• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada silahla vurulduğunu görmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aved1604

Kurallara Uymadı
Üyemiz
SELAMÜN ALEYKÜM,

Öncelikle merhabalar
Rüyamda sağ baldırımdan vurulduğumu gördüm silahla ve hastanede tedavi oluyordum ama kan görmedim daha sonra yaklaşık 1 hafta sonra yine bu sefer karnımdan silahla vuruluyordum ama yine kan akmıyor ve acı çekmiyordum bu arada yaşım 32 meslek kimyargerim ve bekarım bu konuyla ilgili yorum yaparsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam..Hosgeldiniz Kardesim..
Hayirdir insallah..
rüyada silahla vurulmak yaralanmak ;evinizde veya isyerinizde cevrenizde tedirgin ve ruhen sizi üzen olaylarla karsilasmakta oldugunuzdan çok hassas bir durumda bulundugunuzu bu buhrandan kurtulmak için çareler düsündügünüzü ve sonunda isi tatliya baglayarak ins. Allah-in izni ile huzura kavusacaginiza delaletir..

Rüyada vurulduğunu görmek vurulma neticesinde kan akmıyorsa iyidir. Üzerinizdeki bir baskının veya negatif enerjinin deşarj olduğunu, boşaldığını simgeler...
ayrica siz bir GONUL Sancisi mi cekiyorsunuz seklindede yorumlanir...
Hayirli aksamlar..

maaden

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada silahla vurulmak

selamunaleyküm, rüyamda hiç bilmediğim bir yerdeyim ve okuldan bir hocam ile birlikteydim. ( çok sevdiğim bir hocadır, muhabbetimiz yok fazla ama tanısın tanımasın her öğrenciye çok yardımcı olur her konuda. ) onunla birlikteydim ve muhabbet ediyorduk. yol kenarındaydık caddede ve dükkanların olduğu yöne doğru dönmüştük, bir sey hakkında konusuyorduk. ben hocamla konusurken bazen abi diyordum yanlışlıkla. siz yerine sen sana diyordum. çok rahatsız olmustum, ve muhabbet bitti ayrılırken özür diledim ve dilimin sürçtüğünü söyledim. o da önemli olmadıgını söyleyerek gülümsedi. sonra ayrıldık ve giderken caddeden bir minibüs geçiyordu, içindeki adam camdan çıktı ve elinde silah vardı ve direk yere yattım kendimi korumak için, adam silahı ateşledi ve beni vurdu sol böbrek tarafımdan. öncesinde hiçbir sey hissetmedim ama daha sonra çok yanmaya ve acımaya basladı. ve bir anda acısı kesildi. baktığımda vurulmamıştım. bana ateş eden o adamla daha sonra bir evdeyim, bana silahını doğrulttu ve "bilmem neyi sen yaptın dedi", bende evet dedim. ve rüya bitti. rüyamı yormlarsanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam maaden.Rüyanı Rabbim hayıra çıkarsın.
Rüyanızda silahla vurulduğunuzu görmek, arkadaşlarınız tarafından ummadığınız bir şekilde ,iyi niyettinizin suiistimal edileceğinizi belirtir.
Kalplere iyilik duygusunu veren Allah tır..iyi olabilmek bir nimettir.Allah iyi kullarına iltifatla bakarmış.ne mutlu iyi kalpli insanlara..
Hayat yolculuguna veya bir yolculuga kimin ile cikacaginiz konusunda da daha dikkatli olmaniz icin de ayrica bir uyari mahiyettindedir ruyaniz!!
Hayirli gunler...

izmirr

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
silahla vurulmak

Selamın aleyküm
Ben rüyamda bir arkadaşımla boş bir arazide filim çekimine gidiyorum ama benim seneryomu baska bir yerde unutmuşlar o yuzden arabayla onu almaya giderken bir kaç kişide arkadan geliyor o sırada bize ateş açıyolar kurşunlar bize geliyor ama biz hiç yaralanmıyoruz. Bunun manası nedir hocam.

