• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada subay görmek

patates

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm,

Bügün gördüğüm bir rüyayı araştırdım ama tam anlamını bulamadım.Rüya da pek mantıklı değil.Rüya şu:

Normandiya çıkarması zamanı almanların tarafındayım.Benim subay beni amerikalı subaya ateşkes önermeye yolluyor:D işte bu.

Bu arada kopyala yapıştır yapmayıp açıklarsak sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam patates kardesim.. acaba bu aksam cocuklara patates KIZARTmasi mi yapsam?sırıtık.:,
Bu ne celiski bu ne daginiklik Rabbim Hayir etsin...
Normandiya çıkarmasıni hic bilmem Hocam vallahi ben Roma yi cocuklar isinsin diye de yakmadim cddvb..:bilmemm:.
isterseniz Hayal aleminden Ruya Alemine donelim de biraz sizin ile Sohbet edelim...

ama bildigim ;;ruyalar farkli bir mekanda olusan daha cok his ile algilanan olaylardir..
mesela korku kacmak mutlu asik olmak,heyecanlanmak ucmak...gibi...
İnsanın dış dünyaya açılan göz- kulak gibi duyuları yanında gayba ve geleceğe bakan bazı latifeleri vardır. Bunlardan biri eskilerin “hiss-i kable’l– vuku’” dedikleri önsezidir.

Maddi olan elimizle önümüzdeki eşyaya uzanırız ama yarı nurani ve şeffaf olan gözümüzle elimizin uzanamadığı yerleri seyrederiz. Önsezi ile de duvarın ötesine hatta bazen zamanın ötesine uzanabilir meydana gelmeye hazırlanan olayları az- çok sezebiliriz.
Önsezi hayvanlarda da bulunur. Mesela deprem öncesinde hayvanların garip sesler çıkardıkları kedi-köpek gibi insana komşu olan hayvanların şehirden uzaklara kaçtıkları tecrübelerle sabittir.
İnsan ise önsezi ile kendine doğru gelmekte olan birini sezebilir hatta farkına varmadan ondan bahsetmeye başlar. O geldiğinde de “iyi adam lafının üzerine gelirmiş biz de tam senden bahsediyorduk” der.

Keza bazı üzücü veya sevindirici olaylar olmadan önce insan önsezisiyle bunları hisseder bunlar onun kalbine bir sıkıntı veya bir neşe olarak yansır...
yani hisleriniz ruhtan gelir..

Nasıl ki yağmur yağmadan önce onun alametleri gelir bu alametlerden hareketle onun geleceği hissedilir. Benzeri bir şekilde insanın başına gelen önemli olaylar öncesinde bunların öncüleri insanı etkiler. Önsezisi kuvvetli olanlar romatizmalı kimselerin bir gün önceden yağmuru hissetmeleri gibi olayın etki alanına girerler olacakları az veya çok sezerler.

Denizde gördüğümüz duman görmediğimiz gemiye delalet eder demiryolundaki titreşim gelen trene alamet olur. Onun gibi kalp ve ruha yansıyan bazı hüzün veya sevinç dalgaları üzücü ve sevindirici olayların habercileri öncüleridir. Hassas ruhlu zatlar böyle hallerde “şöyle olacak” şeklinde bazı haberler verebilirler.

Ancak önsezi ile hissedilen bu haller çok net olmayabilir. İnsan bir şeyler hissetmekle beraber ayrıntıları bilemez. Ve insanın önsezisi her zaman aynı duyarlılıkta olmaz. Bazen günler sonrasına uzanırken bazen burnunun ucunu bile göremez.

Rüyada subay görmek ;etrafınızdan saygı görmek, makama yükselebilmek arzunuzu gosteririr..
etrafınızdan saygı görmek, makama yükselmek istiyorsaniz, adil, durust, gayret, emek iman, inanc ve ilk once insan olmak gerek..
bu sayginligi HAK etmek gerek kardesim.. Hak etmek..
İNSANLAR ARASINDA ARALARINI DUZELTEBILMEK İÇİN BARIŞ HAREKETİ gibi olun kardesim..
anca bu sekilde Huzur bulursunuz..
Hayirli gunler...

Üst Alt