• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sevgilinin ölüm haberini almak

dryr

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm
Sevgilim yurt dışında okuyor. rüyamda Türkiye'ye dönmüştü yeni gelmişti buluşacaktık. haberleştik konuştuk ikimizde çok heyecanlıydık o haber verdiğinde bende evden çıkıp yanına gidecektim saatler geçti haber gelmedi.akşam vaktiydi ben babam annem teyzem ve yabancı bir adam oturuyorduk.yabancı adama bi telefon geldi annemle teyzem beni bi odaya çağırdı direk dediler eren vefat etti trafik kazası geçirmiş. gerçek gibiydi herşey güldüm şaka sandım olayı kavrayamadım beynim durdu sonra kendime gelmeye başladım ağladım yere yığıldım. çaresizliğimi o an çok iyi hissettim.götürün beni ona dedim kaza geçirdiği yere götürdüler beni. bi kolye vardı sanırım bana almıştı zinciri bi tarafa düşmüş ucu bitarafa .. o sırada dedilerki defnedilecek birazdan mezarlığa gitmek istermisin. korkuyla hala sanki inanmamışım gibi ağlayarak evet dedim ve uyandım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum selam..
Rabbim'in sonsuz Rahmet Bereketi huzuru üzerinize de olsun kardesim
rüyanizi Rabbim hayra çıkarsın inşallah

Rüyada ölüm haberi görmek:bu rüya size hedeflerinizin peşinde koşarken ani bir son ile karşılaşacağınızı simgelerken..
hedeflerinize ulaşmak için başka bir yol bulmanız gerektiğini işaret eder...ayrica sevdiginiz uzakta oldugu icin onu cook sevdiginizden hep merak ettiginizden dolayi da boyle korkulu bilincalti ruya gormus olabilirsiniz...
bunlar da gecer Ya Hu..birazcik daha Sabir ve gayret edelim...

Rüyada ölüm haberi :almak rüyayı gören kişi gerçek yaşamında bir haber bekliyorsa onun istediği yönde olmayacağını da ifade edebilir.
Ancak bu haberin beklediği yönde olmaması çok üzülecek bir durum olmayacak bu haber o kişi için yeni başlangıca yol açacaktır...
Öte yandan gördüğünüz her rüyanın mutlaka bir mesaj vermesini beklemeyiniz.
belki de son gunlerde etkilendiginiz bir olaydan da bilincalti olarak bu ruyayi gormus olabilirsiniz..

insanların artık birbirini anlamaya zamanları yok.
Dükkanlardan her istediklerini satın alıyorlar.
Ama dostluk kardeslik,sevgi, vefa, hasret satılan dükkan olmadığı için
malesef hep tedirgin, celiski, koeku ve umitsizlik icinde kayboluyoruz...
Hayirli gunler ..

Üst Alt