• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Ruyada sevgilimin karisini gormek

ilkyuar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm. Rüyamda sevgilim, sevgilimin eşi ve ben aynı arabanın içindeyiz. Sevgilim önde karısıyla ben arkada yanyana oturuyoruz. Önde sevgilim karısıyla sürekli muhabbet ediyorlar ve gülüyorlar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, Rüyaniz hayr Olsun
"Rüyamda sevgilim, sevgilimin eşi ve ben aynı arabanın içindeyiz "
sevgiliniz sizi ve eşini bir anda birlikte hayat yolunda gittiğine ve idare ediğine yorumlanir...

Evli bir erkekle sürdürülen ilişkide çok fazla hayal kırıklığı, üzüntü, kıskançlık, hatta tehlike vardır. Kendinize sorun; eşine yalan söyleyen bir erkeği nasıl sevebiliyorsunuz? Yeteri kadar güvenilir olsa, size ve eşine saygı gösterse, o evliliği bitirmez miydi!
mademki sizi seviyor niye eşinden boşanip Sizi almiyor..uyanalim artik!!!

Erkek, evliliğinde problemi olduğunu, mutsuz olduğunu ve sizin onu ne kadar mutlu ettiğinizi söyleyerek ayaklarınızı yerden kesebilir.
O aslında yaşadığı mutluluğu, heyecanı, iyi hissetmeyi seviyor, sizi değil. Eğer gerçekten sizi sevseydi, sizinle beraber olurdu.

- Karısını aldatan kişi, hoşlanmadığı durumlarla nasıl baş ettiğine dair size bir ipucu veriyor olmalı.
Karısıyla bir problem yaşıyorsa, bunu çözmek yerine, daha iyi hissettiği başka bir kadına gidiyor. Sizinle bir problem yaşarsa nasıl çözeceğini düşünüyorsunuz?
- Sizi ne kadar çok sevdiğini söylese de, eşiyle ilişkisini bitirmediği sürece sözlerinin bir değeri olmadığını artık kabul etmelisiniz.

Bir çok evli erkek aldatsa da, eşini ve çocuklarını sevmeye devam eder ve onları bırakmayı hiçbir zaman düşünmez.
Hatta sizinle ilişkisinin evliliğine zarar vereceğini hissedecek gibi olursa, sizi bırakacaktır. Eşine döndüğünde, eşi, yuvayı kurtarma uğruna onu geri kabul edecektir.

kendinize gelin kendinize Siz bekar geleceği olan bir insan, evli erkek ile ilişkiye girmek sonu olmiyan bir beraberliktir...
Allah'a emanet olun inşallah.kissadan hisse....

ilkyuar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Yorumunuz için çok teşekkür ederim .verdiğiniz öğüt icin allah razı olsun. Tabi ki bende bu durumdan hoşnut değilim kendisiyle görüşmeye başladığımda eşinden ayrıydı tekrar çocukları için şans verdi. Bende bu durumdan dolayı üzülürken ve ayrılmayı düşünürken sonun ne olacağını ben bile bilmiyorum, seni bırakmam birakamam diye kendini savundu. Kendime yapılmasını istemediğimi bir başkasına bende yapmak istemem. Şimdi bende oda gerçekten birbirimize çok bağlıyız sonun ne olacağını bende bilmiyorum bu konu hakkindada yorum yaparsanız sevinirim tekrardan verdiğiniz öğütler için allah razı olsun. Bu arada bende eşinden ayrılmış 2 çocuklu birisiyim.

Gönül sızım...
Ben söyledim söyleyeceğimi

Üst Alt