• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada takım elbise giymek

afa05

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleykum hocam ben dün gece rüyamda takım elbise giydiğimi görüyorum ve birden ne oluyorsa artık sinirleniyormuyum yoksa bunaliyomuyum ne oluyosa artık kravatı cikartiyorum acaba bu rüyanın yorumu nedir şimdiden teşekkür ederim ALLAH razı olsun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirli Cumalar kardesim..
Her bir ruyanizda dikkatimi ceken cabuk bunaliyor ve
çabuk sinirleniyor öfkenize hakim olamıyorsanız ..
Öfke ruhsal ve bedensel olarak insana zarar verir. ...
Öfkelendiği zaman kavga anında haklı olsun olmasın kendini kontrol edip ... Allah cc. Esma ul husnalarindan zikr edin!!ASLINDA ALLAH 'ın bütün isimleri
insana huzur veriyor ama siz ALLAH 'ım EL- HALÎM isminle beni de etrafındakileri dağıtan kaba katı biri değil tatlı bir su gibi etrafında toplanılan yumuşak biri kıl
ve öfkesini yenenlerden eyle...diye cokca Dua edin...

Rüyada takım elbise görmek kısmete, yeni bir degisime işarettir Bekar bir erkeğe evlilik ya da bir işe girme anlamlarına da gelebilir
Rüyada kravat otoriteyi, resmiyeti ifade eder...ama otorite, resmiyet iyidir asiri kacmadikca..
Dogru zamanda dogru mekanda ,herseyi yerli yerinde,tutarli bir otorite size basariyi saglar aksi Takdirde Bogar kendinizi hic bir yere sigdiramaz..
hic bir yerde rahat nefes alamazsiniz seklinde yorumlanir..
kravatti cikartmaniz hic bir SIKINTIYA gelemiyorsunuz ama unutmayin her nimet kulfetti ile gelir...
Hayirli gunler..

Üst Alt