• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada soğan görmek.

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Soğanı sadece görmek hayra, yemek ise şerre, gizli şeylerin açığa çıkmasına, Soğan mala, yeşil soğan meşakkatle kazanılan mala, Hastanın az soğan yemesi vefatına, çok yemesi iyileşmesine, Soğan soymak birine yaltaklık etmeye, Yolcunun soğan görmesi sıhhaat ve esenliğe, Sağanı köküyle birlikte çıkarmak akrabalardan gelecek sıkıntıya, Çok soğan, sağlıklı olmakla birlikte hüzne ve ayrılığa delalet eder.

Rüyada soğan yemek, şerre işarettir.

Soğan yediğini gören kimse hasta ise, vefat eder.

Yeşil soğan, meşakkatle kazanca, çok soğan, hüzün ve ayrılıkla beraber sağlamlığa işarettir.

Rüyada kötü kokulu sebzeleri yediğini gören kimsenin gizli olan şeylerinin meydana çıkması ve ev halkı tarafından ona arz olan buğza işarettir.

Kötü kokulu sebzelerden soyulup çıkarılan kabukları, zarara işarettir.

Hasta kimse rüyasında az miktarda soğan yerse daha hastalanmasına veya vefatına işaret eder, çok yerse hastalıktan iyileşir.

Soğanı rüyada görüp yememek hayra, yemek ise şerre işarettir.

Soğan maldır. Yolcu için soğan yolculukta sıhhat ve selamette olmasıdır.

Rüyada soğan görülmesi; haram mala ve bir rivayete göre de kötü söze işaret eder.

Rüyanızda pişmiş bir soğan yediğinizi görmeniz; eninde ve sonunda sizin günahlarınıza tövbe edeceğinize işaret eder.

gönülbagı

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamunaleykum kardeşim günlerdir sıkıntıdayım yeşil soğan gözyaşı demişsiniz bu sevinç gözyaşı mı yoksa kızımın yapacağı bu seçim üzüntü verici bir gözyaşımı olacak tekrar teşekkür ederim aydınlattığınız için

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim..
günlerdir neden sıkıntıda oldugunuzu bilmiyorum..
Allah Yar ve Yardimciniz olsun..
ağlamak;ruhsal sıkıntılar sırasında vücutta bir takım kimyasal maddeler oluşuyor, bunlar tıpkı ter, idrar, dışkı sayesinde toksik maddelerin vücuttan atılışına benzer şekilde gözyaşı ile vücuttan uzaklaştırılıyor..
Bu bir teori doğru ise ruhsal gözyaşları ile soğan doğrarken akan gözyaşlarının kimyasal yapılarının farklı olmaları gerekiyor..
Yapılan deneyler sonucu görüldü ki, ruhsal gözyaşları, soğan (yakıcı) gözyaşlarından daha fazla protein içermektedirler.
Fakat henüz bu farkın nedenini açıklayacak bir kanıt bulunabilmiş değildir.
Sevinç ve üzüntü gözyaşlarının da aralarında kimyasal bir fark olup olmadığı halen araştırılmaktadır.
Dünyadaki yaratıklardan sadece insan ruhsal nedenlerle ağlar.
Seviniriz, ağlariz üzüluruz..ağlariz
Duygu; her şeyimizdir. Duygu hayatımızda her durumda bizimle birlikteir. Üzülürüz, ağlarız, seviniriz, aşık oluruz, şaşırırız, mutlu oluruz, hayal ederiz, sinirleniriz, bağırırız, otururuz, kalkarız, yaşadığımız her saniye duygu değişimine uğrarız. Bizim kararlarımızı duygular verir.
hangisi Allah bilir..

BOŞLUK

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
soğan

Merhabalar , ruyamda ıkıye bolunmus sogan gordum ama ara ara curukler vardı. Bır dıger ruyamda arkadasım cebınden para cıkardı ıcınde dolarlarda vardı,tam bana verecekken esı cekıp aldı ve parayı o bana verdı.
aydınlatırsanız sevınırım.
tesekkurler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar Hayirdir insallah
Ne zaman sığınsam aşka Yersiz yurtsuz kaldı yüreğim Böyle iki parçaya bölündüm sonra Yavaş yavaş azaldım ve bir anda tükendim..
Hüznü ,yanlizligi sevdim yürekten..ama artik bu yalnizligi ve sessizligi bitir Allahim!!
İnsan, durduğu ya da gittiği yeri belirlemek için bazen geriye dönüp bakmalı..dogru istikametten basladi ise varacagi yerde Hayirli olur..

Rüyada soğan taze soğan görmek Ağlamak Gözyaşı .
rüyada çürük soğan görmek ;Gam keder,anlasmazlik iletisim bozuklugu şerre yorumlanır..

''İzzet sahibi bir insan GIYBET gibi pis bir silâha tenezzül edip istimal etmez. Çünkü gıybet ZAYIF ZELİL ve AŞAĞILARIN bir silahıdır.''
Said Nursi.

Soğanı rüyada görüp yememek hayra yemek ise şerre işarettir.yeterki Siz icinizde olan eksik ve kusurlari telafi edin duzeltin..
hepimiz yaşadığımız sürece hatalar yapıyoruz! yeter ki bunları nasıl telafi edeceğimizi bilelim.
içinizden,samimiyet ile dua edin.niyet edip okuyun Allah dualarınzı kabul etsin.hakkınızda hayırlısi...

asim

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda yeşil soğan gördüm

Selamun Aleyküm... Halam erkek arkadaşım için istihare namazına yatmış ve rüyasında erkek arkadaşımı karanlık bir odada masada otururken görmüş ve halama elindeki taze yeşil soğanı göstermiş.Yeşil soğanı yememiş sadece halama soğanı eline alarak göstermiş. Acaba rüyada siyah ve yeşili aynı anda görmek neye işaret?

zeynoo

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kuru soğan görmek

Selamün Aleyküm...
Yüce Rabbimin ve Peygamberinin selamı, bereketi ve rahmeti üzerinize olsun. Rüyamda elimde 4 ya da 5 kuru soğanla bir tanıdığın (tanıdık kız kardeşimin kayınpeder ve validesinin evi ki o eve hayatımda 2 kez gittim) evine gidiyorum onları oraya bırakacakmışım. Lakin kuru soğanlardan bir tanesi elime yumuşak geliyor ve yemeye başlıyorum ama yutmuyorum ve tükürüyorum.
Lütfen bunu yorumlar mısınız? Rüyamda kötü bir his yoktu içimde..
Saygılarımla.

Üst Alt