• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada sınavı kazandığını görmek

D

duru

Kayıtsız
Misafir
Adım gizem 18 yaşındayım. Rüyada sınavı kazandığını görmek neye işarettir? Bu sene liseden mezun oldum.
Rüyamda üniversite sınavına girdiğimi gördüm ve gidip gelen bir ışık gibi gözümün önünde gazi üniversitesine okul biriciliği ile girebilmiş olduğum yanıp yanıp söndü. cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun Aleykum Hayirli ramazanlar..Hosgeldiniz kardesim.. Rüyada sınavı kazandığını görmek tabiri;
Bu bolumu lutfen okuyun..selamsiz..sabahsiz kelama baslamiyalim olur mu genc kardesim..
Bu Ruyaniz Günlük hayatınızdaki gelişmeler ile paralellik gösteren ve beklentilerinizin muhtemel sonuçlarından kaynaklanan bilinçaltı ve bilinçüstü verilerin analizleri ve yansımaları olabilir..
Buna bir şekilde "istediğini görmek" diyebiliriz.
Bu duygu ve beklentiyi yoğun şekilde yaşıyor olmanız bu gelişmeye yüksek önem veriyor olmanız bu tür rüyalar görmenize sebep olabilir.

Rüyada iyi puan aldıgını görmek;Başarı Kazanma Para anlamlarını simgeler..
Selamet ile hayra kalin...

İris26

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Sınavı Kazandığını Görmek

Hocam merhaba. Allahım sizi korusun inşsallah. Hocam ben okulu bıraktım istediğim yer için yeniden sınava hazırlanıyorum. Dün gece rüyamda elimde Ipad sonuçların açıklandığını öğreniyorum. Korkudan " anne ben ben nasıl bakıcam çok korkuyorum " diyorum. Kesinlikle kazanamadığımı ve düsük bir puan aldığımı düsünerek açıyorum sayfayı. Ama sayfa açıldığında istediğim puanı aldığımı görüyorum. Resmen sevinçten deliye dönüyorum kahkahalar atıyorum.
Hocam bunun anlamı ne olabilir ? Umarım kazanacağımın habercisidir. 3. senem ve ben gerçekten çabalıyorum ve çok çok çalısıyorum.

Üst Alt