• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tanımadığım biriyle daha önceden sevgili oldugumu öğrenmek

dmtesn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba,
Ben rüyamda tanımadığım biriyle daha önceden sevgiliymişim ve bunu ailemden (annem ablam kız kardeşim) öğreniyordum ama rüyamda da onu tanımıyordum gerçekte de tanımıyorum..Birgün birileri bizi nişana çağırıyor ve nişana gidiyoruz..Nişan 2.katta merdivenlerden çıkarken onu görüyorum ve ablamla kardeşim aa bak seninki diyorlar bende hiç bozuntuya vermiyorum ve evet diyorum..Onu görünce bakıyorum gözLerine ve oda bana bakıp güLümsüyor , kafasını saLL**** seLam veriyor ,merdivenlere doğru geliyo 3_4 basamak çıktıktan sonra kafasındaki gözLüğü çıkarıp merdivene bırakıyor,sonra bana bakarak gözLüğü işaret edip gidiyor,bende hemen gidip gözLüğü aLdım ve başıma takıyorum.. Onu gördüğümde gerçekten oLabiLir mi diyordum çünkü kendimi ona gerçekten aşıkmış gibi hissettim..Daha önce hiç öyLe oLmadığımı hissettim ve biz neden ayrıLmışız demeye başLamıştımm...
Gerçekten çok garip bir rüyaydı,Lütfen rüyamı yorumLar mısınız? Gerçekten beni çok mutLu edersinizz... Şimdiden teşekkür ederim yorumLarınızı bekLiyor oLacağımm..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Kardesim..Hosgeldiniz
Hayirdir insallah..
Kainatta hic bir sekilde tesaduf ve ilginc olan bir sey yoktur tevvafuk vardir..
Yani Beni bulmanizda Rabbimin bir Hayri ve hikmetti vardir.. İslâm'da rüya hukukî bir kaynak ve delil değildir. Yalnız gören kişi ile alakalıdır.
O kişi de bu rüyasını hayra yorar ve bu rüya yalnız kendisini bağlar.

Hayat, Gonul arayisinda doğru yolda ilerlemek için çaba sarfedeceğinize alametir ..
Rüyasında aşık olduğunu görmek bir kac yorumu vardir..
Rüyada Aşık Olmak:bir kimse bekar ise bir süre sonra gerçekten aşık olacak demektir...lakin Temkin Ya hu.. yani temkinli olun..
sadece Aşık Olmak icin Aşık olmayin cunku her nimet kulfeti ve sorumlulugu ile geldigini unutmayin..

ayrica Rüyada Aşık Olmak:Yürek sızısına üzüntü ve kedere delalet eder. Aşık olduğunu gören üzüntüye düşer.
Aşık iyi veya kötü işleri arzu eden bir kimsedir.
Aşk muhabbet sahipleri için kalpte bir sıkıntıdır. Eğer kalbinde bir sıkıntı olduğunu görse o sıkıntı muhabbettir.
Aşk üzüntü ve kederdir...Zira aşıklar üzüntülü ve mahzundurlar.
Aşk rüya sahibinin gizlemediği bir sözü açıklamasın delalet eder.
Bir başka yoruma göre ise rüyada aşık olmak hayır ile yorumlanır. Kendisinin aşık olduğunu gören iyi ve doğru yolda hareket etmek için son derece istekli olur.
Genc Kardesim her seyin ama her seyin HAYIRLISINI dileyin..

"Sıkıntıdan kurtuluşa giden gizli yol o sıkıntının içindedir..." MEVLANA

Ey RABB'im..! YAR/a Olacak Birini Değil.. YÂR Olacak Birini Nasip Et Yüreğime ..
Kardesim Formumuzda guzel ve faydali yazilar vardir okuyun icinizi olgunlastirip nizama sokmaniza yardimci olur...
Hayirli gunler..

dmtesn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
çok teşekkür ederim bu güzeL açıkLamaLarınız içinn..Ağzınıza sağLıkk... HayırLı geceLer...

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Gerçekten çok garip bir rüyaydı,Lütfen rüyamı yorumLar mısınız? Gerçekten beni çok mutLu edersinizz... Şimdiden teşekkür ederim yorumLarınızı bekLiyor oLacağımm..
çok teşekkür ederim bu güzeL açıkLamaLarınız içinn..Ağzınıza sağLıkk... HayırLı geceLer...
Türkçemizi düzgün kullanalım, yazılarınızda nokta (.) sonrası ilk büyük harf dışında yazılarınızın içinde büyük harf kullanmamaya özen gösterin...

Üst Alt