• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada şimdiki sevgilimleyken eski sevgilimi gördüm

Buri

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm hayırlı günler;
Rüyamda şuanki sevgilimle(merve) ve en yakın arkadaşım kadirle birlikte hastane gibi okul gibi bi yerde giderken bi anda karşımda eski sevgilimi(gamze) aglarken gördüm. O anda ne oldugunu anlamadım neden agladıgı bilmiyorum. Merve bana baktı ben Merveye baktım sonra kadire baktım Kadir 'bilmiyorum' der gibisinden bir hareket yaptı ve ben Gamze'nin yanına gittim ve ona sarıldım. O da bana sarıldı ondan sonra uyandım. Rüyamın hatırladıgım kısmı bu kadar. İlginiz için şimdiden çok teşekkür ederim .
Not : Bu ayın 17sinde Gamzenin dogum günü.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, hayırlı günler ,Rüyanız hayr Olsun.
Şimdiki sevgilimleyken eski sevgilimi gördüm;
Şimdiki sevgilinizle ,iletişim konularında problemler yaşadığınızı ya da şu anki ilişkinizde kimi sorunlar yaşadığını simgeler,bazende bir iç hesaplaşma, vicdan muhasebesi işaretidir..

Rüyada eski sevgilinin ağladığını görmek;
reel yaşamda öncelerden kalan bir kaygının büyümeye başladığını ve bu kaygının sizde başarısızlık ,mutsuzluk korkusu yarattığını gösterir.
Bu durumu mantıklı düşünmek ve mantıkla hareket ederek, inatla devam ettiğini olumsuz yolları terk ederek aşabileceğine yorumlanır.

eski sevgilinin, DOĞUM GÜNÜNÜ kutlamak Kesinlikle yanlış bir davranıştır.Dostluk arkadaşlık edebiyatı yapmanın bir manası yok.
Çünkü olay artık bitmiştir.bu olay kesinlikle arkadaşlık mesajı olarak algılanmayacağını bilerek doğum gününü kutlamak ancak boş yere umut vermek olur.

https://www.islamiforumlar.net/serb...-dogum-gunu-mesaji-atilmali-mi.html#post97572

Üst Alt