• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada siyah beyaz giyinmiş birini görmek

v1sk1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın Aleykum, merhabalar öncelikle.

Küçüklüğümde gördüğüm ve aklıma takılan bu rüyayı size anlatmak istedim.
Evimin balkonunun önünde düz bir yol var önünde kırmızı gözlü birini gördüm, ona baktıkca içimde acı hissediyordum.
Daha sonra balkondan karşıya atlayan insanlar ve aşşa düşen insanlar gördüm, bende korkuyla evden dışarı çıktım ve aşşağı indim, siyah giyinen adamla konuşurken beyaz giysili bir yaşlı biri geldi karşıma, dediki sakın onunla gitme benımle gelirsen pişman olmayacaksın, bende tamam dedim, siyah giyinen bulutlara doğru uçarak gitti, benı omuzlarına aldı eve çıkartıp kapıma bıraktı, bende omuzların ağırmıyormu dedim yaşlasın, o bana bişe olmaz dedi güldü, kapıyı çaldım annem açtı arkama baktımda yaşlı amca birden yok olmuştu, küçüklüğümde gördüğüm bir rüyaydı acaba nasıl yorumların, şimdiden teşekkür ediyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldin genc Futbolcu kardesim..
Hayirdir insallah...
İyi insan ve kötü insan yoktur. Her insanın içinde iyilik de
kötülük de vardır...hangisinin kazanacagi bizim elimizde hangisini daha cok besler ve guclendirirsek..
Nefsimizi mi, ruhumuzu ve vicdanimizi mi?
Ya iyi ya da kötü insan oluruz..
içimizde verdiğimiz savaş iyilik ve kötülük savaşı ....
Şüphesiz ki Allah takvâya sarılanlarla, iyilik yapan ve iyi kullukta bulunanlarla beraberdir. ...
siyah ve beyaz biri iyilik nur digeri kötülük karanlik..
neyin ne olduğunu dogruyu ,yanlisi ayirt etmeliyiz..
hakla batılı da ayırmak doğruyla da yanlışı ayırmak gerekli...seklinde yorumlanir..

Kur’an aynı zamanda Furkan’dır diyoruz biz. Neden çünkü farkı gösterir hak ile batılı ayırır. Siz bir şeyin helal mi haram mı olduğunu net olarak söyleyebilir..
Bu ince cizgiye Dikkat edin kardesim..
Siz daha kucukken bile birisinin Duasi veya Allah-in rahmetti ile
vicdaniniz ile hep dogruyu yapmaya calismissiniz ve lutfen o sekilde icinizdeki o masum , temiz cocugu korumaya ve muhafaza edin..
içinizdeki çocuk yaşarsa; çocuğun coşkusu, şeffaflığı, doğallığı, dürüstlüğü sevgisi ve adaletini koruyabilirseniz..
Hayatta başarılı ve mutlu, huzurlu olursunuz..
İçindeki masum çocuğu yaşatabilenlere ne mutlu…
Hayirli geceler..

v1sk1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hoş bulduk, yorumlamanız için çok teşekkür ederim.
Aslına bakarak çocukluk duygularım hala içimde diyebilirim, hatta inanıyorumki 50 yaşımada gelsem hala çocuk kalacağım tabi bu işin bir nevi şaka yönü, gerçektende herkez çocuklar gibi masum olabilse, inanın çocukluğumdan çıkmak istemememin tek yönü bu.
Tekrardan teşekkür ederim yorumunuz için.

Üst Alt