muku

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada silahla vurulmak

Selamünaleyküm :) . Ruyada silahla vurulmak neye isarettir? Ruyamda kiz kardesimle mutfakta oturuyorduk. Sonra biri sirtima ates etti kursun sag gogsumun altina geldi, arkadan ates acilmasina ragmen on taraftandan kursun izi gozukuyordu. O sirada bir yanma hissi hisetim ve gecti, kan akmiyordu hemen anneme gidip 112 yi aramasini soyledim, annem aradi ve ambulansin gelmesini bekliyordum. Sonra mesaj geldi 1 dk sonra ordayiz diye 112 gondermisti, bende apartmanda yasadigim icin asagi indim, beklerken bir yerde oturdum bir dilenci kadin ve 2 oglu vardi yaninda, benim yanimda oturuyorlardi. Kadin benimle konusmaya basladi Arnavutca konusuyordu (arnavutca biliyorum) iyice yanima yaklasmisti ben acaip tiksindim. Komusunun kizini gordum ve beni yanina cagirmasini istedim, onunla yurumeye basladik uzaktan ambulansin geldigini gordum. Ambulansa durmasi icin bagiriyordu o kisi benim diye. Sonunda bir erkek duydu albulans durdu beni iceri aldilar ama sanki ambulansin arka tarafinin sag ve sol yanlari perdeliydi kapali degildi, iceri girdim ustumdeki ceketi cikarip uzandim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Hayırlı Kandiler ,Rüyaniz Hayr Ola..
Sen vurdun da ben ölmedim mi...? Sen çağırdın da ben gelmedim mi?

Burada dikkat edilmesi gereken en önemli konu rüyayı görenin o andaki ruh hali, yaşı, cinsiyeti, eğitimi, medeni ve sosyal durumunu göz önüne almaktır.
Bununla birlikte rüya sahibinin, reel hayattaki endişe ve sevinçleri, Aşk, Kırgınlıkları ile dikkate alınmalıdır.
Rüya tabirlerinde yoruma pozitif yaklaşmak genel kuraldır.

Rüyada silahla vurulmak ;
Gördüğünüz rüya tanıdığınız birinin size zarar vereceğini yada kırıcı sözler,iftiralar duyacağınıza işaret etmektedir..

Rüyada vurulduğunu görmek, vurulma neticesinde kan akmıyorsa iyidir.
Üzerinizdeki bir baskının veya negatif enerjinin deşarj olduğunu, boşaldığını simgeler...Sevdiğini Allaha Emanet et. Sevmediğini Allaha Havale et!ve rahatla..

Rüyada ambulans görmek;
acil iyileşme, sıkıntılı bir durumun kısa sürede sonuca bağlanmasına işaret eder.

Rüyada ambulans çağırmak;
içinde bulunduğunuz sıkıntılı durumdan kurtulmak için arayış içinde olduğunuzu gösterir. Ambulans zamanında gelirse kısa sürede çıkış yolu bulacağınızı temsil eder,
ambulans geç gelirse veya gelmez ise bu sıkıntısın bir süre daha devam edeceğine yorumlanır.

Rüyada ambulansa binmek, ambulans ile hastaneye götürülmek;
gören kişinin yakalandığı bir hastalıktan ,sıkıntıdan çok çabuk kurtulacağı anlamına gelmektedir...selametle..

acilangul1

AhmetCan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada silahla vurulmak

Rüyada vurulmak, rüyada silahla vurulmak tabiri.
Selamın Aleyküm, rüyamda yanimda oncelerden guvendigim ama su siralar guvenmedigim 2 arkadasimla beraber bir eve gittik. Ev 2.kattadir, eve girdikten bir kac dakika sonra pencereden merdivenle onceden sevdigim ama su siralar sevmedigim bir abimiz iceri girdi ve elindeki silahla ben ve yanimdakileri vurdu. Bana gelen kursunlar sol ayagima isabet etmisti ve rahat 3 veya 4 kere ayni yere isabet etti. Ondan sonra tekrardan ciktigi merdivenden inip gitti. Aci ile kivranirken kalkip koltuga oturdum, ayagima baktigimda pantalonumun kan oldugunu ve yerde de kendi kanimi gordum ama ne bir bayginlik nede bir ölüm olmadı. Ondan sonrası aklımı karıştirdi ki, arkadaslarima donup neden boyle birsey yapti dedigimde onlarin bana cevabi gulumseyerek alayci bir sekilde onun derdi seninle degil bizimle dedi ve ben uyandim. Ruyami yorumlarsaniz sevinirim. Ben uzun zamandir ruya gormeyen biriyim baya bir zamandan sonra bu ruyam ne anlama geliyor simdiden tesekkur ederim ALLAH'a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr Olsun
Burada dikkat edilmesi gereken en önemli konu rüyayı görenin o andaki ruh hali, yaşı, cinsiyeti, eğitimi, medeni ve sosyal durumunu göz önüne almaktır.
Bununla birlikte rüya sahibinin, reel hayattaki endişe ve sevinçleri, Aşk, Kırgınlıkları ile dikkate alınmalıdır.

güvenmediğimiz ortamlara girmeyin!!güvenmediğiniz emin olmadığınız insanlarla yola çıkmayın ...

