaleyküm
Rüyamda yakışıklı iki cocuk okudugum okula yeni ögrenci olarak geliyorlar. Bir tanesi beni begeniyor ve ikimiz konusuyoruz, benden hoslandigini soyluyor ve cikmaya basliyoruz. Beraber okuldan cikiyoruz o elimi tutuyor. Ben kimsenin ogrenmesini istemiyorum diye elimi cekiyorum. Daha sonra ailemle bir yerde oturuyorum, cocukta oraya gelip bir kosede oturuyor ve yanindaki arkadasina benim sevgilisi oldugumu soyluyor. Sevgilim olan cocugu tanimiyorum ve o ruyamda konusuyor ama ben konustugumu hatirlamiyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun.
Gördüğün rüya tam bir gençlik rüyası olup, genellikle 13-17 yaşları arası gençler bu tür rüyalar görürler.
Bu beynin, kişiyi iyileştirici, kendini iyi hissetmesini sağlayıcı fonksiyonudur. Elbette bazı endişe ve korkularida beraberinde de getirir...

Rüyada sevgiliyi görmek ;sizin kendinizi olduğunuz gibi kabul ettiğinizi yani kendiniz ile barışık olduğunuzu, belirtir.
Gençler bu yaşta ,çoğu zaman hep başkalarına özenirler, bunlar şarkıcı, aktör, devlet adamı veya bir sporcu olabilir, iste bu rüya;
sizin hiç kimseye bir özenti duymayan biri olduğunuzu yani kimseyi taklit etmediğinizi, sizin kendi halinde, kendi kişilik ve karakteri ile mutlu olabilen biri olduğunuzu ifade eder
Gönül Penceresinden Ansızın Bakıp Geçtin misali..
Selametle..

akasya793

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar sevgilim var ve ben ruyamda surekli bizim siniftaki bir cocugu goruyorum, sadece yakisikli demistim ama hep onu goruyorum. artik bu durumdan rahatsiz olmaya basladim, sizce bu cocugu gormemin bir anlami var mi ?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar Rüyaniz Hayr olsun..
haluhazirda zaten bir sevdiğiniz var ise;ilişkinizde ;Çelişki ve güvensizlik endişe ve kararsizlik, kendinizden emin olmadiğiniza isarettir..

Ey RABB'im..! Beni günaha sokacak Birini Değil..
dogruyu hatirlatacak YÂR,Helalim Olacak Birini Nasip Et Yüreğime ..
beden arzini temiz tut ki oraya ancak Temiz olan misafirler girsin..
Hakkinizda HAYIRLISI..
Hayirli gunler..

Nurgül1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Sevgilimin eski nişanlısını gördüm

Merhaba hocam ben rüyamda sevgilimin eski naşanlısını gördüm.
Sevgilimle olan resimlerini paylaşıyordu, onu hala seviyor mu acaba yoksa bizimi ayırmak istiyor anlamdım ama rüyamda bu resimleri görünce cok sinirleniyordum ve ben cok kıskancımdır. en son resimlerini gördüm ve uyandım bizde kızın tarafından bizim mutlulugumuzu bozmak için bişey yapıcklar diye cok korkuyoruz.
Şimdiden teşekkürler hocam.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun
Sevgilimin eski nişanlısını görmek;Rüyanızın verdiği en önemli mesaj Sevdiğinizin geçmişinden uzaklaşmanın size yarar getireceğini belirtirken,
bunun kafa karışıklığından ,stress ve tartişmalardan kurtulmanızı sağlayacağını ifade etmesidir.

Geçmişi bırakıp geleceğe bakmazsaniz kendi geleceğinizi de tehlikeye atabilirsiniz!!
kıskançlık Sevgilini bunaltmadığın ölçüde olursa güzeldir!!Sevgi ilişkilerinde kıskançlık: Tehlikeli ve güzeldir...akıllı olun..
İnsanın kendisine yaptığı kötülüğü hiç kimse ona yapamaz.

kıskançlığın algılanışına göre değişir..kimisi kıskançlığı bir sevgi göstergesi olarak kabullenirken kimi de bunu bir güvensizlik alameti olarak düşünebilir.bu kişisel bir düşüncedir nihayetinde.ama bu düşüncenin şekillenmesinde kıskançlık yapan kişinin de sınırlarını ve haddini bilmesinin etkisi vardır.
her şey tadında güzeldir,her ilişkide kıskançlıklar olur.ama karşıdakine güven duymadığınızı hissedirecek kadar olan kıskançlık ciddi sinir hastalıklarının başlangıcı ve ayrilik yaratabilir!!
Sevmek ile sahiplenmeyi karıştırmayın..Selametle..

