• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada taşlık görmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sahmaran

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Hayırlı cumalar İnşaallah Selamın aleyküm hayırlara vesile bir rüya gördüm neye yorulur anlamı var mıdır bilinçaltımıdır bilemedim Rüyamda denizde yüzüyorum arkadaşlarımın teknesi batmış galiba yüzüyorlar yanıma geliyorlar diyorumki şurda bi taşlık var çıkalım yüzüyoruz geliyoruz taşlığa taşlık diken diken çıkmayı deniyorlar olmuyor tabiki diken olduğundan biz şurdaki adalara yüzecegiz dedi eminmisiniz dedim evet dedi sonra ben çıkmayı denedim dikenli olan taşlığa ve çıktım hiç bir yara almadan bi eve girdim sevdiğim adamın evi annesi yanına oturttu beni acıktınmı bişeyler yermisin ? diye ev çok büyüktü sevdiğim kişide balkonda arkadaslarıyla birlikteydi erkek arkadaslarıyla bana farkettirmeden baktı sonra perdesi varmış kapadı perdeyi :S bende kalkıp banyoya gitttim moralim bozuldu bu sefer banyo tarafına geldiler yalnız banyonun kapı kolu delik özellikle delinmiş geldi delikten baktı dedim ki geldiğinizi görüyorum sonra geri gitti bende annesinin yanına döndüm sonra herkes birden değişti annesi hariç sevdiğim adam arkadasları gitti sadece annesi değişmedi
moralim bozuk uyandım anlamadım ne oldugunu:S yorumlarsanız sevinirim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum Selam Hayırlı cumalar
Rüyada dar veya taşlı yolda yürümek, bazı kavgaların başınızdan geçeceğine işaret eder.
Rüyada diken görmek iyi degildir.acıların zevklerle,kirginliklarin karışacağını simgeler..
Eğer ben sevebiliyorsam neden acı çekiyorum,
Sevgi güzel bir şey değil mi?
O zaman ben sevmek istemiyorum anne!
Sevgi nedir anne? Sevgi yalnızlıktır,
Çöldeki seraptir!!Gece önünü görmeni sağlayan ışıktır.
taşlık bir yolda yuregin kana kana ilerlemektir..
Sevgi, gülün dikeni oldugu halde yine de gülü Sevip bagrina BASABILMEKTIR....

illa Olsun istersin...Dua edersin kendini ve Sevdiklerini KIRARSIn!!
olsun diye yapılması gerekenden daha da fazla üstelersin.
Aşktır; değer verirsin, ödün verirsin, sevgiden de öte saygı gösterirsin, olmayacak kaç şey varsa bir araya bile getirirsin.
Bakarsın, ne anlattığını anlayabilmiş ne de çözüm için bi şeyler yapma gayretinde.
Sonra olayın içinden kendini çıkartır şöyle karşıdan yaptıklarına bir bakarsın. Bakarsın ki her şey başladığın gibi!
Olmuyorsa, olmuyordur! Cidden olmuyorsa zorlamayacaksin..
bir şey olmuyorsa ya gerçekten
istemediğindendir yada olmaması senin hayrınadır.
Gönlün rahat mı? Elinden geleni yaptın mı?
Gerisi Allah-in Takdirine kalmistir.. seklinde ruyaniz yorumlanir...
Hayirli gunler.