Gördüğünüz rüya tanıdığınız birinin size zarar vereceğini yada kırıcı sözler,iftiralar duyacağınıza işaret etmekte Bazen de Rüyada Tabancayla Vurulmak ,kişi bekar ise
hayatını birleştireceği bir eş ile tanışacağına yorumlanır..

Rüyada vurulduğunu görmek, vurulma neticesinde kan akmıyorsa iyidir;
Üzerinizdeki bir baskının veya negatif enerjinin deşarj olduğunu, boşaldığını simgeler...

Rüyada vurulduğunu görmek, vurulma neticesinde kan akıyorsa ,kan varsa;
Yaşamınızda fiziksel, ruhsal ya da duygusal bir durumun sizin tüm gücünüzü tükettiğini gösterirken, imkanlarınızı ve kaynaklarınızı sadece bu konuya harcarsanız çok zor durumda kalabilirsiniz mesajı vermektedir..

Zamanınızı, enerjinizi değmeyecek insanlar için harcamayın hem eziyet hem de israf olur...
Sevdiğini Allaha Emanet et. Sevmediğini Allaha Havale et! rahatla ve Hayat yolunuza Kaldığınız yerden devam edin.
.Selametle.

ahmttsgn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada silahla vurulmak

Rüyada silahla vuruldugunu görmek.
Selamunaleykum rüyamda üzerim beyaz bulutlarla dolu o kadar sevınıyorum kı elımle onlara dokunuyorum. Daha sonrasında bır araba gelıyor ıcınden tanımadıgım bır adam bana ates edıyor sol kolumda vuruluyorum ve kan akıyor.
yaşım 27
bekarım lisans mezunuyum.
:.dost.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüyada bulut görmek nasıl yorumlanır

Rüyada bulut görmek;
genellikle insanın iç dünyası, hisleri hakkında mesajlar verir ve bulutların rengi, durumuyla birlikte yorumlanır.
Açık renkli yada beyaz bulutla olumlu anlam taşır, koyu renkli yada siyah bulutlar negatif duyguları işaret eder

Rüyada yumuşak beyaz bulutlar görmek,dokunmak ;
saflığınızı, temizliğinizi ve ruhsal uyumluluğunu işaret eder. Saf yüreğiniz, temiz karakteriniz ve en önemlisi üstün ruhsal uyumunuz ile yorumlanır.

Gördüğünüz rüya tanıdığınız birinin size zarar vereceğini yada kırıcı sözler,iftiralar duyacağınıza işaret etmekte Bazen de Rüyada Tabancayla Vurulmak ,kişi bekar ise

Yaşamınızda fiziksel, ruhsal ya da duygusal bir durumun sizin tüm gücünüzü tükettiğini gösterirken, imkanlarınızı ve kaynaklarınızı sadece bu konuya harcarsanız çok zor durumda kalabilirsiniz mesajı vermektedir..

Hayırlı cumalar kardeşim. Sadaka verin. Birine yardım edin..Veren el alan elden üstündür. Sadaka verin..

Sevdiğini Allaha Emanet et. Sevmediğini Allaha Havale et! rahatla ve Hayat yolunuza Kaldığınız yerden devam edin. .Selametle.

ahmttsgn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun hayrolur ınsallah..

gençmüslüman

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada silahla vurulmak

Rüyada silahla vurulmak, rüyada vurulduğunu, yaralandığını görmek.
Selamunaleykum, rüyamda evimin kapısının önüne çıktım ve bir araba geldi durdu içinden tanıdıgım bir çocuk ve tanımadıgım bir çocuk indi. Tanımadıgım bıcak cekti o an ne olduysa ayagmın altından yaralandım ve sonra silah çekti, silah çekince bende üstüne üstüne yürüdüm ve 4-5 el eteş etti bu kursunlar gövde cıvarı yerlere geldı. Sonra kesık kesık hastanede oldugumu gordum serum takmıslar amelıyata alınacagımı bılıyorum ama acı hıssetmıyorum, kursunlar halen gövdemde ve ben serumu alıp yatagımdan kalkıp sigara içmek istiyorum. Koridora tam çıkıyorm kı 2 tane samımı arkadasımı goruyorm bunlar da bıraz komık ve alakasız olacak ama tava sucuklu yumurta yapmıslar benı alıp bıryere goturuyorlar orda beraber yıyıorz. 3-4 tane ekmek bolusuyorz bıraz tuhaf ama cok etkılendim açıklarsanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüyada bulut görmek nasıl yorumlanır

Rüyada genellikle insanın iç dünyası, hisleri hakkında mesajlar verir ..

