• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada siyah zeytin görmek

merve_baydag

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada siyah zeytin yemek, rüyada siyah zeytin görmek rüya tabiri.
Selâmunnaleyküm, dün gece görmüş olduğum bir rüyayı paylaşmak istiyorum sizinle. Gönlümden geçen bir dileğim var. Rabbimin izniyle dün gece buna niyet ederek yattım ve rüyamda iri ve etli bir siyah zeytin yediğimi gördüm, anlamını, hayırlı mi yoksa hayırsız mı olduğunu öğrenmek istiyorum. Allah razı olsun şimdiden.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada Zeytin Görmek;
rüyada görülen zeytin rengine göre farklı yorumlanır.
Rüyada zeytin görmek çok iyidir ve hayra yorulur. mutlu olacağınız anlamına gelir. İş hayatında büyük başarılara imza atacak, hoş sürprizlerle karşılaşacaksınız.
Rüyada zeytin yemek helal para kazanılacak demektir.

"etli bir siyah zeytin yediğimi gördüm"
stressten bir hastalığa yakalanacağınıza ve üzüntüden kederleneceğinize hazm edemiyeceğiniz gönül hoşnutluğu ile kabul edemeyeceğiniz olaylara işaret eder...

Hayata Bakış Açınızı Değiştirin!!Sizi strese sokan şey belki de göründüğü gibi değildir. ...
Hayatı sadece siyah ve olumsuz bakarsanız, olumsuzluklar yaşarsınız...
Hayat, bakış açınızdan ibarettir.Hayatı nasıl görürsünüz?Bakış açınıza göre değişir, nasıl gördüğünüz.
Üzüntülü bakarsanız, kötü yani olumsuz taraflarını görürsünüz.
Mutlu bir şekilde bakarsanız, iyi yani olumlu taraflarını görürsünüz.
Eğer mutlu değilseniz, hayata baktığınız pencereyi değiştirmeye çalışın. Her zaman diyorum “değişim” zordur
.Ama bunu yapmaya çalışın, yoksa mutsuzluk ,stress, yanlizlik, deprasyon peşinizi bıramayacak..

İnsanların etrafa yaydığı enerji çok önemlidir.Ben her zaman pozitif enerji yaymaya çok dikkat ediyorum.Çünkü pozitif düşününce herşeyin
pozitife doğru gittiğine inanıyorum..selametle..

Üst Alt