sahmaran

Kurallara Uymadı
Üyemiz
çok seferdir rüyalarımı anlatıyorum allah razı olsun yorumluyorsunuz fakat insanların kişiliklerine göre demişimki denizin ortasında olan taşlığa çıkıyorum dikenli ama batmıyor yaniiiiiiiiii yaptıgınız yorum değil sizin aralardan parça alıp anlamlarını yazmak birçok kez denedim bunu yorum yapmıyorsunuz bu yorumlamak değil ve sonrasına olmuyorsa zorlanmaması gerektiği yazılmış ? neyimi ne kadar biliyorsunuzda bu yorumu yapıyorsunuz İslam dininde Rabbim dua et vereyim demiş ! sabırlıyı pes etmeden devam edilmesi gerektiğini söylerler herşey kaaluu beladan yazılmış fakat rabbim demişki bunu sadece dualarınız değiştirir oyüzden insanlara olmuyorsa hayırlısıdır demeyin siz bilemezsiniz çoğu rüya yorumunuzda rastladım buna sadece rüya yorumu sizin işiniz geri kalanına danışırsam tavsiye vermelisiniz tavsiyelerinizin sonuna ünlem yada soru işareti yerleştiriyorsunuz bazı sadece bu sitede değil çoğu sitede var ordanda bakabiliriz fakat güvenip anlatıyoruz ki değerli yorumunuz var diye ama bu yorum değil internet anlamı var ???? rüyada görülenlerin anlamları yorumlamak çok farklı birşey ! bu siteyi çok seviyorum fakat size yorum yaptırmak istemiyorum artık ya yoğunluktan bu şekilde davranıyorsunuz yada başka birşey bilemiyorum benim üyeliğmin kaldırılmasını istiyorum yetkililerin gerekeni yapılmasını istiyorum!!!
Hakkınızı helal edin
Hayırlı ömürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun Aleykum Kardesim..
Ben elimden geldigince Sizin kendi ruyalarinizi ilmim, bilgim, yuregim ve samimiyettim ile sadece yorumlamaya calisiyorum..
evet googldan oldugu gibi kopya al, yapistir yapmiyorum.. cunku her ruya sadece kendi Sahibine aittir..
Yorum yaptirmak istemiyorsaniz,begenmiyorsaniz buna da Saygi duyarim..Hamd olsun oldukca yogunuz..
ama Ben Ruyalarda gordugum, inandigim gercekleri haal ve kaal dilli ile anlatmaya devam edecegim..
Allahim!bizlere hikmetlere kapılarini aralamasını diliyerek her yazdigim kelimede Sadece Allah RIZASI ve kendi ruyanizdaki mana var..hic bir sey kisisel degildir..
yani kendimden hic bir sey eklemedigimi Rabbim biliyor ya gerisi onemli degil..

"şurda bi taşlık var çıkalım yüzüyoruz geliyoruz taşlığa taşlık diken diken çıkmayı deniyorlar olmuyor "

olmuyorsa zorlanmaması gerektiği yazılmış aynen..

"tabiki diken olduğundan biz şurdaki adalara yüzecegiz "
mademki taşlığa taşlık diken diken çıkmayı deniyorlar olmuyor o zaman daha fazla diretmeden baska bir yolla veya careye alternatife basvurmalisiniz.. diye yazmisim..

"Rabbim dua et vereyim demiş "
Her duaya cevap verilir ama her dua kulun istediği tarzda kabul edilmez..

Mümin olan şunu unutmamalıdır ki, Dua bir sırrı ubudiyettir.neticeleri ahirete bakar.Dua,kulun dergahı ilahiyede aczini ve fakrını ilan edip bir aczine istinad,fakrına ise istimdad istemesidir.Dua bütün hazineleri yanında olan,bütün rahmet hazinelerinin anahtarı elinde bulanan,her yerde hazır ne nazır olup kulunun her ihtiyacını bilen,sesini işiten,gören bir kadiri mutlakın kapısını niyazla çalmaktır.
dua bir ibadettir ve dua ibadetinin mükafatı ahirettedir..
Biz duayı ibadet olsun diye yaparız.Biz ibadeti dünyada menfaat ve mükafat için yapmıyoruz.İbadet ve duanın neticeleri ahirete bakar.Allahın rızası için yapıyoruz.

Allah sadece isteklerimizi versin diye dua etmiyoruz.
Rabbimiz dünyada verirse isteklerimizi bu nurun ala nur ve ihsanı şahanedir.
Dua,Allaha aczimizi fakrımızı ilan etmek içindir .Ona istinad ve istimdad içindir.Yalnız birden istemek içindir.Fakrımızı ve aczimiz rabbimize iletmek ve rahmet ve merhametini celp etmek içindir.

