• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Şeytan Görüp Evden Atmak

seko3838

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm;

Eşimle 10 aydır evliyiz ve 2 aylık bebeğimiz var,doğumdan itibaren eşim tamamen değişti ve annesinin emrine girdi,bana karşı itaati kalmadı.Artık ayrılma noktasına geldik.Anneside bizim evde yatıyor ve sürekli benimle kavga ediyor,seninle evlenmesini istemiyordum bile dedi!.Eşimin bu derece dönmesinin değişmesinin altında kasıt veya az ihtimal büyü benzeri birşey düşünüyorum.

Eşim 2 gün üstüste rüya gördüğünü ve ilkinde bir dağın yamacı gibi bir yerde olduğunu,orası evimizde olabilirmiş,oradan geçen yoldan büyük bir çamur aktığını, nerdeyse evlere kadar yükseldiğini görmüş ,sonraki gün gördüğü rüyada ise evin içinde şeytana benzer bir yaratık gördüğünü ve onu yakalayıp kapıdan attığını ve kapıyı hızla kapattığını gördüğünü söyledi.

Yorumlarınızı bekliyor teşekkür ediyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam..
Kovulmuş Şeytan'ın şerrinden Allah' a sığınırım.
Rahman ve Rahim Olan Allah' ın Adı ile...

Ne zaman şeytandan bir kötü düşünce seni dürterse (hemen) Allah’a sığın.
Çünkü O işitendir bilendir.” (7/A’raf 200)
İnsan ne zaman şeytanî bir tahrikle karşılaşırsa hemen Allah’a sığınmalıdır.
Allah’ın nimetinin büyüklüğünü azabının şiddetini düşünerek hayatında kötülüğe yer vermemelidir.
Allah’a sığınış budur. Allah gönülden kendine bağlananları bilir. Kendisine sığınmak için söylenen her sözü işitir. İnsanın görüş ufkunun genişlemesi Allah’a teslimiyetle olur.

rüyada şeytan görmek Rüyada görülen seytan hilekar haris lakaid din ve dünyaca düsmanidir.
ayrica Rüyada Şeytan Görmek Yalan ve şehvete sahte mutluluklara delaletir..
şeytanı kovduğunu ,onu yakalayıp kapıdan attığını görmek ;güçlü inancınız sayesinde tüm bela ve musibetlerden
Fitne ve Fesadan uzak durabildiğine işarettir.

Cevrenizdeki seytan gibi ve negatif insanlardan, ve ve nefsinizin serrinden her An Allaha siginin
seklinde ruyaniz yorumlanir...Allahu Alem..
Kardesim SABIR, ve Namaz ile Allah cc dan yardim dileyin ins.. yakinda O da ordan yakinda ayrilir..
kim mi ?cddvb..sırıtık.:,
Hayirli geceler...

https://www.islamiforumlar.net/gonulden-gonule-dertleselim/28678-buyu-nasil-bozulur.html

Üst Alt