• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada siyasete girmek

ugrdmr_60

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamu aleyküm din kardeşlerim daha öncede gördüğüm bi rüyayı tabir etmiştiniz allah razı olsun. siyasetle uğraşan bi talebeyim hem üniversiteye hazırlanıp hemde cihat uğruna siyaset yapıyorum geçen akşam rüyamda ise bi partiden istanbul milletvekili adayı olduğumu gördüm taksim meydanında mitingde konuşma yapıyordum ve etrafta çok güzel bi hava vardı herkes neşeliydi bende öyle ve bide kadınlar çarşaf giyinmişti.yanlış hatırlamıyorsam ezan okunduktan sonra meydan yavaş yavaş boşalmaya başladı sonra yanımdakilere meydan boşalıyo dedim ve devam etmemi söylediler ama her kelimemde allah kelamını konuşuyodum din hakkında konuşuyodum ve daha sonrada konuşmam bitti meydandan indim zaten o sırada rüya bitti. allah razı olsun hayırlı günler...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hosgeldiniz Kardesim.
rüyada siyasete girmek ;Hak ve batıl olanın sınırlarını çizen ve insanları dünya ve ahiret mutluluğuna çağıran ve siyaseti bu maksatla yaptigini görmek;
hayırlı ve iyilik timsali ,hizmet eden kimseye rahmette,hidayette delaletir..
Hakka ,hizmet amaçlı, insanların iki dünyasını kazanmasını sağlamak için siyeset yaptığını, hakkı ve doğruyu söylediğini görmek;
hayra ve hakka tabi olmaya,
Günlük siyaset ve particilik yaptığını görmek şaşkınlığa, hizipçiliğe ve menfaat düşkünü kimselere delalet eder.
Mahmut efendi ile bir baginiz var mi acaba?

ALLAHİM nefsim ile savaştayim bana güç ver. Lâ Havle Velâ Kuvvete illa billah..
Siz daha cok gencsiniz ama bugun yaptiklariniz butun hayattinizi olumlu veya olumsuz etkiliyebilecegini bilmiyorsunuz...
Ve bir hedef belirleme konusunda ARTIK karar verin kardesim..
Hayattimizda olumlu düzelmeler ve değişiklikler başlayinca ins. goreceksiniz ki gittiginiz menzil de yukselecek ve Sizin dunya ve ahirettinizi kurtarabileceksiniz..
Basladiginiz nokta Dogru olursa varacaginiz menzilde durust olur..
en buyuk savas Nefsi ile savasirken HAKKI dogruyu Kul HAKKINA girmeden kurallara uyarak savasi en hayirli sekilde bitirebilmek..
zafere ermek seklinde Ruyaniz Yorumlanir...
Selamet ile Hayra Kalin.. Allah cc. Yar ve yardimciniz olsun...

ugrdmr_60

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamu aleykum allah razı olsun kardeş mahmut efendiyle bi bağım yok ama olmasını isterdim gönülden bağlıyım seviyorum yorumunuz için teşekkürler

Üst Alt