"insanlara olmuyorsa hayırlısıdır demeyin " emr edersiniz Sultanim..
evet bir daha demem! olmuyorsa Sabr etmeyin.., savasin,deprasyona girin Kadere karsi gelin..
Hayirli olup olmadigini sadece ben bilirim istiyorum ve olacak O beni sevmek zorunda ..Kalpler benim elimde..
zorlayin..Zorba olun..
Ben erkek evlad istiyorum..Dua da ediyorum..Sabirla ediyorum..
olmak zorunda ..Ben dua ediyorsam Allah kabul edecegini soylemis..o zaman vermek zorunda..
Bakin kardesim biz Dua ile sadece talepte bulunuruz.verip vermemesi Occ.Takdiri ilahisidir..

Mevlana hazretleri...derki;

İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olcağı için, ya da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur...

İsra suresine ;" İnsan hayra dua eder gibi şerre dua eder; çok acelecidir insan" buyurur Rabbimiz...

Bazen iyilik istediğimiz zannederek kıötülüğü isteriz. Başka bir ayet-i kerimede de; "hayır zannettiğiniz şer olabilir, şer zannettiğiniz hayır olabilir" buyurulmaktadır.
Demek ki kulun baktığı yerden bakınca ve acele edip sonunu beklemeyince şer zannedilebilecek bazı şeylerin;
Allah?ın bakmamızı istediği yerden bakınca ve sabredince hayır olduğu görülecektir.

"...Belki kötü olduğunu zannettiğiniz şey sizin için hayır, hayırlı olduğunu zannettiğiniz şey de sizin için şer olabilir.
(Çünkü) Allah (herşeyi en iyi) bilir. (Fakat) siz bilmezsiniz." Bakara Suresi 216. ayet

Hayirli gunler..Allah cc.Yar ve Yardimciniz olsun.bir daha ruyalarinizi yorumlamiyacagim..rahat olun..

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
çok seferdir rüyalarımı anlatıyorum allah razı olsun yorumluyorsunuz fakat insanların kişiliklerine göre demişimki denizin ortasında olan taşlığa çıkıyorum dikenli ama batmıyor yaniiiiiiiiii yaptıgınız yorum değil sizin aralardan parça alıp anlamlarını yazmak birçok kez denedim bunu yorum yapmıyorsunuz bu yorumlamak değil ve sonrasına olmuyorsa zorlanmaması gerektiği yazılmış ? neyimi ne kadar biliyorsunuzda bu yorumu yapıyorsunuz İslam dininde Rabbim dua et vereyim demiş ! sabırlıyı pes etmeden devam edilmesi gerektiğini söylerler herşey kaaluu beladan yazılmış fakat rabbim demişki bunu sadece dualarınız değiştirir oyüzden insanlara olmuyorsa hayırlısıdır demeyin siz bilemezsiniz çoğu rüya yorumunuzda rastladım buna sadece rüya yorumu sizin işiniz geri kalanına danışırsam tavsiye vermelisiniz tavsiyelerinizin sonuna ünlem yada soru işareti yerleştiriyorsunuz bazı sadece bu sitede değil çoğu sitede var ordanda bakabiliriz fakat güvenip anlatıyoruz ki değerli yorumunuz var diye ama bu yorum değil internet anlamı var ???? rüyada görülenlerin anlamları yorumlamak çok farklı birşey ! bu siteyi çok seviyorum fakat size yorum yaptırmak istemiyorum artık ya yoğunluktan bu şekilde davranıyorsunuz yada başka birşey bilemiyorum benim üyeliğmin kaldırılmasını istiyorum yetkililerin gerekeni yapılmasını istiyorum!!!
Hakkınızı helal edin
Hayırlı ömürler.

hmmnn Burada herkesin gönlünü hoş etmek için yorum yapılmıyor. Sen memnun olacaksın diye istediğin şeyler yazılacak değil. Gerçekleşmeyen dileklerin, kabul olmayan duaların için biz birşey yapamayız...Gönül sızım Ne hissetmişse o şekilde yorumlamış rüyanı. Rüyanı yorumlatmak için geliyorsun, sonra rüyanı yorumlayan kişiye öyle olmaz böyle olur diye akıl veriyorsun. Mademki çok biliyorsun artık kendi rüyanı kendin yorumla...Yaptığın densizliği, ukalalığı yanına al ve git...Burada yerin yok..

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Eline sağlık başkan yokluğumu belli etmemişsinharikaa
İnsanoğlu çiğsüt emmiştir, sen iyilik yap karşılığında böyle hakaret e uğra...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt