• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tanıdık birini görmek

nalbantz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı Günler
Bu gece rüyamda babamın burnunun üstünü sıktım üzerinden beyaz yağ çıktı hani cildinizi temizler sıkarsınzda çıkar ya aynısı daha sonra babamın yada bir başka erkek tam hatırlamıyorum kulakları biraz büyükmüş ben bir tanesini kepçe civarından toparlayarak aldım yalnız kan çıkmadı diğerini de yapacaktım ama yapmadım çok enteresan bir rüya idi babam değil di diye hatırlıyorum diğeri de daire arkadaşlarımdan 50 yaşında ramazan beydi galiba ama hangisinin kulağını küçültüm hatırlamıyorum size hayırlı günler diliyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
kirmizigelincik.jpg

Hayırlı Günler kardesim Hos geldiniz..Nasilsiniz..?
Sizin ile Gonul Dostu olduk o yuzden Sizin ile samimi ve rahatca sohbet edebiliriz..
Rüyalarımızda gördüğümüz her şeyin ayrı bir anlamı ve yorumu vardır. Vücudumuz da her organı her parçası ile bu yorumlara yardımcı olur...
Burun : mal evlat baba kardeş koca arkadaş gibi değer verdiğiniz şeyleri ve kişileri ifade eder..
Sevdiklerinizi dengeli olculu Sevin..Size ihtiyaclari oldugunda orda yanlarinda olun ama Onlari çok sıkmayın...
her tür ilişki avuç içinde duran kum taneleri gibidir.
avucumuzu sıkmadan, gevşekçe tutarsak, kum taneleri kaymaz, durur...avucumuzu kapatıp, sıkmaya başladığımız an kum taneleri parmaklarımızın arasından akmaya başlar. bir kısmını tutmayı başarsanız da, çoğu akıp gider.
ilişkiler de böyledir.
Her insanin sadece kendine ozgu bir Dunyasi vardir bazen orada yanliz kalmak isterler...
insana saygı duyuluyor ve bu özgürlügune hak veriliyorsa.. ilişkiler ,dostluk, muhabbet ve akrabalik da bozulmaz..

Kulaklar : Duyma işlevinizin derecesini veya bu özelliğinizin olup olmadığı anlamı taşırlar.
Bu aynı zamanda iç benliğinizi de fazla dinlemeniz anlamında yorumlanabilir.
Kulak görmek ayrıca sizi incitmek amaçlı özel hayatınız hakkında bilgi almaya çalışan bir olduğuna da işarettir.
Bu yüzden dikkatli olmanız ve çevrenizdeki her kişiye güvenmemeniz gerekebilir...
Ramazan ise cook iyi altin kalpli ama duygu bozuklugu yasiyan biri..
o yuzden bu gunlerde yasiyacaginiz bazi olumsuzluklari Kisisel algilamayin..
her İnsanın sakin olduğu ve olaylara pozitif baktığı eşref saati vardır.
Birde ters davranışlarda... bulundukları eşşek saati vardır..
o saate denk gelirseniz olayi lutfen akisina birakin..
Selamet ile Hayirli gunler...

acilangul1

realist1966

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada tanıdık arkadaşını görmek

Selamın aleyküm ,hayırlar olur İnşallah
Rüyamda tanıdık bir arkadaşımızın misafiriyim , ona ait iş yeri gibi bir yerde oturuyoruz , masasında bir şeyler arıyor , ne aradığını soruyorum , cüzdanını aradığını içinde parasının oldugunu söylüyor , benimde gözlerimin önünde içinde para olan kahverengi bir para cüzdanı geliyor , cüzdanını galiba bulamıyor , oturdugum yerde arkamı dönüyorum yerde yığınla kırmızı iri iri domatesler görüyorum , galiba turşu yapacaklar diye düşünüyorum.
Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim teşekür ederim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam hayırlar olur İnşallah
Rüyada tanıdık yüzler ve kişiler görmek, iş hayatında
olumlu gelişmelere ve evde ahenge işaret eder.
Tanıdığı birisini görse, o adamdan veya ona benzer birisinden bir şey, bir yardim, akil, fikir ,destek alır..

