• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada şeyh görmek şeyh resmi görmek

zozanözer

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamu Aleyküm ben çiğdem rüyamda tam kim olduğunu bilmiyorum ama şeyh ti galiba vesikalık gördüm fotrafını orta yaşlarda bir adamdı sakaları vardı saç ve sakları kızıl kumral karıştı hemen burnunun yanında sakalının biraz üst kısmında bi beni vardı başındada şapka( imamların taktığından) işte görüyordum semaya yükseliyordu alt tad deniz vardı ama eleri çarmağa (haç işareti varya onun gibi odundan işte) semaya yükseliyordu hemen sonra karada etrafında büsürü kız vardı hepsi siyah giyimli ve başlarında mor şalar vardı kızların hiç birini tanımıyordum ben kızların yüzleri benbeyazdı ...şimdiden Allah Razı olsun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam çiğdem kardesim..Hayirdir insallah..
Bu gunlerde kafaniz, kalbiniz biraz karisik sanki..Lutfen kimler ile
arkadaslik yaptiginiza ve hangi tip sittelerde Takildiginiza,kimleri dinlediginize son derece dikkat Edin..
Allah cc. Sizin gibi Temiz kalpli bir insani Seytanin serrinden, Fitne ve fesadcilarin Serrinden Korusun..
Rabbim en iyisini bilir.. ama Ruya tabiri..ve ruyadaki esyalarin Haal ve Kaal dili ile anlattiklari bunlardir...Rabbim her seyin en iyisi bilen-dir!

Nedir seni daraltan böylesine bunaltan nasıl bir derttir seni ağlatan söyle gönül!
Yüreğini dağlayan nedir söyle ağlama gönül..
Sen değil miydin bir zamanlar umutlarıyla yaşayan
Sen değil miydin gönül kardeşlerine "dua edin" diyen
Hani "ağlama" derdin ya dertli insanlara...
Sen de rahat ol ağlama gönül!
Seni çok seven seni senden daha çok bilen RABBİN var....
Allaha emanet olun.

Üst Alt