• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tahinli poğaça görmek-yemek

nesrin67

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada tahinli poğaça yemek rüyada tahinli poğaça görmek rüyada kurabiye-poğaça görmek
Günaydın hayırlı kandiller, rüyamda tahinli kurabiye almaya gidiyorum ama tahinli poğaça alıp tadına bakayım diyorum. Tahinli poğaçayı ısırırken poğaçadan tahin dışarı çıkıyor çok güzeldi sıvı gibi akışkan bir şekilde ama yorumlayamadım.
Birde bir hamile arkadaşım var ruyamda iş yerimizde masalarımız karşılıklı, ikimiz de uyuyoruz patronum gelip soruyor arkadaşın nerde diye, bende diğer odada diyorum ama bir bakıyorum karşımda, elinde de zikirmatik var yorumlarmısıınız ne anlama geliyor.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Günaydın Size de hayırlı kandiller, rüyaniz Hayr olsun.
Rüyada tahin görmek ;
bir kaç farkli yorumu vardir..
rüya sahibinin yapmış olduğu işlerde bazı hatalı kararlar vermeye ve sonuçta doğru yollardan elde edilmiş olan gelire ve paraya yorumlanabilir ..

"Tahinli poğaçayı ısırırken poğaçadan tahin dışarı çıkıyor çok güzeldi sıvı gibi akışkan "
evliliğe ya da Bazen her şey göründüğü gibi değildir ,olmiyabilir..Tedbir ve Temkin Ya hu...

Rüyada tahinli poğaça görmek-yemek ;
nasip kısmet olarak yorumlanir..
Nasibin olanı kaybetmezsin, onu senden başkası yiyemez. O başkasının nasibi olmaz. Nasibini ona hırs göstermekle elde edemezsin...

"bir bakıyorum karşımda, elinde de zikirmatik var "
Bu arkadaşıniz manevi bazi sorunlar yaşadiğina ,Sizde sabırli olabilirseniz,her zaman ve her hususta başari kazanacağiniza
dualarinin kabul edileceğine ve herkes tarafindan itibar göreceğinize delalet eder.
selametle..

Üst Alt