• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sümük görmek

HicranN

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sümük görmek tabiri, rüyada sümük çıkarmak, rüyada sümük görmek neye işarettir?

Selamun aleykum gonul sizim kardesim, ruyamda kizimla beraber bir dolmus minibüsteyiz, kizimin burnundan cokca sumuk yere akiyor, bende hemen burnunu siliyorum. Sitelerden okudum lakin sizin yorumunuzuda okumak istedim. Birde cocuklugumun gectigi evimizde salonun ortasinda banyo yapiyorum, legen dolunca yerler islanir deyip banyoya gidiyorum. Banyoda çok pis yerlerde sari sari fasulyelere benzer bisiler var, suyu acarken uyandim gorusunuz nedir. Selematle kalin.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykum selam Rüyaniz hayr olsun
Rüyada sümük görmek;yetersizlik duygusu,kızının, içinde tutup atmak istediği bazi negatif duygu ve hislere delalettir..
ayrica Rüyada görülen sümük, sulbün dogacak olan çocuktur...

Banyo yapman ise sevgine karşılık bulamayacağın veya varsa bir sıkıntından veya hastalığından kurtulacağına işaret ediyor.
En doğrusunu Rabbim bilir. Hayırla kalın.

HicranN

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun kardeşim

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm abla bugün sabah bir rüya gördüm, uykudan biraz sesli uyanınca sadece yazacağım kısmını hatırlıyorum. Rabbim hayırlara getirsin inşallah.

Abla rüyamda bir evdeyim yanımda da birileri vardı sanırım. Odaya girdim ayaktayım karşımda yerde oturan bir adam var burnundan çok afedersin sümüğünü küçük bilye halinde çıkartıp peçetenin üzerine koydu. Kendi kendime ne pis adam söylesen de olmaz anlamaz dedim. Sonra uyandım ablacım tabiri nedir?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykum selam Rüyaniz hayr olsun
Rüyada sümük görmek;
yetersizlik ,utanma negatif duygu ve hislere ,Kendinizi güven içinde hissedeceğiniz bir yer arayışını işaret eder.
etrafınızda size tiksindiren,midenizi bulandıran kimselerin olmasından dolayı ruhunuzun daralması olarak yorumlanır.. En iyisi O insanlara hiç bulaşmamak. Bir şey beni her şeyden tiksindiriyor..............

Çok ciddiye alıyoruz; akılsız beyinleri, telefondaki msjı, tvdeki programları,
Sümüklü insanları.....her şeyi fazlaca ciddiye alıyoruz! oysa hiç değmez.......
selametle,..

Üst Alt