• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

ruyada sirta binmek

BUSE

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyamda bilmedigim bir sokaktayim,aksam uzeri gibi,hava yeni kararmis...insanlar goruyorum,kacisiyorlar panik halindeler...sanki yangin olmus gibi..bende korkuyorum ve panik halindeyim,nereye gidecegimi bilemiyorum..o sirada kenan irmizalioglu geliyor ve gulumsuyor bana...sirtima bin cikalim burdan diyor..sirtina biniyorum,bende sirtinda ona yon bulmasi icin yardim ediyorum..beraber cikiyoruz beni sirtindan indiriyor ve ben kendimi cok guvenli ve huzurlu hissediyorum..iste sonunda guvenebilecegim ,huzur duycagim biri cikti diyorum kendi kendime..sonradan o kisinin kiz kardesi oldugumu hissediyorum...bu ruyami yorumlarsaniz cok sevinirim...selam ve dua ile...

BUSE

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum,hayırlı geceler...ben,bır hafta once bır ruya gorup yazmıstım,sanırım bır hatadan dolayı cevaplanmadı...yorumlayabılırsenız cok sevınırım...yenıden konu baslıgı acmadım....sımıdıden allah razı olsun,allah a emanet olun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirdir insallah..
rüyada korkmak veya korkarak kaçmak, emniyet ve güvene, tövbe etmeye, yönetici olmaya ,yukselmeye veya hiç ümit etmediği bir şeyin gerçekleşmesine işarettir.

Rüyada bir artist görmek, her konuda başarının
habercisidir..bir ünlunun veya yuksek makamdan bir insanin yardimi ile maddi , manevi huzur ve guvenlik duyacaginiza delaletir...
Malesef Dış görünüşün çok önemli olduğu bir çağda yaşıyoruz...Ancak eğer inanc, iman, kisilik ve fikirler ile dış görünüş arasında bir tercih yapmak zorunda kalsaniz
hangisini tecih ederdiniz bu soruyu kendinize bir sorun iste o zaman ruyanizin tam anlamini da cozmus olursunuz ins.
Siz vicdan Sahibi insancil olan guzel bir insansiniz...
Hayirli gunler...

BUSE

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun sızden ınsaallah...umıdımı zaman zaman yıtırsemde,keskelerım cok olsada allah hepsınden buyuktur dıyorum ve sabredıyorum hayırlı geceler,allah a emanet olun....

Allah razı olsun bın kere ınsaalah...allah a emanet olun...

Üst Alt