• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada silahla ateş etmek

solomon82

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada silahla ateş etmek, rüyada silahla havaya ateş açmak.
Selamın Aleykum Allah'ın rahmet'i ve bereket'i üzerinizde olsun. Rüyamda aramızda anlaşmazlık olan bir müşterini gördüm, ondan bir miktar dolar aldım birde arabasının anahtarını verdi arabamla git dedi. Rengi kırmızı olan dedi, anahtarıda aldım arabayla bir eve gittim evin kapısından silahla havaya ateş açtım. Sağ ilerde polisleri, sol yakınımda kamyon arkasında da askerler vardı, askerler beni görmemezlikten geldi neden beni tutuklamıyorlar diye düşünürken silahı belime koyuyordum, belimde rozet fark ettim meğer bende polis olduğum için beni tutuklamamışlar. Bu arada silah da aynı müşterime aitmiş fakat ondan aldığımı görmedim.... Hayırlı günler, sizi Allaha emanet ediyorum...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Allah'ın rahmet'i ve bereket'i üzerinizde olsun. Rüyaniz hayr olsun.
Yoğun iş temposu ve stres nedeniyle kontrol edilemeyen öfke dönüşü olmayan zararlara neden olabilir..
Keskin sirke, küpüne zarar..
Hem saldırganlığın çözüm olmadığını, hem de öfkenin kendinize yönelip zarar verebileceğini Mağdur iken suçlu duruma düşebilirsiniz..
şahsiyet ve kişilik sahibi olmak istiyorsaniz;Sinir ve öfkenize hakim olun!!
Öfke ruhsal ve bedensel olarak insana zarar verir.İnsanlar bu zamanda çok çabuk öfkeleniyor ve zararınıda kendisi görüyor.herşeyin hayırlısı deyin ve hayat yolunuza devam edin...

Rüyada silah ile ateş ettiğini görmek;
tutku, arzu, aydınlatma, dönüşüm, aydınlanma veya öfke sembolü olabilir.Gerçek yaşamınızda esas hedefe odaklanıp, enerjini bu yönde kullanmanız gerektiğini bu sayede amacınıza ulaşabileceğini temsil eder.
Güç kazanmak, kuvvet kazanmak, düşmanları yenmek, rakiplerinizle başa çıkmak, zorlukların üstesinden gelmek için tutku, arzu veya öfkenize hakim olmanız gerektiğini anlatmaktadır.

Rüyada polis olduğunu görmek;
memur olma arzunuzu, devlette görev alma veya devlet yönetiminin sorumluluğunu,adaleti üstlenmeye istekli olduğunuzu gösterir.sizi Allaha emanet ediyorum...

https://www.islamiforumlar.net/gonu...4804-ofke-patlamalari-ile-basimiz-dertte.html

solomon82

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Bu önemli tavsiyeleriniz vede yorumunuz çok isabetli olduğunu söyleye bilirim öncelikle vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim, yaşadığımız hayatta bazen öfkemize sarılıp ilerleye biliyoruz. Allah bizi herdurum karşısında rahmetine nail olan kullarının yolundan ayırmasın inşallah Allah ın rahmeti ve bereketi üzerimize olsun.

Üst Alt