Hayırlı cumalar kardeşim. Sadaka verin. Birine yardım edin..Veren el alan elden üstündür. Sadaka verin..

"kursunlar halen gövdemde ve ben serumu alıp yatagımdan kalkıp sigara içmek istiyorum."Kalbinizden ,aklınızdan size rahatsız eden acıtan olay ve insanları çıkartın....yoksa stress ve deprasyona girebilirsiniz...

Sevdiğini Allaha Emanet et. Sevmediğini Allaha Havale et! rahatla ve Hayat yolunuza Kaldığınız yerden devam edin. .

Çağrıldığın yere git, ar eyleme
Çağrılmadığın yere gidip yerini dar eyleme.
Selametle.

acilangul1

gençmüslüman

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
allah razı olsun hocam çok doğru ve yerinde bir cevap aldım.

yıldırım88

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada silahla vurulmak ama silah görmemek

RÜYADA SİLAHLA VURULDUĞUNU GÖRMEK NE DEMEKTİR?
Selamun aleyküm, merhaba hocam. Benim adım Zülküf, 27 yaşındayım, bekarım, 4 yıllık üniversite mezunuyum, şuan çalışmıyorum, 3 yıldır birlikte olduğum ve nişanlı olduğum bayan arkadaşımdan 7 gün önce ayrıldım. Psikolojimde pek iyi değil o yüzden. Rüyamı sabah gördüm, sahurdan sonra uyku tutmadığı için biraz oturdum. Sabah 8:00 de uyudum ikindi vakti 16:00 te uyandım. Bu arada 18 gün sonra sınavım var ve uçakla ankaraya gideceğim.

Rüyamda akşam saatlerinde şehir dışından şehre doğru arabayla yanlız başıma gelirken arabanın sağ tarafından bi mermi girdi ve sağ böbrek kısmımdan saplandı. Beyaz gömlek giydiğim için kanın bariz bir şekilde yan tarafıma yayıldığını görebiliyordum. Ama hiç acı yoktu. Hiçbir akrabama haber vermeden arabayı hastaneye çektim burada hastanenin kantininde birsürü oturan vardı. Bu kantinde normal hayatta tanımadığım ama rüyada akrabam olduğunu düşündüğüm genç bir erkek. Bana bıçakla saldırdı ama çevredekiler onu tuttu. Saldırırken de silahla beni yaraladığını ama ölmediğimi ve beni öldürmek istediğini söyledi. Bu hastanede hiçbir doktor ilgilenmedi benimle. Oradan baska bir hastaneye gittim ama orayı da gezmeme rağmen kimse benimle ilgilenmedi. En son devlet hastanesine gitmeye karar verdim ve artık yorgun düştüğum için ordan birinden yardım istedim.

Arabaya bindik ama yine ben direksiyon kısmına oturmuştum yanlışlıkla, yanımdaki arkadaş da yolcu koltuğundan benim tarafıma uzanmış öyle kullanıyodu arabayı. Yola koyulduk ama daha önce götmediğim büyüklükte bir fırtına vardı yolda. Arabalar havada uçuşuyor evlerin çatıları hatta kendileri yıkılıyordu. Biz enkazlar içinde zar zor ilerliyorduk. Yolda dayımı gördüm. Notmalde arabası vardır ama eşi ve çocuklarıyla yaya yürüyordu çarşıda. Kendisi sakallıdır eşi ve kızları kapalıdır. Ama ben rüyamda eşi ve kızlarının kara çarşaf giydiğini gördüm ve 12 kızı vardı hepsi kara çarşaflıydı, yüzleri görünmüyordu. Normalde 3 kızı vardır ama. Dayım bana ne olduğunu sordu ben de vurulduğumu ve hastaneye gideceğimi söyledim. Hastaneye gittim doktor veya hemsire yoktu, dinlenme odalarına gittim ve 3 hemşire 2 doktor vardı onlara vurulduğumu söyledim ama kurşun içerde mi delip geçti mi bilmiyorum dedim. Sonra hemşire bir paket anestezi aleti çıkarttı ve beni sedyeye falan yatırmadan direk oracıkta iğne vurarak bayılttı ameliyat etmek için. Sonra ben de uyandım. Hocam bu rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim. Şimdiden Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam ,Rüyaniz Hayr Ola..

