• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sigara görmek

murg

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar, rüyada sigara görmek nasıl tabir edilir?

İstihare sonucu dün gece bir çok rüya gördüm, hatırlayabildiğim kadarı ile anlatmaya çalışacağım. Tabir ederseniz çok sevinirim.
Teşekkür ederim

Güzel gönüllü hak dostu bir insanın sohbet meclisi var, önceden gitmişim ortalarda bir yer kapıp oturmuşum, birileri oranın tutulduğunu söylüyor bense ilk gelen oturur diyip oralı olmuyorum.. Bir taraftanda önüme birileri gelip oturursa göremem diyip daha öne geçsemmi diye düşünüyorum. Duvardada kocam beyaz bir sinevizyon yansı perdesi var.

Başka bir ortamda Bu zat bana beyaz bir dal sigara veriyor. Estağfrullah diyorum. Israr ediyor alıyorum, derken nasıl oluyorsa bir anda sigara içilemeyecek hale geliyor sanki. Meğer paketinin içinde bir lokum varmış onun yüzünden tüm paketin sigaraları yanmış. Lokum yüzünden böyle bir şey olması tuhaf diye düşünüyorum

Önceden bir şekilde haberim olmuş adnan menderesin cenazesi varmış. Sela yada ezan sesi duyar duymaz hocanın peşinden gidip tabuta 2. kişi olarak sol ön tarafından omuz veriyorum. Ağır ama duyan geliyor kalabalıklaşıyor. Haliyle taşıması kolaylaşıyor. Gözlerimi yumup kendisi ile iletişime geçmeye çalışıyorum, ordakilere selam söyle diyorum. Ama heyecanlanıp gözlerimi açıyorum.

Birde ; Önünde nizamiye gibi nöbetçileri olan bir kapıdan insan kuyruğunun sonuncusu olarak geçiyordum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar Hosgeldiniz kardesim..
Rabbim Ruyanizi Hayra cevirsin ins..
bazen insan Dis dunyasinda yasadigi olumsuzluklar İnsanın sürekli içinde ic dunyasini da etkileyip yaşadığı olaylardan doğan bilincalti rüyalarda gorebilmekteyiz..
Rüyada sigara içmek sünneti terketmeye sigara gormek;sıkıntılı günler geçirmeye işarettir..
kardesim daha once katildiginiz bu sohbetlere lutfen devam edin ki manevi olarak.. olaylari daha guzel idrak edebilirsiniz...
insallahurahman Allah kattinda manevi dostlar ve dostluklar kuracaginiza ayni zaman da bazen de yanlis anlilabildiginize yorumlanir..

Günümüz dünyasının en büyük problemi müslümanların yeterince güzelleşememesidir desek hiç abartmış olmayız.
Güzellik fıtrî bir özelliktir. Güzel Zât’ın güzel olarak yarattığı insanın güzeli gören güzelden zevk alan rûhu etrafta güzeli arar bulur.
güzele bakmak güzeli düşündürür; güzeli düşünmek de insana huzur verir.”
Huzurlu olmak istiyorsak etrafimizdaki olumsuzluklara bile guzel bakmayi gormeyi ogrenmeliyiz...

ALLAH İNSANLARI ZORLUKLARLA DENEMEKTEancak hiç kimseye güç yetirebileceğinden fazlasını yüklememektedir.
ALLAH samimi kullarına bir zorluk verdiği zaman ondan çıkış yolunu da açar;
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

realist1966

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sigara satın almak

Selamın Aleyküm
Hayırdır İnşaallah Diyelim Rüyamın Yorumlanması dilegiyle
Rüyamda nedenini bilmiyorum ama sigara satın alıyorum , aldığım sigara paketine bakıyorum , maltepe markasını, daha sonra da paketin içinden sigaralar çıkmış deste halinde karşımda bembeyaz uzun filitreli sigaraları görüyorum. Sigaraların filitresi ve kağıdı aşırı beyaz
Rüyamda hatıraldıgım sağdece bu kadar. Yorumlarsanız çok sevinirim teşkür ederim.
Allahın selamı üzerinize olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayırdır İnşaallah
Rüyada sigara görmek, gerçek yaşamınızda kendinize bir kısa mola verme ihtiyacı duyduğunuzu Kötü alışkanlıkları bırakmanın en kolay yolu yerlerine iyi alışkanlıklar edinmekle mümkün oldugunu simgeler.
Sigara aldığınızi görmek;gerçek yaşamınızda bağımlılık ya alışkanlığı işaret eder.
zararlı alışkanlıkların duygusal ve bedensel yönden insan hayatını olumsuz etkiledigini unutmayiniz..
Hayirli aksamlar..

Aczz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm, rüyada sigara görmek neye işarettir? İki defa aynı rüyayı gördüğüm için öğrenmek istedim. Umarım hayırdır. Normalde sigara içmeyen hatta kokusundan nefret eden biriyim. Rüyamda kendi isteğimle sigara yakıyorum ve derin nefesler çekiyorum, tam içime çekeceğim yapamayıp ağzıma dumanı doldurup üflüyorum ve bir kaç kez bu şekilde oluyor 3 sigara falan içiyorum. Sonra uyandım, sanki sigaranın tadı bile agzimdaydi, yorumlarsaniz çok sevinirim. Selam ve dua ile...

Üst Alt