• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada siyah gelinlik görmek

ozlem__u

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı akşamlar. Annemin rüyasını anlatacağım. Dün gece görmüş.
Benim eylülde düğünüm var annem de düğün günümü rüyasında görmüş. Gelinliğim siyahmış. Annem görünce şaşırmış, neden siyah aldın demiş, ben de üzerine beyaz tül takıcam bak demişim. Annem kuaföre gitmiş düğüne 20 dk kalmış ama. Acele edip yetişmeye çalışıyormuş.. O telaş içinde uyanmış.
Yorumlarsanız çok sevinirim..
Teşekkür ederim şimdiden, hayırlı akşamlar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı akşamlar. kardesim siz evli degilmisiniz?
Hayirdir insallah..

esiniz ile araniza hic kimsenin hic bir duygunun kara kedinin girmesine izin vermeyin...
Saygi oldukca Sevgi de olur..şunu unutmayın ki bir evlilikte saygı
biterse sevgide biter ..
ÇÖZÜMLER ÇARE ARANDIĞI TAKDİRDE ÜRETİLİR..

siyah gelinlik görmek evlikle ilgili sıkıntılara işaret etmektedir.
evlilikle ilgili bazı kuşkular .kararsizliklar..olayi aceleye getirmede olabilir.
evlilik öncesi bir ilişkinin en zorlandığı dönemdir. Hayatın değişecek olması, ailelerin istekleri, mali baskılar herkesi germiştir.
Bu çok normal. Elinizden geldiğince bu süreci az hasarla atlamaya çalışın.
Evlilik öncesi veya evlilik stressine yorumlanir...
Düğün sonrası yeni hayat bir şekilde düzene girecektir...ins.
Hayirli geceler...

ozlem__u

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
İnşaallah dediğiniz gibi düğünden sonra herşey düzene girer. Benim için dua edin..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Umudumuz bir güvercine benzer.Dua kanatlarıyla uçurmadıkça göğe yükselmez.Duada yanyana dizdiğin her harf,kanatların herbir tüyü gibidir.
Duaların; samimi ve içten olsun bak gör ki karşındaki ile nasil Muhabbet kurulur...Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun.. kalplerinizi birbirine ısıtıp kaynaştırsın..ins.

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba. Nasılsınız? Kaç zamandır siteye gelemiyorum.
Bu gece rüyamda sınıf arkadaşlarımla parka gîtmiştik. Ben onlardan ayrıydım. Eskisen bana aşık olan sınıf arkadaşımı (hala da öyle mi bilmiyorum) gördüm. Ben bir az yüksek bir yerdeydim. Üzerimde beyaz bir gellinlik vardı. O s.arkadaşım diğerleri ile birlikte uzaktan bakıyorlardı. Bende beni görmelerînî isyemiyordum. Sonra parkın eğlence yerine gidince arkamşa geliyprdu. Sonra evdeydik, gelinliğim siyahtı, sanki en başından beri rengi siyahtı. Rüyamda, belinin sağ tarafında da büyük bir gül vardı. Annem bakıp "Ne güzel yakışmış. Belinin inceliğî ortaya çıkmış" dedi. Bende kendi-kendime acaba o sınıf arkadaşım ne düşünmüştür? diye düşündüm. Banyoya gittim, o da oradsydı, garip bir şey dedi, hatırlamıyorum, ama seni artık sevmîyorum anlamına geliyordu galiba. Lütfen, zahmet olmazsa yorumlar mısınız?

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Dun bir dizi izlemistim,kiz gelinlik giyiyordu,belkide ondan da etkilenmis ola bilirim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Bakü güzeli kardesim Hayirdir insallah..
Rüyada siyah renkli gelinlik giydigini görmek;geleceğe umut yerine karamsar bir ruh haliniz ile baktiginiza
karanlık, yas,sevgi ve destek eksikliği yasadiginiz anlamına gelir.

Hayatta Bir kez ,bir kez, bir kez daha sarılmalıyız ..
Bütün yaşanmışlıklara,bütün hayal kırıklığına inat tekrar yeşertmeliyiz içimizdeki umudu.

Bir yerde,uzakta gelecekte de olsa bir şekilde ,bir yerde Mutluluk bekliyor bizi..Özümüzün bize vermiş olduğu yenilmezlik gönüllerimizi umutsuzluk ile çökertmemeliyiz...
Sevginin, mutlulugun kapısını öyle yürekten çalmalıyız ki,geleceğimiz bize gülen gözlerle,sıcak bir tebessüm ile kapısını açsın...
Bir aya benzetmeliyiz yüreğimizi.Kar taneleri,en derin,ışıksız,mihrap bir karanlığa düşerken,ellerimiz cebimizde üşümemeyi öğrenmeliyiz.Aydınlatmalıyız en karanlık gecemizi

Gelin yalnız kalmayalım.Hep birlikte geleceğe umutla bakalım.Geleceğin yollarına açılan bahar bahçelerinde bizi en güzel güller,gerçekler bekliyor.Unutmayalım!

Umudumuz bir güvercine benzer.Dua kanatlarıyla uçurmadıkça göğe yükselmez.Dua da yanyana dizdiğin her harf,kanatların her bir tüyü gibidir.
Duaların; samimi ve içten olsun bak gör ki karşındaki ile nasil Muhabbet kurulur...Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun
Hayirli gunler...

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Çok teşekkür ederim. Hayırlı günler dilerim. İNŞALLAH,her birimizin içi umutla dolu olur. Her iyi gidiyor,çok şükür

Sibel111

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada gelinlik giydiğini görmek

selamünaleyküm. hayırlı geceler. ben geçen gün rüyamda siyah gelinlik giydiğimi gördüm. ne anlama gelir. hayr olsun inşaAllah. Allah razı olsun sizden.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam, hayırlı geceler,rüyaniz hayr olsun.
Rüyada siyah gelinlik giydiğini görmek ;
Geleceğe,hayata mutsuz ve umutsuz ,negativ düşünce ile baktiğiniza,
huzuru bulma arayışınızı ifade etmektedir.
Ancak kafınız o kadar karışık ki sürekli hatalar yapıyorsunuz ( kendinize göre belki hata değil )ancak burada önemli olan çevrenin algılaması ..selametle..

Üst Alt