• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada su birikintisi görmek

umutsuzlady

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamunaleykum hayırlı akşamlar,
ben son günlerde defalarca gördüğüm bi rüyayı sizinle paylaşmak istiyorum haftada 2 3 kez gördüğüm oluyor bu rüyayı..
rüyamda her seferinde farklı farklı mekanlar..ya su birinkitisi yada büyük denizler görüyorum deniz kabarıyor girmek istiyorum başta o denize hatta etrafımdakiler de sen neden girmiyorsun diyor fakat görüyorum ki denizin içinde büyük devasa deniz canlıları..büyük köpek balıkları,timsahlar batıp çıkıyor suda korkuyorum tabi giremiyorum uzaktan seyrediyorum denizi..giren insanlar görüyorum bazıları çok küçük bazıları dev gibi denizi baştan aşağı yararak yüzüyorlar sonra hepsi kayboluyor girmeye karar veriyorum ve o esnada uyanıyorum hayırdır inşallah defalarca gördüm farklı şekillerde..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleykum Selam hayırlı akşamlar Umutlulady kardesim Hayirdir insallah..

ruyaniza gecmeden once biraz on bilgi verip Sizin ile Dosthane muhabbet etmek istiyorum musaadeniz ile..boylece ne demek istedigimi daha iyi anlarsiniz ins..
Bilindiği üzere bir rüyanın yorumlanmasında içinde bulunduğunuz ruh haliniz yaşınız cinsiyetiniz eğitim ve sosyal durumunuz
rüyayı gördüğünüz zaman gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ve sevinçleriniz ile rüya hep birlikte yorumlanir..
ruyayi da Hayra yorarak pozitif yaklaşarak yorumu yapılmalıdır.
Görülen her rüyanın mesaj vermesini beklemeyiniz.
Rüyalar daima geleceğe yönelik bilgi vermezler bazan geçmişin bir yansıması muhasebesi olabileceği gibi bazanda günlük yaşamda kafanıza takılan
bir sorunun değerlemesi de olabilir.

Ruyaniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin
Rüyada Su birikintileri görmek ;kendinizi ruhsal ve Manevi olarak geliştirmek için çalışmanız gerektiğine işaret eder.
ayrica, sizin için aydınlık, berrak, güzel günler ins.yakında gelecek de ancak siz risk almaktan korkuyorsunuz !!
bu korkunuz yüzünden belkide bazı fırsatları kaçırıyor olabilirsiniz.Allahu alem..

Hayatta bazen risk almak gerekirmi ki acaba iste buna da Siz karar vereceksiniz...
Bazen risk almak lazim, bizi cevreleyen kabuktan cikmak sadece önümuzu gömemizi saglayan o gözlukten kurtulmak kendi ruhumuzu özgur kilmak lazim.

Cok zor gorulen bu eylem aslinda bir dusunce kadar yakinimizdadir. Hersey karar vermek ve bu karari gercek kilabilme cesaretinde saklidir.
Artik her yanimiz teknoloji, geride kalmak cok basit yada ilerlemek dahada basit!
İronik bir kavram oldu kabul ama gercek bundan farkli degil. Baskasinin zaferine sans diyor ve kabullenilmis bir maglubiyeti yasiyoruz,
Aslinda hersey cok basit. Once hayal et sonra sartlari imkanlari kullanmak!!dogru zamanda dogru yerde olmak.
Oldugun o noktada karsina cikan imkanlara cevep verebilecek bilgi birikimine ve guce ,cesarette sahip olmak...
Icinde bulundugunuz endişe ve birazda korku duyguları içindeki Ruh halinizi yansitiyor..
Hayirli Gunler..

umutsuzlady

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
teşekkürler,Allah razı olsun

gdemir

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada su birikintisi görmek

Selamün aleyküm; Bir su birikintisi (Göl veya deniz gibi) giriyordum. Yüzen başka insanlarda vardı. Belime kadar girdim, yüzmeden çıktım. Ve cep telefonumun ıslandığını gördüm.

Yorum için şimdiden Teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyan Hayr olsun
Rüyada su birikintisi görmek;
Kendi Kabınızı ,hacminizi, görmüşsünüz kabınızın hacmini ,ufkunuzu genişletin !!
elinize, belinize ve dilinize hakim olun bu Sizi, sizi rezil de eder vezir de.
diye Size özel bir uyarı ,bir mesaj mahiyettindedir.

"Ve cep telefonumun ıslandığını gördüm"
Yoksa özel hayatında mutsuzluk ve geçimsizlik baş gösterir. Kazanma Kuşağındasınız!!! Kaybedenlerden Olmayın Selametle..

Üst Alt