• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sohbet meclisi görmek

eymenali2015

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sohbet meclisi görmek.
Selamın aleyküm dua ile,
Ŕüyamda ağaçların arasında bilmediğim bir yerde bir sohbet dinliyorum sakaldan bahsediliyor. Daha sonra ben hocanın evine giriyorum,teravih namazi icin camiye gitmek istiyorum, müsaade bekliyorum o dabana iceri gec diyor. ıçerde arkada kadınlar, onde erkekler ve gencler namaz icin bekliyor. Bir tarafta tepsi tepsi yiyecekler var yerde takkeler tespihler var bir adam gelip takke tanitimi yapiyor. Daha sonra hoca geliyor, herkes yol açıyor ona bazı gencler yuzugunu opuyor. Tam namaza duracaz sabah namazı için uyandim ve hemen size yazdım. Şimdiden allah razi olsun, dua eder dua beklerim allaha emanet.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun Hayırdır inşallah
Rüyalar ve hayat . Mana aleminin rüyalarla insanlığa haber verilmesi. Cami beden arzıdır.

"bilmediğim bir yerde bir sohbet dinliyorum "
bilmediğin, emin olmadığın, kalbinde şek, şüphe duyduğun sohbet, nasihatlere hemen kulak verip amel etmeyin...
Senin azalarını hakikata götürecek olan Allahın katında sana şahit olacak aklındır...Aklının , mantığının , vicdanını hakim kılarsan;
Rüyada sohbet meclisi görmek;
Vaaz ve nasihat meclisi üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmaya, öğüt ve tavsiyelerin gereğini yerine getirmeye,alametir...
Zaten O Sohbettin içerdiği manaları Allah cc. sana hayatında doğru bir şekilde söylettirecek yada amel ettirecek yada bir şekilde gösterecektir..Allah cc. alimdir
sen beden camini temiz tut ve azalarına sakın zulmetme.

Rüyada namaza kalktığını görmek;
insanın manevi yönüyle ilgili olumlu, güzel mesajlar verir. Dünya ve ahirette hayra işarettir.selametle..

Üst Alt