Rüyada Cüzdan Görmek 'Maddi anlamda yavas, yavas bir birikimin tasarufuna delaletir..
belkide bir ise girmek ek bir gelir saglamak icin dost ve akrabalarinizdan yardim goreceginize delaletir..
Devletten aldiginiz parayi da tasaruflu bir sekilde kullanmaniz gerektigine isarettir..

Rüyada mevsiminde domates görmek bereket ve bolluga isarettir.
Mevsim disinda görmek ise geçim sikintisina isarettir.
O yuzden yeni bir ise girismeyi dusunuyorsaniz biraz daha beklemeniz gerektigine yorumlanir..
Hayirli aksamlar..

mihrimah_ay

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada tanıdığın birini görmek

Merhaba,iyi günler ben rüyamda tanıdığım birini görüyorum sürekli sevgiliyiz, ama ben onu sevmiyorum ama sürekli onu görüyorum anlamadım açıklarmısınızz ?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

Merhaba,iyi günler Rüyaniz Hayr olsun..
rüyada tanıdığın birisi ile sevgili olmayi görmek ;
tanıdık yüzler ve kişiler görmek, iş ve okul hayatında
olumlu gelişmelere ve ahenge işaret eder.

Tanıdığı birisini görse, o adamdan veya ona benzer birisinden bir şey, bir yardim, akil, fikir ,destek alır..

"tanıdığım birini görüyorum sürekli sevgiliyiz, ama ben onu sevmiyorum "
Akıl ile kalp arasında kalmaya Kalp söz vermişse akıl hükmünü yitirmiştir...sırıtık.:,
ne hikmetse gönül de hep seni seveni değil de peşinden sürükleyeni sever.işallah hayırlısı...

acilangul1

lazrail_53

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm. Gönül sızım ablacığım bir yeni rüya ile daha karşındayım ... :)) Ablacığım şimdi ben duştan çıkıyorum televizyon izlemeye başlıyorum eve biri geliyor ama tanıdık biri bir şeyler söylüyor ve evi silahla taramaya başlıyor o kişiden gizli zar zor polisi arıyorum geliyorlar sonrada uyandım ... sana zahmet yorumunu bekliyorum ablacım ...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam burakcığım Bermuda AŞK Üçgeni Rüyaniz Hayr olsun
"şimdi ben duştan çıkıyorum "
Rüyada banyo yaptığını ,çıktığını görmek;
gerçek hayatınızda sizi yoran, size sıkıntı veren kimi yüklerden kurtulduğunuzu simgeler.

"televizyon izlemeye başlıyorum "
Rüyada televizyon izlediğini görmek;
olaylara objektif bir bakış açısı ile baktığınız ya da hayatı yaşayanlardan mısınız, yoksa yaşayanları Pc de ,oyun ve kafelerde seyredenlerden mi anlamındadır...

Yaşamak seçim hakkını kullanmaksa, ona dair yaptığımız tüm seçimler de cesaretimizle doğru orantılıdır.
Neresindeyiz hayatın ?

Rüyada Polis aramak Görmek;
içinde bulunduğunuz durumdan çıkmak için bir çözüm bulmaya çalıştığınıza yorumlanır ..

Rüyada tanıdık birini görmek;
idam edilmeden önce karısı sokratesa
şöyle der;
-suçsuz yere idam ediliyorsun?
sokrates:
-ne yani, birde suçlu yere mi idam edilseydim?
Seni vuranlar, kıranlar yargılayanlar bir de suçlu yere mi seni eleştirip ,dışlasaydilar...
sırıtık.:,

lazrail_53

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür

Teşekkür ederim Gönül sızım ablacığım :)) iyi akşamlar ...

Üst Alt