• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada su üzerinde durmak

mazlum sevda

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm. ALLAH"ın rahmeti üzerinize olsun İNŞALLAH. Ben geçen gün rüyamda, bir limanda çalışırken gördüm kendimi. Ancak denizin üzerindeydik yani suya batmadan çalışıyorduk. iş makineleri falan da vardı. Geçen gün ise bir arabanın içindeydim ve bir akarsu üzerinde gidiyorduk yine. Ama bu defa akarsuyun akış yönünün tersine doğru gidiyorduk. Araba suya batmadan sanki bir gemi gibi ilerliyordu. Ve su çok temiz ve berraktı. Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim. Hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

Aleykum selam Hayirdir insallah..
Hayirdir kardesim bu ne keramet gecenlerde de buna benzer bir ruya gormustuz..
su üzerinde niye duruyorsunuz Rabbim Yürü ya kulum demis! ,Mühim olan “Ey kulum! demesi.. Rabbine Teslim ol, guven nasip bereket KAPISINA yuru..
Rüyada deniz görmek Hayirli bir rüyadir..
Rüyada dalgasız deniz sakin deniz görmek gerçekleşmesi mümkün olan hayallerinizi yada özel yaşamınızda tatmin olduğunuzu huzurlu bir yaşama kavuştuğunuzu simgeler.

Rüyada denizin üstünde yürüdüğünü ve fakat ayaklarının ıslanmadığını gören kimse cehennem ateşinden kurtulur ve dünyada salâh erbabı insanlardan biri olur."
Bazı kere de rüyada denizde yürüdüğünü görmek sefere üzüntü keder ve gamdankurtuluşa ve büyük hayra delâlet eder.

Rüyada akarsu görmek ömürle yorumlanır. Sen sen ol asla sevginden vaz geçme eğer vaz geçersen geri dönmek çok zor bunu sakın unutma...
Rüyasında akar bir suyun başında olduğunu görmek hayatının düzgün bir şekilde pürüzsüz olarak süreceğine işarettir. Akarsuyun berrak bir şekilde
akıp gitmesi ömrünün neşe içinde geçeceğine delildir.

"Hakk'ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. "Düzenim bozulur hayatım altı üstüne gelir"
diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını? " Tebrizli sems
Hayirli aksamlar..

Üst Alt