rüyada taş olmak rüyada taş olduğunu görmek rüyada taşlaşmak
Selamünaleyküm Gönül Sızım, nasılsın?
bir dostum rüyada taş olduğunu görmüş. Rüyasında yatakta yatıyor, felçli gibi. Hiç hareket edemiyor taş olmuş gibi. Etrafında kediler var,bu dikkatini çekiyor. Sonrasında yanına beyaz elbiseli bir kız çıkageliyor. Yanına geliyor iyi misin diye soruyor. Sonrasında yemek filan getiriyor,arkadaşa yemek yediriyor. Arkadaşta yavaş yavaş kıpırdanmalar oluyor, artık hareket edebiliyor.
Sonrasında etraftaki kedilerden birisi üzerine gelip elini tırmalıyor. Beyaz elbiseli kız tekrar soruyor iyi misin diye. Dotum da iyiyim diyor. O zaman iyiysen artık bir sorun kalmadı diyor kız da. Sonrasında etraftaki kediler ve kız yavaş yavaş taş oluyor ve sonrasında o taş olduktan sonra ortadan ikiye parçalanıp dağılıyor. Kediler de acı acı bağıra bağıra taş oluyorlar
Ablacığım özledim sizleri yaa Uzun zaman oldu görüşmeyeli, hayat değişiyor ablacığım ama değişmeyen tek şey şu deliliğim.
Bir de senin o güzelliğin değişmemiştir.
Rüya bu ablacığım,yorumlarsan ellerinden öperim seviinirim
arkadaş sabah yanıma uğradı baktım rengi atmış, bayağı korkmuş rüyanın etkisinde kalmış.
.Ben de dedim ki bu işin içinden Gönül Sızım çıkar
Ruya gerçekten arkadaşımın ablacığım bu arada. Hani bazen arkadaşım soruyor deriz kendimiz sorarız ya o cinsten değil. 
Hadi kal sağlıcakla, artık sık sık uğrarım.
Selamünaleyküm Gönül Sızım, nasılsın?

Sonrasında etraftaki kedilerden birisi üzerine gelip elini tırmalıyor. Beyaz elbiseli kız tekrar soruyor iyi misin diye. Dotum da iyiyim diyor. O zaman iyiysen artık bir sorun kalmadı diyor kız da. Sonrasında etraftaki kediler ve kız yavaş yavaş taş oluyor ve sonrasında o taş olduktan sonra ortadan ikiye parçalanıp dağılıyor. Kediler de acı acı bağıra bağıra taş oluyorlar
Ablacığım özledim sizleri yaa Uzun zaman oldu görüşmeyeli, hayat değişiyor ablacığım ama değişmeyen tek şey şu deliliğim.

Rüya bu ablacığım,yorumlarsan ellerinden öperim seviinirim

Hadi kal sağlıcakla, artık sık sık uğrarım.