• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sırt derisinin soyulması

elend

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada sırt derisinin soyulması.
Selamun aleyküm, rüyamda eşim sırtımdan ilk önce büyük ve küçük 2 tane yara kabuğu gibi kuru deri parcası kopartıyor ve sağ elime bırakıyor. Daha sonra sırt üstünü derimi eliyle yüzüyor, yüzdüğü derimin rengi yeşil ve hiç bir acı duymuyorum ayrıca kan falanda gelmiyor tersine altından yeni derinin geldiğini ve bir hastalığım nedeni ile derinin şifa olarak yüzüldüğünü biliyorum. Daha sonra cıkardığı deri parcasını sağ elime koyuyor ve baya bir ağır olduğunu hissediyorum. Gercek hayatta maddi sıkıntı içindeyim ve eşimle aram cok kötü,
rüyamı yorumlarsanız cok teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, rüyaniz hayr olsun.
Rüyanız hayırlara vesile olur hayırdir inşallah.
Rüyada Sırt Görmek:
Rızık, güç ve kuvvet olarak yorumlanir..

Hayatınızı ve seçimlerinizi bir daha Yeniden Gözden Geçirin!!Sizi Sıkan..Daraltan,stress yaratan olay ve kişileri avoid!!stay away from a person, place, situation..
kaçınmak, sakınmak, uzak durun demektir..
bunu yapmazsaniz Bu ruhsal sağlığınızı da olumsuz etkiliyecektir..Gerçek ve sahtekar menfaatci dostlarınızi iyi tanıyın!
eşinize daha fazla sevgi ilgi verin!!Sevdiklerinize zaman ayırın, yoksa zaman sizi sevdiklerinizden ayırır

Rüyada sırt derisinin soyulmuş olarak görmek;
Deri insan ve diğer canlılar için korunmadır..
duygusal ve psikolojik dünyada algılama sorunları, ekonomik güçlükler olduğunu simgeler..

Yeni bir döneme giriyor olabilirsiniz, fiziksel olarak değişimden çok ruhsal bir değişim söz konusu.."Ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol."
derinizden sıyrılarak aslında her zaman içinde olan Gerçekten olduğunuz insan olmaya gayret edin..

ALLAHIM aklımıza mukayyet ol RABBİM beden ve ruh sağlığımızı beynimi, kalbimi, aklımı, fikrimi, duygu ve düşüncelerimi ... koru..
Allahım , Alim isminle , ilmimi artır,HAFİZ ismiyle koruma, ALİM ismiyle ilim ,
NUR ismiylede kalbimizi aydınlat ki eşyanın ve insanlarin gerçek yüzünü görebilelim amin...selametle..

elend

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Cok tesekkur ederim ilginiz icin

Üst Alt