• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Silahla Vurulduğunu Görmek Ama Ölmemek

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr Olsun.
Sen vurdun da ben ölmedim mi...? Sen çağırdın da ben gelmedim mi?

Burada dikkat edilmesi gereken en önemli konu rüyayı görenin o andaki ruh hali, yaşı, cinsiyeti, eğitimi, medeni ve sosyal durumunu göz önüne almaktır.
Bununla birlikte rüya sahibinin, reel hayattaki endişe ve sevinçleri, Aşk, Kırgınlıkları ile dikkate alınmalıdır.
Rüya tabirlerinde yoruma pozitif yaklaşmak genel kuraldır.

Rüyada silahla vurulmak ;
Gördüğünüz rüya tanıdığınız birinin size zarar vereceğini yada kırıcı sözler,iftiralar duyacağınıza işaret etmektedir..

Rüyada vurulduğunu görmek, vurulma neticesinde kan akmıyorsa iyidir.
Üzerinizdeki bir baskının veya negatif enerjinin deşarj olduğunu, boşaldığını simgeler...Sevdiğini Allaha Emanet et. Sevmediğini Allaha Havale et!ve rahatla..

Rüyada Silahla Vurulduğunu Görmek Ama Ölmemek;
Rüyanız şu anda yaşadığınız ya da şahit olduğunuz bir konu veya durum nedeniyle gergin günler geçirmekte olduğunuzu, özellikle geleceğiniz hakkında endişeler taşıdığınızı simgelemektedir.

Bilindiği gibi endişeler yaşamın bir parçasıdır ve kişinin dinç kalmasına, mücadele gücü toplamasına sebep olurlar. Ancak yaşamı olumsuz etkilemesine izin vermemek gerekir...yoksa stress ve deprasyona girebilirsiniz..

insanları ve olayları gözümüzde fazla büyütmeyelim...“Seni deli eden şey, yine sendedir sende”. Bir şeyi gözümüzde fazla büyütmeyelim, iyi de olsa, kötü de olsa....

Djarium

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın Aleyküm.
Öncelikle merhabalar. Ben rüyamda göğsümden silahla vurulduğumu gördüm. Birçok kez ateş edildi ama hepsi göğüsümde kaldı, hepsini görebiliyordum. Mermider derime saplanıp kalmıştı sanki, sırtımda da mermi izleri vardı. 16 yaşında öğrenciyim, yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler...

Djarium

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Çok teşekkür ederim . Allah razı olsun ..

Üst Alt