• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada tabut görmenin tabiri

busram.

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum Hayırlı sabahlar.....
rüyamda kuzenlerim ve teyzemleri gördüm evimize geliyorlardı (daha önce bahsetmiştim küs olduğumuz teyzem) kuzenlerim kafayı yemiş haldeydi en cok da kız olanı ilgihan 16 yasında kızın evin içinde yürüdüü yer karanlık kutuya dönüşüyordu takip ediyordum konuşmaya calısıyordum olmuyordu içeri odaya gidiyordum teyzem kızını çok kötü dövüyordu kızın çıtı bile çıkmıyordu sasrıyordum teyzem gittikten sonraa ilgihana bakıyorum insan gibi değildi çok kötü oldumm evimiz pislik içindeydi harabe gibi oldu onların gelmesiyle böcekler felan.. sonra simit yeme lafı geciyordu rüyamda babam annem ben kardeşim mutfaktaydık çok karanlıktı teyzem salonda kuzenlerim odadaydı gidemiyorduk evimizin koridoru çok uzun o koridorda bi tabut vardı yarı acık içi boştu odaya gidiyorum ilgihana bakıyorum hiç bişey yapmıyor elini tutuyorum. evi temizliyorum biyandan. ALLAH ım hayırlara çıkarsın o kızın oyle halini görmek beni cok üzdü..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam size de hayirli gunler kardesim..
Hayirdir insallah..
keske insanlik sizde kalip su teyzeniz ile oturup, konusup barissaniz be guzel kardesim.. Hayat cok kisa dargin durmaya ayri , gayri kalmaya degmiyor...
kuzenleriniz bir sey sevinecegine ama ardindan bir SIKINTI buhran yasiyacaklarina delaletir Allahu Alem...

Rüyada mezar tabut görmek İnsanın iç dünyası manevi hayatıyla ilgili mesajlar verir Nefis Muhasebesi yapmanizi...Vicdan aynasindan kendinize bir bakmaniz icin bir uyari mahiyettindedir!!
İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada mezarlık görmenin üç tabiri vardır:
1-Üzüntü
2-Zindan hapis
3-Sıkıntı

Dayak yemek çok sevinçli bir haber almak sevince bir vesileyle gelecek rızka yahut iyiliğe ..
Birine dayak atmak ona iyilikte bulunmaya delalet eder.
Rüyada dayak yemek rüya sahibinin üzüntü ve sıkıntıdan kurtulacağına dayak atmak ise güçleneceğine işarettir.

denenmişi denemeyeceksin diye bir söz vardır
yıkıntıların üstüne yeni bir şey kurmak hiçte kolay değildir..
o yuzden ilk once yıkıntıları temizleyip af ve helalik ile supurup pakladiktan sonra yeni Gonul evini insaa edebilirsiniz Allahu Alem...
kardesim o guzel yureginizi kin, nefret, KIZGINLIKTAN temizleyin ki feraha, huzura ereseniz...
Selamet ile Hayra kalin..Allah cc. Yar ve yardimciniz olsun..

Üst Alt