Gördüğünüz rüya tanıdığınız birinin size zarar vereceğini yada kırıcı sözler,iftiralar duyacağınıza işaret etmektedir..psikolojik, ruh halinize dikkat edin...

Gördüğünüz rüya tanıdığınız birinin size zarar vereceğini yada kırıcı sözler,iftiralar duyacağınıza işaret etmektedir..
Rüyada vurulduğunu görmek, vurulma neticesinde kan akmıyorsa iyidir.

enerjinizi daha faydalı konu ,olay ve geleceğinize odaklanın..

Üzerinizdeki bir baskının veya negatif enerjinin deşarj olduğunu, boşaldığını simgeler...
Sevdiğini Allaha Emanet et. Sevmediğini Allaha Havale et!ve rahatla..
yoksa kendinize yazik edeceksiniz selametle..

metbil

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada vurulduğunu görmek

Selam aleyküm öncelikle böyle güzel hizmet için sizlere teşekkür ederim Allah razı olsun. Rüyama gelince şu anda ben istanbul'da yaşıyorum geçici olarak mevsimlik işcilik yapıyorum. Rüyamda memlekette samimi olduğum arkadaşımla yürürken simasını göremediğim, tanımadığım biri tarafından silahla vuruluyorum ama vurulduğumu hemen anlamıyorum. Biraz daha yürüdükten sonra arkadaşa ben vuruldum galiba karnımda ağrı oluştu deyip karnımın sol koltuk altına doğru bakıyorum ve kan görüyorum. Arkadaşa dönüp fuat bu kimse seni vuracaktı beni neden vurdu diyorum ve yine sorgulamaya devam ediyorum. Fuat, vuran kişi sizin mahalledenmiş ona sor beni neden vurmuş ben onu tanımıyorum kimseye zararım olmadı, kötü sözüm olmadı beni neden vurdu sor ona diye sızlanıyorum. Sonra kendimi yerde yatarken görüyorum ambulans geliyor, benimle çilli bir hemşire ilgileniyor, beni alıyor ameliyata götürüyorlar o ara çok samimi olduğum ama 3 yıl önce yurtdışında vefat eden arkadaşım habili görüyorum, kaydırak gibi bişeyde o önde ben arkada kayıyoruz ben ona yaklaşınca bana sakın beni geçme sende ölürsün diyor, ben zaten ölüyüm ben gideyim diyor sen geri dön dediğinde geri baktığımda çocukluk arkadaşım barışı görüyorum, o da bizi takip ederken geri dönüyor ve sıkıntılı bir şekilde uyanıyorum. Gün içinde rüyanın etkisinde kaldım, rüyamı yorumlarsanız çok teşekkür ederim. Allah razı olsun şimdiden Rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını versin selam aleyküm..

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Selam aleyküm, ben rüyamda silahla, göğsümle karnım arasından vuruluyorum. Sonra koşturmaya başlıyorum, merdiven başına gelince yere düşüyorum, ölüyorum zannedip şehadet getiriyorum. Sonra yanıma bir iki kişi geliyor, onlarla konuşuyorum. Ayağa kalkıyorum vurulduğum yere bakıyorum kan yok. Biraz dolandıktan sonra sevdiğim kızla birlikte hastaneye gidiyoruz, hastane böyle eski bi hastane, içeri ayakkabı ile giremiyoruz. Hastahanenin içinde yukarı doğru yürürken bi bebek görüyorum orada bitiyor rüyam teşekkürler.

YUNUSCELİK

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada birisi tarafından silahla vurulmak

Rüyamda arkadaslarımla ellerımızde sılah bos bir arazıdeyız. Bırını vuracaz ama ve o tek kısı, bız kalabalıgız. Bırden belırıyor ve uzerımıze gelıyor. Ben ıcımden nasıl olsa tek kısı vururuz dıyerek rahat hareket edıyorum ve anında karnımdan vuruluyorum ama bende onu vuruyorum. Kan görmedım ve ölmedim de. Rüyadan uyandıgımda baya bı etkılnmıstım yorumlarsanız cok sevınırım tesekkur ederım, sımdıden allaha emanet olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt