• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tanımadığın insanlar görmek

Evren

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm din kardeşlerim. Ben dün akşam bir rüya gördüm onu anlatacağım cevaplarsanız sevinirim. Rüyama ilk önce bir hayalet şehirde başlıyorum sonra bir binaya giriyorum ve beklemeye başlıyorum bir iki kız arkadaş geliyor (tanıdığım). Sonra bakışlarımı yerden hiç ayırmıyorum bir kaç kişi daha geliyor ama bakışlarım yerde olduğu için onların kim olduğunu bilmiyorum ama iki yanimada diziliyorlar tanıdıklarım sağ ve solda. Sağda olan kız elime değiyor sonra soldaki kız onunla yer değiştiriyor. (arada bir konuşma geçiyor ama hatırlamıyorum) Sonra savaş meydanına geliyorum ve bir kadın komutan görüyorum bir askerine emir veriyor ve gidip saray gibi birşeyi korumasını söylüyor ve o asker yola koyuluyor ve bende onu takip ediyorum bir anda yürürken kafamda hayaller canlanıyor neyse oraya varıyoruz ama adam beni farketmedi sanki görünmez biri gibiyim…

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam minik kardesim.. Hayirdir insallah..
rüyada tanımadığın insanlar görmek;
yeni arkadaslar edinmeye ve her halukarde Temkin ve Tedbir icinde olmaniz gerektigine bir uyariya isarettir.

rüyada hayalet şehir gormek;icinizdeki korku,kurgu. hayal ,Kaygı Yaşanan yoğun duyguların etkisinden kurtulup;hayat ve gercekler ile yüzleşmeniz gerekliligine isarettir..

"Sağda olan kız elime değiyor sonra soldaki kız onunla yer değiştiriyor. "
"Düğümlere üfüren kadınların şerrinden" ...
düğümlere üfleyen büyücülerin, büyücü kadınların şerrinden Allah'a sığınırım.' ...
Rabbim,Sizi kadin ve kizlarin fitnesinden korusun...sırıtık.:,
istediklerini yapmazsaniz kedi tırmalaması gibi olur... :D
Hayirli gunler...

gulumse1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada tanımadığın insanlarla kavga etmek rüyada tanımadığın insan görmek
Selamunaleykum,Aslında ben rüya içinde birçok başlık gördüm. Oncelikle yanımda tanımadığım bir insan vardı ve ona diyordum ki sen beni sevmediğin halde yanimdasin ve uzuluyordum. Daha sonra tırnakları uzun ojeli tanımadığım bayan gördüm, sanki şeytan görmüş gibiydim onunla kavga ediyorduk, dovusuyorduk biri bana diyordu ki bunun tırnakları çok kuvvetlidir. Kadın tırnaklarını etlerime geçirmişti resmen bir elinin tırnakları bogazimdaydi ben ise ona tüm gücümle vuruyordum.Her yanim aciyordu ama ben kendime dayan diyordum ve acıyı hissetme. Kadının ellerini ayakklarimin altına aldım ve ezmeye başladım sonra yine kadın bir şekilde elleri ayağımin altında olduğu halde tırnaklarını geçirmeye çalışıyordu bu bir iki defa oldu sonra birden aciyi hissettim ve dovusmeyi bıraktım. Ondan sonra en büyük abim geldi ve neden yemedigimi söyledi, ben ise onlara çok kizgindim ve herkese kusmustum abim dondurma ye dedi ben Hayır dedim annem oturmuş gulumsuyordu ...(meyveli limonlu dondurmaydi) dibinde kalmıştı onu uzattı Hayır dedim yine. Ve bir uçağa bindim bizim evin önünden sanki kalkiyordu ve uçak havalanmaya başladı ben yanılmıyorsam gulumsuyordum yada bir şeylerin farkına variyordum.Bundan önceki gece de rüyamda savaş görmüştüm.Selamunaleykum.

Sezhipnoz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun akeykum. Bu aralar sürekli ruya görüyorum bugün ise daha değişik bir ruya gördüm. Bir odadayim tanımadığım bir iki insan var biri erkek diğerini hatırlamıyorum. Dışardan bagirma sesleri geliyor ve pencereden bakıyoruz. 3 tane yanan insan görüyoruz. Simsiyah olmuşlar. Surunuyorlar ve ayağa kalkıyorlar gerisini hatırlamıyorum ne yazık ki.

incegönül

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada tanımadığın insanlar görmek neye işarettir?
SelamunAleyküm rüyamda tanimadigim bir bayan ile bir masasa oturuyordum ama konusmuyorduk o sırada tanımadığım bir erkek geldi ve onun yanına oturdu, o da hic konusmadı. Ben masaya basımı koymus bi vaziyetteydim adam gelmeden evvel, adamı görünce biraz sasirdim, sanki onun gelicegini biliyormusum gibi hissettim. Adamı gordugum degil de onun orda olucagını hissettiğime sasirdim. Sonra bayanin yanina oturdu, ikiside 25-30 yaslarindaydi, ben ise 20 yasindayim. Bunun anlamı nedir yardimci olurmusun Tesekkur ederim Hayirli ve Huzurlu geceler dilerim.

Yenibirhayat

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm
Ben rüyamda hiç tanışmadığım annemi gördüm. Ölmüştü ve gençti yüzünü de çok net gördüm merak ettiğimden evine gidiyorum 2 arkadaşımla beraber. Evin bir odasında yatıyor bir tabutun içinde ama akrabaları girmiş dua ediyorlar. Ben bana kızarlar gülerler veya ailemin kulağına gider diye korkup içeri girmiyorum. Dualarını ediyorlar odanın kapısında oturup bekliyoruz. Bir teyze çıkıyor bizi içeri alıp otutturuyor en arkada köşede gizleniyorum. Ama görüyorumda yüzünü ağlıyorum. Dayımın oğlu geliyor o kadar yüzü temiz bir adamki meğer bir tane yazarın oğluymuş. Bana sarılıyor neden geride duruyorsun birtanem sen benim artık en değerli parçamsın diyor. Ben rüyada da olsam hayatımda böyle bir aidiyet hissetmemiştim. Sonra sen başına gelenleri bilmiyorsun tabi neler olup bittiğini bir kitapta babam anlattı diyor. Kitabı bana veriyor ismini unuttum ama. Oradan koşarak çıkıyorum. Eve giderken yolumu kaybedip üniversitenin zemin katına varıyorum. Hukuk fakültesi sınavlarına denk geliyorum orada ona giriyorum ve dikkatimi tam veremediğim için kazanamadım diyorum oradan çıkmaya çalışıyorum o kadar köhne bir üniversiteki kayboluyorum.
Not:benim annem kuma gibi birşeymiş. annem küçükken beni terkedip gitmiş.hiç tanımıyorum. Beni büyüten çok sevdiğim babamın ilk hanımı annemdir.

Üst Alt