yağmur1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevgiliyi görmek

Merhaba iki gündür eski sevgilim rüyama giriyor.Rüyamda ilkinde sevgilimle bir evde oturuyoruz, beni sevdiğini, unutamadığını söylüyor ama ben inanmıyorum. Sarılmak içimden geliyor fakat engel oluyorum kendime.İkinci gününde ise yolda yürüyoruz, sevgili değiliz ben sürekli ona bakıyorum konuşmak istiyorum o benimle konuşmak istemiyor, sanki beni görmüyor gibi davranıyor. İki rüyamda birbirinden çok zıt merak ettiğimden sizinle paylaşmak istedim rüyamı yorumlarsanız teşekkür ederim iyi günler...

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Aleykümselam yağmur, rüyanız sevgilinizle aranızdaki güvensizlik olarak yorumlanır. Aynı anda iki zıtlığı görmeniz, daha çok sizin sevgiliniz hakkında güven eksikliği içinde olduğunuzu, ona tam olarak güvenemediğinizi işaretle tabir edilir.

TheWorldss

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hoşlanılan kişiyle rüyada sevgili olduğunu görmek

Selamın Aleyküm hayırlı cumalar kardeşlerim. Bir rüya gördümde size danışayım dedim. Çaldığım zamanınızı helal edin...
Arkadaşlar 8-9 yıldır tanıştığım bir kız vardı ve hiç iyi anlaşamazdık. Bu sene garip bir his duyuyorum. Rüyamda da ne hayır ne kısmetse çıktığımızı, sevgili olduğumuzu gördüm. Ancak nedensiz yere ayrılıyorduk. Bana "Beni Affet" diye mesajlar atıyor ve özür diliyordu. Bu rüyanın manası nedir ? Bilen kardeşlerim şimdiden Allah razı olsun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam kardeşim, rüyanızda herhangi bir hikmet,bir mesaj yok.
Bu rüya içinde bulunduğunuz ruh halinizin bir yansıması yada Çok olmasını İstediğiniz İçin görmüş olabilirsiniz...
sevdiğin kızı, rüyada görmek garip bir şeydir bu.
eğer aşık olduğunuz kişiyle gerçek hayatta beraberseniz sorun olmaz. normal bir rüya olur sizin için. ancak platonik yada ayrilmiş olduğunuz kişiyi rüyanızda görürseniz, hele bir de rüyanızda beraberseniz, ertesi sabah uyanınca gün boyunca melankolik dolaşmanıza sebebiyet verir.

herşey o kadar gerçektir ki rüyanızda... birden görüntü gider, uyanmışsınızdır.
gülüyorsunuzdur kendi kendinize. uzun zamandır olmadığınız kadar mutlusunuzdur. ancak gerçek birden kafanıza vurur.
herşeyin rüya olduğunu anlamaya başlarsınız. biraz önceki mutluluk hafif bir acıya, üzüntüye yerini bırakmıştır .Bu yaşta bu tip rüyalar bilinçaltının dışa vurumudur..

rüyanız hayr olsun...
İnsanın içinde yaşadığı olaylardan doğan rüya ise, bir şeyle fazla meşgul olma sonucunda etkilenerek gördüğü rüyadır...

Hiç bir rüya yaşanılan ortamdan bağımsız bir sekilde yorumlanamaz.
Rüyayı gören kişinin yaşı, medeni hali, cinsiyeti, O An içinde bulundugu maddi ve manevi ,ruhsal durumu mutlaka göz önüne alınmalıdır.

Rüyada sevdiğin kişiyle sevgili olduğunu görmek
Size olan hislerini açığa çıkartsın istiyor olabilirsiniz ve o sanırım ondan hoşlandığını biliyor ve hissediyordur..

"Beni Affet" diye mesajlar atıyor ve özür diliyordu"
kendisi hakkında bilmediğiniz bir gizli yönü olmasina alamettir..

Rüyalar gizemlidir. Bu gizemi çözmek bizi kendi gerçekliğimize götürür..Hakkınızda hayırlısını dileyin..selametle.

Üst Alt